Par bijušo jau liene mutīti pievērusi. Tur, visticamāk, ir uzstādīti noteikumi, ja Liene nebeigs vemt internetā, kivis neredzēs arī Keitiju. Abi divi pieklusuši. Liene vēl kaut ko tur nīd, lai varētu nojaust, ka Keitija pie viņiem, jo ar savas čūskas dabu jau nevar rimties, labsirdīgā sirsniņa.magdalena333 @ 06.04.2023 12:20Es domāju, ka Q&A nav bijuši, jo:
1. Lienei tieši tā vairs nesatrauc Andra bijusī un nedrīkst bundzinieka acīs sevi pataisīt par kukū ar savu ārdīšanos IG, kā nekā tagad ir jātēlo kā labsirdīgi, naivo Lienīti?
2. Andris šai ir aizliedzis vemstīties IG, jo cenšas kaut kā atgūt savu podā nolaisto karjeru.
LilyLady @ 06.04.2023 14:04Cik man te pačukstēja, esot diezgan pamatīgi dabūjuši attiecīgās instances uz kakla pēc tam, kad birste naktī to pusaizmigušo bērnu pa skatuvi staipīja. Tādēļ arī tā pēkšņā aukļu meklēšana un sīks vairs neiegriež tētuka ballītes. Aukli joprojām nav atraduši, jo ņihrena negrib maksāt. Andris visu naudu mēra, cik aliņos to var izdzert, un ciemiņa vajadzības tur, protams, neierakstās.
LilyLady @ 06.04.2023 14:04Cik man te pačukstēja, esot diezgan pamatīgi dabūjuši attiecīgās instances uz kakla pēc tam, kad birste naktī to pusaizmigušo bērnu pa skatuvi staipīja. Tādēļ arī tā pēkšņā aukļu meklēšana un sīks vairs neiegriež tētuka ballītes. Aukli joprojām nav atraduši, jo ņihrena negrib maksāt. Andris visu naudu mēra, cik aliņos to var izdzert, un ciemiņa vajadzības tur, protams, neierakstās.
Knabsab @ 06.04.2023 14:08
Oj kā es ceru, ka tiešām viņiem ir noteikta bāriņtiesas vai sociālo dienestu uzraudzība attiecībā uz Miu! Tas nabaga bērns ir totāls mauglītis.
Ik pa laikam apskatos Karadžanu, viņai tā meita gadu jaunāka par Miu, bet nu cits attīstības līmenis! Var teikt ko grib par Karadžanu, bet ar bērnu viņa darbojas pamatīgi! Savukārt Mia vēl aizvien skraida pamperos un sūc pudeli...
melna_aronija @ 06.04.2023 14:28Graudiņa savos storijos runā, kā nedēļas nogalē būšot liels tusiņš pie viņiem. Tad jau Kirpiči atkal nebūs skaidrā.
Bet tiešām, ja tā padomā, Liene sen nav gānījusies jautājumu un atbilžu vakarā. Ja tiešām instances beidzot šos piežmiegušas, tad ļoti labi. Sen vajadzēja.
melna_aronija @ 06.04.2023 14:28Graudiņa savos storijos runā, kā nedēļas nogalē būšot liels tusiņš pie viņiem. Tad jau Kirpiči atkal nebūs skaidrā.
Bet tiešām, ja tā padomā, Liene sen nav gānījusies jautājumu un atbilžu vakarā. Ja tiešām instances beidzot šos piežmiegušas, tad ļoti labi. Sen vajadzēja.
magdalena333 @ 06.04.2023 12:20Es domāju, ka Q&A nav bijuši, jo:
1. Lienei tieši tā vairs nesatrauc Andra bijusī un nedrīkst bundzinieka acīs sevi pataisīt par kukū ar savu ārdīšanos IG, kā nekā tagad ir jātēlo kā labsirdīgi, naivo Lienīti?
2. Andris šai ir aizliedzis vemstīties IG, jo cenšas kaut kā atgūt savu podā nolaisto karjeru.
Marfa @ 06.04.2023 10:23plus vel tie kroksi kajas, bernu laukuminaa.. vienkarsi vajprats. 50 gadigs vecitis ar kroksiem???
Un visskumjākais un pretīgākais, ka šos deģenerātus aicina kaut kur TV, uz ballītēm uzstāties, pilsētas svētkos dziedāt, sadarbības dāvina. Man personīgi jebkura persona, vieta, kas šos kaut kādā veidā atbalsta un audzē viņu slimo pašapziņu, ir manā melnajā sarakstā. Boikots un viss.Minelūše @ 06.04.2023 14:25
Tas ir drausmīgi. Tā ir nelabvēlīga ģimene, kam pastāvīgi jābūt instanču redzeslokā, kādam no sociālajiem būtu regulāri jāapmeklē viņu dzīvoklis, vai Miai tur ir piemēroti dzīves apstākļi. Neredzu, kā Mia varētu normāli attīstīties, ja ar viņu nenodarbojas. Māte dīkdiene grozās ap spoguli un siekalojas par bundzinieku un tēvam izņemot alu nekas cits neinteresē. Tik vien cik bērnudārzā, bet arī tur viņa netiek regulāri vesta.
Knabsab @ 06.04.2023 08:46O! Ļenka ienāca salikt mīnusus visiem komentāriem ?
Bet esat pamanījušas - Q&A sen nav bijis. Laikam kopš samīlējusies bundziniekā, viņai vairs nav tik aktuāli gānīties par exiem un rakstīt sev jautājumus par skaistajiem matiem ?
netisam jau ir cita lieta :) man butu kauns blakus tadam opim ar kroksiem ikdiena :DPhenelopsis @ 06.04.2023 15:36
Ok, es arī šad tad izšļūcu no mājas krokšos,bet tas uz piemājas veikaliņu,vai benzīntanku pa fikso. ? Kaut gan nē,vienreiz ČP sanāca, mājās dārzā sēžot fiksā ideja aizbraukt uz kafejnīcu un aizbraucu uz Jūrmalu ar krokšiem. Pie ieejas pamanīju, kas man kājās un fiksi notinos.?
Berry5 @ 06.04.2023 16:54Paskatījos Graudiņu sērijas pa TV. Sākās tikpat liela garlaicība un sviests kā ar Kivčiem.
Viena sērija, kur Graudiņa pohaina guļ. No migrēnas tur kā līdz mēnesim. Žēl, protams, cilvēciski ka ir tādas lēkmes. Bet nu neizskatās, ka cilvēks problēmas risināšanā tālāk par ātro saukšanu ir tikusi. Brīvdienās atkal nodzersies, lai pirmdien var saukt ātros.
Otra sērija, kur apstāsta kādi fani viņus atpazīst veikalā. Wow divas reizes kāds uz viņu skatījās. Tad nu gan sasniegums. Sorry, bet Kiviču līmenis...