yay @ 02.04.2023 18:08klau, kas noticis ar kivichclub IG? Man neatrod vairs.
Pinky winky @ 02.04.2023 18:27Nagu laka gan izskatās pietikusi vien dažiem pirkstiem…bet varbūt tas baigi stilīgi un es neko nesaprotu?♀️?
kapec varetu kadas umpapaumpapa opis grupaas, bet vistrakakais tuvuma ir redzet tas atbaidosas spalvas, nosvidusam pavecakam virietim. Un ja - gredzens uz maza pirkstina tajos sardelisu pirkstinos :) hihihi.Incognito @ 02.04.2023 18:40
Vikings/rokstārs laikam mēģinājis balansēt, lai izskatās “kruta, bet ne tākā pediņš”, tad tik pāris nagiem tika. Bet jāatzīst, ka klavieres viņš diezgan labi spēlē. Viņam vajadzētu koncentrēties drīzāk uz mūzikas instrumentiem, jo me tur vairs tās balss, ne tur vairs izskata, lai būtu grupas solists
Knabsab @ 02.04.2023 20:29Tajā video kur Liene skalus taisa, pašā sākumā ir plika Mia uz dīvāna!!!!!
Kas tajā dzertuvē tur notiek?!?!?
Es neredzu 🤣Minelūše @ 02.04.2023 20:36
Ļenka droši vien tūlīt izņems. Bet tiešām, kāpēc tas bērns tur pliks vāļājas??
Jā, svešas meitenes dejo, bet ne Mias lielās pusmāsas, jo Mom of 4 visu veiksmīgi satirsusi.ZapeNape @ 02.04.2023 17:58Ak dievs, cik skaisti meitenes dejo! Un tie infantilie smiekliņi. Hi, hi,hi, meitenes sadevušās rokās vienkārši lēkā. Bet Lienei pat dievs jāpiesauc, redzot tādu skaistumu. Vēl tikai kukū pietrūka. Tiem graudiņiem tā māja iekārtota tāda krievu 90gadu stiliņā. Pabriesmīgi. Un vēl abi lamājas Mias klātbūtnē. Kaut gan Miai jau tā pierasta lieta, kivis jau arī laiž maķperemaķ un vēl to netiklo sievieti piesauc, bet nu tas saprotams, Lieni piemin katrā teikumā.
Arabesq @ 02.04.2023 21:03Laboju, jo sapratu - video profilā, ne storijos.
A varētu būt, ka tā nav Mia, bet Graudiņu mazākais? Viņš ir ar AST un arī parasti šovā ir bez biksēm (bet ar apakšbiksēm). Iespējams, kāda specifika viņam… Varbūt šoreiz varētu bišķiņ ar sapratni, dāmas…
Knabsab @ 02.04.2023 21:12
Bērniņš protams var visādi izpildities. Kreņķis jau ka tur visi pieaugušie kož otro dienu un stulbajai paku lai liekas ok ko tādu ielikt IG.