Kalnos @ 01.04.2023 11:09Oj sajaucu. ?
Tusnelda @ 01.04.2023 11:47
Man ļoti patika, ka to bēdīgi slaveno šovu vēlreiz parādīja TV,. Kā tā švabra taisnojās, ka tas jau tikai šovs bija (beidzot redzēja, kā tas no malas izskatījās, sevišķi bildinājums ar izdiedelētu gredzenu). Kad filmējās, tad gan svepstēja, ka viņi abi reāli patiesi! Pēc tam mēģināja iestāstīt, ka nemaz nebija mūžīgā pālī un Andirss tikai joka pēc čībās skraidīja gar sētu un rēja uz suni.
Tas galds bija kā viss, ko Liene dara, pilnīga bezgaumība. Nezinu nevienu tik bezgaumīgu mākslinieci. Liene bija iedomājusies, ja ieprecējas Skulmju ģimenē, tad būs māksliniece. Kukū.Kalnos @ 01.04.2023 06:09bija dēls ciemos un uzklāts galds
Uz valsts svētkiem. Foto taču ir daudz. Pirms Zviedrijas. Nu tas lai tā godīgi.
TuunEs @ 01.04.2023 12:38Nu tik aizņemta, miljons vēstules sasūtītas, viss vienā skriešanā un nekam neatliek laika!
Interesanti, kur mazo ciemiņu sestdienas dienā ir iebāzuši ?
Krizdole @ 01.04.2023 12:53
Ciemiņš aizmugurē sēž, rozavo kombinezonu var redzēt.
Un Lienei atkal tā gludā mikimausa auss ?♀️ tur laikam nekad nekas nemainīsies, babyface būs arī 70 gados
nu nevajag tik traki jau smuks galds. Daudzas ko redzu svētkos ka uzklāj galdus mati stāvus no šausmām. Cita lieta ja tas bija tikai vienu reizi. Un šitajā maza mini dzīvokli es viņu vietā ar viesus ne uzņemtu. Tagad mājās kāds klāj dzimene galdus?ZapeNape @ 01.04.2023 12:03Tas galds bija kā viss, ko Liene dara, pilnīga bezgaumība. Nezinu nevienu tik bezgaumīgu mākslinieci. Liene bija iedomājusies, ja ieprecējas Skulmju ģimenē, tad būs māksliniece. Kukū.
pec si jautajuma tikai sapratu, cik isteniba viss ir nozelojami. Ari, ja nesvin majas parasti jau galdus tomer klaj pasi, vai berni, ja pieaugusi, kaut kur aizved, vecaki, ja dzivi palikusi, citi gimenes locekli, bet.. te jau nekaa nav. Zel palika. Tiesam 1 istabas dzivokliti tikai ar cieminu un tefteli kopa kadi galdi. Kada jega tad visam. Tur varetu izversties skumjs vakars, atminas par to, kas un kaa varetu but pie dzimsanas dienas galda. Berni un gimene vai teftelis un pudeles. Labak tad tiesam ciemos kadam uzbazties.Kalnos @ 01.04.2023 13:23nu nevajag tik traki jau smuks galds. Daudzas ko redzu svētkos ka uzklāj galdus mati stāvus no šausmām. Cita lieta ja tas bija tikai vienu reizi. Un šitajā maza mini dzīvokli es viņu vietā ar viesus ne uzņemtu. Tagad mājās kāds klāj dzimene galdus?
Kur klāt galdus paši? 😮 Kafē, krogā restorānā? Kino, teātrī vai nu ko kurš izvēlas baudīt savā svētku dienā.Marfa @ 01.04.2023 13:42pec si jautajuma tikai sapratu, cik isteniba viss ir nozelojami. Ari, ja nesvin majas parasti jau galdus tomer klaj pasi, vai berni, ja pieaugusi, kaut kur aizved, vecaki, ja dzivi palikusi, citi gimenes locekli, bet.. te jau nekaa nav. Zel palika. Tiesam 1 istabas dzivokliti tikai ar cieminu un tefteli kopa kadi galdi. Kada jega tad visam. Tur varetu izversties skumjs vakars, atminas par to, kas un kaa varetu but pie dzimsanas dienas galda. Berni un gimene vai teftelis un pudeles. Labak tad tiesam ciemos kadam uzbazties.
qwe @ 01.04.2023 14:14Vecajai raganai šausmīga netīra pufaika, viņiem veļas mašīna nav diez?
sandrute @ 01.04.2023 13:35Šeit ir Lienes kosmētikas galdiņš - dārga dāvana.
199eur bez atlaides, ar Jysk klienta karti 169eur.
https://www.jysk.lv/kosmetikas-galdins-nolvik-115878-lv.html
Nu katram sava saprašana par to, kas ir skaisti. Ja jums patīk, sēdiet pie tāda galda. Uzsvars jau uz to, ka viņa sevi pozicionē kā mākslinieci. Jā, cilvēki svin dzimšanas dienas restorānos, viesu mājās, bet kivičiem jau tam nav naudas. Var jau plātīties, bet īstenībā ir pliki un nabagi bezdarbnieki, kuri nespēj uzturēt savus septiņus bērnus.Kalnos @ 01.04.2023 13:23nu nevajag tik traki jau smuks galds. Daudzas ko redzu svētkos ka uzklāj galdus mati stāvus no šausmām. Cita lieta ja tas bija tikai vienu reizi. Un šitajā maza mini dzīvokli es viņu vietā ar viesus ne uzņemtu. Tagad mājās kāds klāj dzimene galdus?
Sarma1986 @ 01.04.2023 12:14Salonā bildēs tie mati izskatījās ok, viñas pašas bildēs k.kādas šausmas. Es tam salonam starp citu sekoju, tagad atsekoju, pie velna, es kovidlaikā mājas apstākłos sev un draudzenēm normālāk balināju un tonēju. Nu nevar pāriet uz škjipsnu balināšanu tikai saknēs, ja tik drastiska toñu atškirība, tumšākas škipsnas viñas gadījumā bij jāiekrāso arī salmos paralēli blondajām škipsnām saknēs, ja grib pāriet uz ne visu matu balināšanu. Tagad būs 3 slāñi - lielākais salmi, tad slānis ar škipsnām un tad 3.slānis saknes, kuras viñai ataug ātri. Plus dzelteno pigmentu jātonē 1-2 reizes nedēłā ar labu (ne Drogu!) zilā/lillā masku. Tas nav tā, ka tonē tikai saknes balinot un pietiek.vāks, staigājoša antireklāma.