magdalena333 @ 30.03.2023 22:25Tas lietotais make up galds ir dāvana??? Tas ir joks? Pa tiem 4000€ mēnesī, ko Kivičs nopelna, tas ir tas, ko viņš savai mūža mīlestībai dāvinās? Oj, Lienīte, kā Tev ir paveicies, visas formnieces tagad tevi skaudīs ?
Adele4 @ 30.03.2023 22:12Kadā sakarā viņa intervē cietumnieci, kura 18 gados notiesāta par slepkavību? Kāpēc tādas padibenes rāda? Lai sapūst cietumā!
Sabiedrība degradējas! Būtu kādas jaunas uzņemīgas ģimenes laukos intervējusi, kas dzīvo un nesūdzad un pelna iztiku ar smagu darbu
kuranavliene @ 31.03.2023 00:16No Madaras jums nekas nav jāgaida,vispirms jānoskatās raidījums un tad var spriest vai tur kādu kaut kur ceļ vai neceļ.Jā,meitene nogalināja un tas ir drausmīgi,bet viņa tika notiesāta un sodu izcieta.Un neviens tajā raidījumā neņirgājas ne par vienu.Tagad jums jāsāk nolikt Madaru un Jāni?Tagad jums pēkšņi viņa tupa lauķe un Jānis ar jau ne tāds! Nedo dies,ne ar to parunāsi,ne to uz interviju pasauksi, uzreiz traģēdija.
sakuraszarins @ 30.03.2023 20:43
Izskatās, ka tā teftelis nolēmis izjokot viņu , un tas bērnu spogulītis ir ironisks mājiens uz Ļenkas mūžīgo infantilismu.?
tu jau vienmēr to slepkavu te aizstavikuranavliene @ 31.03.2023 00:16No Madaras jums nekas nav jāgaida,vispirms jānoskatās raidījums un tad var spriest vai tur kādu kaut kur ceļ vai neceļ.Jā,meitene nogalināja un tas ir drausmīgi,bet viņa tika notiesāta un sodu izcieta.Un neviens tajā raidījumā neņirgājas ne par vienu.Tagad jums jāsāk nolikt Madaru un Jāni?Tagad jums pēkšņi viņa tupa lauķe un Jānis ar jau ne tāds! Nedo dies,ne ar to parunāsi,ne to uz interviju pasauksi, uzreiz traģēdija.
tak viņa jau šovā meloja ka neko nezin, esot gulējusi. Tik tok un te arī teica ka visi viņu apmelo, arī prokurori un izmekletaji meloUndiya @ 31.03.2023 00:22Es no sākuma domāju, ka šī ir viena cita, kura tikai teorētiski bija piedalījusies noziegumā (piedzērusies gulējusi), kamēr citi pastrādāja noziegumu.
Izlasot to rakstu, man arī jokaini šķiet tādu cilvēku intervēt, jānoskatās būs. Saprotams, ka cilvēks var nākt pie prāta, nožēlot, laboties, beeet jāpaskatās, lai saprastu kas no tās intervijas ir bijis domāts. ?
MeltedCheese @ 30.03.2023 22:45Es nevaru. ??? baigā dāvana 3gadnieču makeup galds. ???? 43gadniecei tāds galds. ???????? kivja izdoma.
Uzraksta vēl tā dramatiski. Es protams, asarās... 🤣 Ļena, nu, ko tu dirs. 🤣🤣🤣Katzenfamilie @ 31.03.2023 00:55
Vel labaks par to make-up galdinu ir tas ieraksts vinjas storija - birthday girly!!!? Kaada vel girly vinja te atradusies 43 gadu vecumaa?!???
vēl labāk, no raškas. Fano par Krieviju, ak Dievs 👎Standby @ 31.03.2023 00:57Domāju Madara ietekmējās no Sobčakas. Viņas intervija ar manjaku ir viena no skatītākajām intervijām viņas kanālā.