Ariete @ 30.03.2023 18:19Redzējāt Kivja dāvanu Ļenkai? ?
kas tur bija? Visi jau neredzAriete @ 30.03.2023 18:19Redzējāt Kivja dāvanu Ļenkai? ?
Krizdole @ 30.03.2023 19:35
Jau iztēlojos, Miss konkursa lenta tur pakarināta, sēž matus glaudīdama un saka - spogulīt, spogulīt, saki man tā, kura ir visskaistākā? ?
kāpēc slepkavu? Ko viņa izdarīja?Kurpīte @ 30.03.2023 20:33Madara savā jaunākajā podkastā uzaicinājusi to slepkavu, lai parunātu, cik grūti viņai klājies cietumā ? Lūk tā nav nekāda sociālā atbildība, popularizēt slepkavas, nerēķinoties ar cietušo ģimeni, kuriem ir jānoskatās, kā tā slepkava tiek celta varoņa kārtā. Dēļ skatijumu vākšanas nekāda morāle. Unfollow Madara.
nopietni? Ak Dievs kāda duraKurpīte @ 30.03.2023 20:33Madara savā jaunākajā podkastā uzaicinājusi to slepkavu, lai parunātu, cik grūti viņai klājies cietumā ? Lūk tā nav nekāda sociālā atbildība, popularizēt slepkavas, nerēķinoties ar cietušo ģimeni, kuriem ir jānoskatās, kā tā slepkava tiek celta varoņa kārtā. Dēļ skatijumu vākšanas nekāda morāle. Unfollow Madara.
Ariete @ 30.03.2023 18:19Redzējāt Kivja dāvanu Ļenkai? ?
Mellenite @ 30.03.2023 20:38kāpēc slepkavu? Ko viņa izdarīja?
ieliekat bildisakuraszarins @ 30.03.2023 20:43
Izskatās, ka tā teftelis nolēmis izjokot viņu , un tas bērnu spogulītis ir ironisks mājiens uz Ļenkas mūžīgo infantilismu.?
Kur var noskatīties?Minelūše @ 30.03.2023 20:50Nu to gan es no Madaras negaidīju, godīgi sakot. Ir milzu atšķirība starp nejaušu un apzinātu slepkavību. Tā intervējamā ir monstrs.
tā slepkava, ka tur bija. Salda mēle un meli ir liels kapitāls. Mūsdienās visiem patik divkoši.Minelūše @ 30.03.2023 20:50Nu to gan es no Madaras negaidīju, godīgi sakot. Ir milzu atšķirība starp nejaušu un apzinātu slepkavību. Tā intervējamā ir monstrs.
Paldies. Tieši lienes stila. A nafig viņai mēbeles? Zeltu labak to kaut lombarda var ieķīlāt. A te dzīvokļa nav, mēbele ir. Interesantiamoreamore @ 30.03.2023 21:04
https://failiem.lv/u/uajwns5z8
Minelūše @ 30.03.2023 20:50Nu to gan es no Madaras negaidīju, godīgi sakot. Ir milzu atšķirība starp nejaušu un apzinātu slepkavību. Tā intervējamā ir monstrs.
Sarma1986 @ 30.03.2023 21:59
Intervējamajai nav pilns rublis, normāli cilvēki var nogalināt nejauši, aizstāvoties vai karā, nevis iedzerot prikola pēc. Tiesāta kā pieskaitāma, bet tā robeža ir plāns starp pieskaitāmu un nepieskaitāmu. Degradējusies padibene.
Un Madara tagad lien lauciñā, par kuru nojēga tik cik āzim no burkāniem. Tur var līst diplomēts psihiatrs nevis panaiva māmule, kuras vienīgā pieredze dzīvē ir kuilis-Kivičs un tad Jānis pēc neveiksmīgiem īslaicīgiem hahałiem. Man bija łoti pozitīva attieksme pret Madaru, kā viña reagēja uz Kivičdrāmu utt. Bet pēc šī izgājiena redzams, ka viña nav tā spožākā spuldzīte virtenē. Nu nav naivi jālien renstelē un jāsajūsminās par smirdošiem notekūdeñiem, ja zināšanas un pieredze attiecībā uz to visu ir apała nulle. Lauku zoss, tiešām labāk studēt būtu gājusi, nevis bāzusies tur, kur prātiñš par īsu.
Kurpīte @ 30.03.2023 22:07
Jā, Kivičs dēļ skatijumiem bija gatavs peldināt savas olas, bet tas, ko tagad izdarija Madara, ir sadisma attaisnošana. Principā jebkurš psihs var nogalināt un iet pie viņiem uz raidijumu un kopīgi meklēt attaisnojumu bērnības traumās.