Elvīra458 @ 30.03.2023 10:55Ļenkai izdevies izdīkt sadarbībiņu ar frizētavu. Nu, man neticas, ka tur rezultāts būs gaumīgs, mūsdienīgs griezums un balinājums. Kā jau vienmēr, viss kā caur d* ?
McSara @ 30.03.2023 10:54Man vilšanās par Ma_beauty salonu, tik ļoti normāla vieta!
Nē, nu vai nu ļenka izkļančīja sadarbību vai salons apžēlojās!
Bet nu salonam tā ir vairāk antireklama?
Hanah @ 30.03.2023 10:35Galvenais, ka te meitenes iepriekš bija likušas izgriezumus no tefteļa iepriekšējām intervijām, kurās viņš vairākkārt bija par savām ex sievām izteicies, ka:
"man apnika, ka viņa neko nedarīja, visu laiku kontrolēja mani, sekoja man uz katru soli".
Principā - ar ko birste atšķiras??? :D
vivii @ 30.03.2023 10:59
Bet kopumā, tas salons ir labs? Ir vērts iet uz procedūrām?
Man pat reāli ieinteresēja viņu piedāvājums, likās tīri sakarīgi.
LilyLady @ 30.03.2023 11:16
Nav šaubu, ka tieši to pašu Kivičs teiks par Lieni. Ja visās attiecībās viņu tā pakaļstaigāšana piebesīja, tad izbesīs arī tagad. Liene ne ar ko nav īpašāka par savām priekšgājējām. Nē, vispār taisnības labad jāteic, ka tik liela muļķe kā pudeļbirste Kivičam nav bijusi neviena ex.
smieklīgākais ir tas,ka kivičs nemaz nevarētu būt kopā ar tādu sievieti,kurai pašai ir savas darišanas, darbs, kura ir pašpietiekama..Hanah @ 30.03.2023 10:35Galvenais, ka te meitenes iepriekš bija likušas izgriezumus no tefteļa iepriekšējām intervijām, kurās viņš vairākkārt bija par savām ex sievām izteicies, ka:
"man apnika, ka viņa neko nedarīja, visu laiku kontrolēja mani, sekoja man uz katru soli".
Principā - ar ko birste atšķiras??? :D
qwe @ 30.03.2023 12:19smieklīgākais ir tas,ka kivičs nemaz nevarētu būt kopā ar tādu sievieti,kurai pašai ir savas darišanas, darbs, kura ir pašpietiekama..
Tur ātri vien puisītis brēktu, ka galviņu neglauda un nav laika klausīties viņa dzēruma vavuļošanu
Knabsab @ 30.03.2023 12:38
Exactly! Plancka Liene viņam ir kā radīta. Ok, vins sen vairs nav sajūsmā, bet tas ir labākais ko viņš var dabūt ? viss Andrīti, droši vien pat savai bagātajai Natašai vairs neesi vajadzīgs ?
qwe @ 30.03.2023 12:19smieklīgākais ir tas,ka kivičs nemaz nevarētu būt kopā ar tādu sievieti,kurai pašai ir savas darišanas, darbs, kura ir pašpietiekama..
Tur ātri vien puisītis brēktu, ka galviņu neglauda un nav laika klausīties viņa dzēruma vavuļošanu
McSara @ 30.03.2023 10:54Man vilšanās par Ma_beauty salonu, tik ļoti normāla vieta!
Nē, nu vai nu ļenka izkļančīja sadarbību vai salons apžēlojās!
Bet nu salonam tā ir vairāk antireklama?
amoreamore @ 30.03.2023 12:41
Kas ir bagātā Nataša? :D
Rakstniece @ 30.03.2023 11:24
Tieši tā. Ja scenāriji atkārtojas, tad nevis ''stulbās vecenes vainīgas'', bet pats lohs. Lai mainītu šos attiecību paternus, vajadzīgs liels darbs un spēja apzināties, ka vaina jāmeklē tikai un vienīgi sevī. Bet ne jau Kiviču gadījumā. Viņiem vienmēr visi citi vainīgi un lohi. Kā bērniem otrajā klasē.
kuranavliene @ 30.03.2023 14:40Lieņukam rīt dzimumdiena! Nez kādus lakstus Kivis šai atļausies nopirkt.Vai skries uz tuvējiem kapiem,pušķi savākt.Uztaisīs romantiskas vakariņas,vai rīs burgeru pavārtē? ???