Ariete @ 29.03.2023 21:51Nopietni Kivičs tagad staigā tikai ar to melno mēteli? Wtf
lai tacu papriecajas. Uz tefteli skatities vairs nav ko, un, bungas noteikti skan sexigak neka baurosana par neka nebusanu.Knabsab @ 29.03.2023 19:35
Izskatās, ka bundzinieku viņa ir ilgāk filmējusi nekā savu belovedu ? un šis tur arī miedz ar aci, Ļenka noteikti jau domā, ka šis koķetē jo viņa tik burvīga un neatvairāma ?
Minelūše @ 29.03.2023 22:29Viņam tas mētelis drīz pieaugs pie ādas?Pieķēries vienai lupatai tāpat kā Ļenka savām apdrukātajām džinsenēm, kas laikam tomēr beidzot ir izjukušas.
ponco varbut?Apple of my eye @ 30.03.2023 05:18
Viņš domā ar mēteli neredz, cik tukls viņš ir palicis ? Tiešām - kāds ir plāns vasarai? Lietus mētelis?
BellaCiao @ 30.03.2023 08:20Es atkārtošos, bet Kiviči ir tik līdzīgi Didrihsoniem! Brīnums, ka vēl nav sadraudzējušies. Ja neskaita Kiviču plostošanu, visas vērtības sakrīt 1:1!
Viens ar punci jūtās baigais kačoks, otrai burkāni un pļuras, veselība ir mārketings, personīgā higiēna sveša lieta, visiem skauž viņu laime, visi heiteri, kritika netiek uztverta. Bērns pēdējā vietā… tā var turpināt ilgi un dikti.
Berry5 @ 30.03.2023 08:29
Narcisms!
Un Kivičiem nav skanošā 🤣didrihsoni vismaz var daudz ko atkautiesBellaCiao @ 30.03.2023 08:20Es atkārtošos, bet Kiviči ir tik līdzīgi Didrihsoniem! Brīnums, ka vēl nav sadraudzējušies. Ja neskaita Kiviču plostošanu, visas vērtības sakrīt 1:1!
Viens ar punci jūtās baigais kačoks, otrai burkāni un pļuras, veselība ir mārketings, personīgā higiēna sveša lieta, visiem skauž viņu laime, visi heiteri, kritika netiek uztverta. Bērns pēdējā vietā… tā var turpināt ilgi un dikti.
nedomaju ka vinus var salidzinat.BellaCiao @ 30.03.2023 08:20Es atkārtošos, bet Kiviči ir tik līdzīgi Didrihsoniem! Brīnums, ka vēl nav sadraudzējušies. Ja neskaita Kiviču plostošanu, visas vērtības sakrīt 1:1!