zebramežā @ 28.03.2023 23:43vispār jau sižetā ir minēts, ka raidījums tiek filmēts uz priekšu. Tam gan es pilnībā ticu. Piemēram, filmētais marta sākumā, bet TV rāda 2-3 nedēļas vēlāk, protams, ka pa šo laiku var viss mainīties. Bet kādā sakarā viņiem tiešām būtu jātur svešu cilvēku parpalas vairāku mēnešu garumā? Jūs arī tā pa visiem saviem īres dzīvokļiem mantas atstājat un tad pēc vajadzības prasiet?
Berry5 @ 29.03.2023 10:56Par Graudiņiem.
Viņa atrada svešas vīriešu apenes savā atvilknē un izskatās, ka savāks sev. Nebrīnos, ja miljono reizi pārvācoties paķer līdzi kaut ko ne savu "netīšām".
Māja izskatās arī nekopta un nobružāta. Protams, 40kaķi.. jāpārvācas katru gadu, lai nav jāapmaksā bojājumi pēc tam.
ToBeFree @ 28.03.2023 22:05Par Lienes māsu līgu graudinu gan pēc šodienas Bez Tabu esmu vairāk kā šokā! “Likumīgi” piesavinas sveša bērna kvadraciklu un tipa “es neko nezinu. Paradat man aktus”. Nozog no sveša bērna!!! Mati sacēlās stāvus.
BellaCiao @ 29.03.2023 11:18
Viņiem ir 40 kaķi?! Kur viņi ir? Viņas bildēs nekādus kaķus neredz. Man 1 kaķis jau vienmēr kadrā ielien.
Ariete @ 29.03.2023 11:30Noskatījos sižetu. Graudiņi tādi paši cūkas kā Kiviči. Punkts.
magdalena333 @ 29.03.2023 11:58Kamēr jūs šeit par kaķiem, hihi, es nevaru sagaidīt to Lienes jauno projektu priekš visām dāmām, kuru viņai šonedēļ bija jāprezentē, hihi?
BellaCiao @ 29.03.2023 11:18
Viņiem ir 40 kaķi?! Kur viņi ir? Viņas bildēs nekādus kaķus neredz. Man 1 kaķis jau vienmēr kadrā ielien.
elfa* @ 29.03.2023 09:43
Tas gan. Ja šādi saliek, tad reāli tur tiešām neviens neiet uz darbu. Es nesaprotu, kur Magone rauj naudu uzturēt tos savus ntos bērnus no ntajiem vīriešiem, jo viņa taču nestrādā un es apšaubu, ka tie tipi maksā alimentus.
Un Kuģis arī - tur sieva nestrādā, jo ticība. Ok. Sēž un vāc sīkos. Tā ir visa viņas dzīve. Bet ko viņš dara un kur pelna, lai visus uzturētu?
elfa* @ 29.03.2023 13:20Man nekad nav ienācis prātā izvācoties atstāt savas mantas nākošajiem cilvēkiem, kuri man ir pilnīgi svešinieki un gaidīt, ka viņi mēnešiem priecīgi glabās līdz es pēc pusgada vai vēl sazin kad pamostos un izdomātu uzrasties savākt savus štruntus.
Graudiņi nav spožākās lampiņas virtenē un man noteikti bija labāks iespaids par viņiem pirmajās sērijās nekā ir tagad, kad ir redzēta viņu uzvedība tālākajās sērijās. Bet tā beibe, kas mēnešiem nevar savas parpalas savākt no svešu cilvēku dzīves telpas arī nav nekāda labā. Nav runa par nedēļu vai divām, bet mēnešiem, kuros viņai to nenormāli dārgo kvadraciklu nevajadzēja.
Bet nu, es gribētu nākotnē uzzināt, ar ko šī tiesa beigsies :D:D:D
melna_aronija @ 29.03.2023 13:50Skatījos ''burku'' un kad Graudiņi izvilka to dejošanas uzdevumu, iedomājos, vai tik Liene nelīdīs atkal TV ekrānā tagad mācīt viņus dejot, kopā ar to Salvi(?).
Knabsab @ 29.03.2023 15:28Es rēcu par šodienas Ļenkas reklāmām tam filleru kantorim. Tur taču var redzēt, ka galvenais efekts ir FILTRI! Nu neviena procedūra nepadara cilvēka seju par 10-15 gadiem jaunāku. Un visforšākais, ka tajā Lips of Kiss profilā iepinotais pousts ir ar Ļenkas patieso grubuļaino seju ? viņa var tos filtrus bāzt virsū un lepoties ar saviem iekritušajiem vaigiem, bet no realitātes aizbēgt nevar