KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
Piekrītu, nesmuki arī no iepriekšējiem īrniekiem - noskatījos sižetu. Bet Graudiņi arī labie - muld un pinas mezglos, ka tas pat “neesot tas pats kvadracikls”. Es saku - CIRKS! 🤡 Simt punkti, ka uzsita augšā, ņemot vērā kādi viņi muhļītāji
28.03.2023 22:51 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Hulu, bet tad mājas īpašnieks būtu iejaucies, ja viņam traucētu mantas viņa īpašumā. Ne īrniekiem tās iztrallināt. Un, protams, nozuda jau tieši visdārgākais sākumā.(:
28.03.2023 22:52 |

Reitings 49
Reģ: 02.01.2023
Man liekas, ka Kalnos ir Pivis un Strawberry ir Liene. Pivis te cenšas ieskaidrot Lienei, ka jāiet strādāt.
28.03.2023 22:52 |

Reitings 40
Reģ: 27.03.2023
ToBeFree @ 28.03.2023 22:52
Hulu, bet tad mājas īpašnieks būtu iejaucies, ja viņam traucētu mantas viņa īpašumā. Ne īrniekiem tās iztrallināt. Un, protams, nozuda jau tieši visdārgākais sākumā.(:

Kāpēc izīrētājam vajag iejaukties? Vai viņam ir jāskrien pa pasauli meklēt vecos īrniekus un lūgties viņam atbraukt pakaļ savām mantām? Vēl bija teikts, ka vecie īrnieki kaut kādus maisus un augus atstāja (pati tā sieviete to teica). Tas nav normāli - izvācoties no dzīvokļa atstāt savas mantas un pēc laba laika tās pieprasīt atpakaļ. Vispār jau būtu normāli "kaut kādus maisus" izmest, nevis likt citiem (izīrētājam vai jaunajam īrniekam) vākt svešu miskasti.
100% vainīga ir tikai un vienīgi vecie īrnieki un ļoti neglīta izturēšanās, ka gāja uz Bez tabu ar šo.
28.03.2023 22:56 |

10 gadiPatīk
Reitings 4665
Reģ: 31.10.2010
ToBeFree @ 28.03.2023 22:26
EsFeja Graudiņi īrēja māju, kur iepriekšējie īrnieki bija vēl atstājuši dažas savas mantas garāžā . Visvērtīgākais bijis bērnam dāvinātais kvadracikls pa 300+€. Tā nu 5mēn nevarēja mantas savākt vai nu vieni netika, vai otri netika. (Ok, laiks ilgs, bet nu sorry, graudini vareja iztarakānēt mantas, ja tās atrastis viņu mājā, ne mājā ko īrē). Un beigās īpasnieki grib braukt pakal savām mantam un graudainie pasaka “ok, bet kvadracikla nav”. Beigās vēl Burkas epizodē kvadracikls šiem istabas vidū stāv ar Skulmes māsas vīrs baigais vecis “tādu kvadraciklu 101, pieradat, ka sis ir vinu. Kur ir kāds akts?” Nu tas tā īsumā.
Pa manam, aptīrija bērnu…. Saviem bērniem labāk breketes būtu uzlikuši. Tādas skaistas meitenes, bet vecākiem nauda jātrallina uz sevi- fotosesijām, spā un sveši bērni jāaptīra!

Kāpēc mani tas nepārsteidz? Agrāk vai vēlāk pierādās, ka tiem, kuri draudzējas ar Kivičpāri, pašiem nav viss kārtībā ar galvu.
28.03.2023 22:58 |

Reitings 40
Ja izīrētājam bija vienalga par šīm mantām (un tā izskatās, ka bija, ja neiejaucas), tad Graudiņiem bija visas tiesības darīt jebko ar šīm mantām - izmest, atdot, pārdot, pašiem lietot. Jo īpaši, ka 2x runāja tikšanos (to var redzēt pašas sievietes uzrādītajā sarakstē Bez tabu!) un vecie īrnieki neieradās.
Jūs paši vispār kaut ko esat īrējuši vai izīrējuši? Tiešām kaut ko atstājat un pēc pusgada ejat atprasīt? Manuprāt, tad necienīgi izturaties pret citiem, liekot tērēt viņiem laiku un izmantojot kā savas noliktavas vai miskastes vācējus.
28.03.2023 23:01 |

10 gadi
Reitings 361
Hulu nu klau, tad jau īpašnieka skapi, kas traucē ar var iznest. :D Ja īpašnieks nedeva atļauju atbrīvoties no iepriekšējā īrnieka mantām tad graudainie to nevarēja darīt. To tak sižeta beigās arī pateica, bet vajag pierādījumus. Īpaši, ja kvadracikls ir pie viņiem- kā var neatdot bērnam.
28.03.2023 23:16 |

Reitings 40
ToBeFree @ 28.03.2023 23:16
Hulu nu klau, tad jau īpašnieka skapi, kas traucē ar var iznest. :D Ja īpašnieks nedeva atļauju atbrīvoties no iepriekšējā īrnieka mantām tad graudainie to nevarēja darīt. To tak sižeta beigās arī pateica, bet vajag pierādījumus. Īpaši, ja kvadracikls ir pie viņiem- kā var neatdot bērnam.

Mājas īpašniekam nav iebildumu pret Graudiņiem. Tieši to teica sižetā, ka izīrētājs neiejaucas. Pieaicinātais jurists runāja attālināti no situācijas, vispārīgi. Tas, ko viņš teica - svešu mantu nevar atdot. Bet viņš minēja, ka, ja dzīvoklis nodots un pieņemts ar aktu, tad abām pusēm nav bijuši iebildumi un līdz ar to ir skaidrs, ka pēc tās mantas nevari atnākt pēc pusgada. Vēl viņš teica, ka varēja arī pieprasīt naudu par mantas glabāšanu un neatdot pirms nav samaksāts. Vai būtu mazāka brēkšana par bēērniņiem atņemto mantu, ja Graudiņi pieprasītu naudu? Ha, nedomāju gan.
P.S. visus dzīvokļus, ko esmu īrējusi, īpašnieks no tiem savāc savas mantas, kas nav mēbeles u.c., kas iet līdzi īrēšanas piedāvājumam. Ja ir tādas mantas vai mēbeles, ko man negribas irējamā vietā, lūdzu savākt. Ļoti bieži ir tā, ka saka, ka var mest ārā, ja man nevajag.
Un vispār tie vecie īrnieki tieši Kiviču atgādina, rekur viņiem līdzīga situācija bijusi:
https://sejas.tvnet.lv/6762128/andris-kivics-iekulies-nepatikama-situacija-un-nezina-ko-iesakt
28.03.2023 23:23 |

10 gadi
Reitings 361
Hulu,
Viņiem pa puss istabu netraucēja tas kvadracikls, bet redz garāžā vai kur tur traucēja. Vēl pie tam pasaka, ka atdevuši labdarībai, bet paši paturējuši. Fantastiski! Bērnam caur tv kam tas tika uzdāvināts noteikti forši, ka visi pieaugušie nevar adekvàti atrisināt situāciju.
28.03.2023 23:35 |

Reitings 382
Reģ: 24.09.2022
ToBeFree @ 28.03.2023 22:26
EsFeja Graudiņi īrēja māju, kur iepriekšējie īrnieki bija vēl atstājuši dažas savas mantas garāžā . Visvērtīgākais bijis bērnam dāvinātais kvadracikls pa 300+€. Tā nu 5mēn nevarēja mantas savākt vai nu vieni netika, vai otri netika. (Ok, laiks ilgs, bet nu sorry, graudini vareja iztarakānēt mantas, ja tās atrastis viņu mājā, ne mājā ko īrē). Un beigās īpasnieki grib braukt pakal savām mantam un graudainie pasaka “ok, bet kvadracikla nav”. Beigās vēl Burkas epizodē kvadracikls šiem istabas vidū stāv ar Skulmes māsas vīrs baigais vecis “tādu kvadraciklu 101, pieradat, ka sis ir vinu. Kur ir kāds akts?” Nu tas tā īsumā.
Pa manam, aptīrija bērnu…. Saviem bērniem labāk breketes būtu uzlikuši. Tādas skaistas meitenes, bet vecākiem nauda jātrallina uz sevi- fotosesijām, spā un sveši bērni jāaptīra!
vispār jau sižetā ir minēts, ka raidījums tiek filmēts uz priekšu. Tam gan es pilnībā ticu. Piemēram, filmētais marta sākumā, bet TV rāda 2-3 nedēļas vēlāk, protams, ka pa šo laiku var viss mainīties. Bet kādā sakarā viņiem tiešām būtu jātur svešu cilvēku parpalas vairāku mēnešu garumā? Jūs arī tā pa visiem saviem īres dzīvokļiem mantas atstājat un tad pēc vajadzības prasiet?
28.03.2023 23:43 |

Reitings 3198
Reģ: 30.01.2023
Un beigās tas bērnu kvadracikls atradīsies Kiviču mātes pagalmā, noziedot Miai, tāpat kā vecie šķīvi plekstei🤣
29.03.2023 08:40 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Kvadracikls nav tas pats, kas zābaku pāris vai tējas servīze. Es nekad nevarētu piesavināties/pārdot/atdot tik dārgu mantu, vēl pie tam bērnam. Ja man traucētu, tad arī tos iepriekšējos īrniekus brīdinātu, ka gadījumā, ja neatradīs iespēju savākt līdz kādam konkrētam datumam, tad rīkošos pēc saviem ieskatiem.
29.03.2023 09:13 |

Reitings 3198
Undiya @ 29.03.2023 09:13
Kvadracikls nav tas pats, kas zābaku pāris vai tējas servīze. Es nekad nevarētu piesavināties/pārdot/atdot tik dārgu mantu, vēl pie tam bērnam. Ja man traucētu, tad arī tos iepriekšējos īrniekus brīdinātu, ka gadījumā, ja neatradīs iespēju savākt līdz kādam konkrētam datumam, tad rīkošos pēc saviem ieskatiem.

Šiem cilvēkiem nav tādu vērtību, diemžēl
29.03.2023 09:16 |

10 gadi
Reitings 1186
Reģ: 09.11.2009
Kalnos @ 28.03.2023 19:54
A kurš tur strādā ? Ceļas ziemā, brauc uz darbu? Neviens. Magone, Sauliete, Uģis Kugis, Kambalas, Agrita? Da neviens. STV taču jaunatnei to aktīvi reklamē.
Magonei vispār pat tāda Ārena nav, visi bērni no dažādiem veciem.

Tas gan. Ja šādi saliek, tad reāli tur tiešām neviens neiet uz darbu. Es nesaprotu, kur Magone rauj naudu uzturēt tos savus ntos bērnus no ntajiem vīriešiem, jo viņa taču nestrādā un es apšaubu, ka tie tipi maksā alimentus.
Un Kuģis arī - tur sieva nestrādā, jo ticība. Ok. Sēž un vāc sīkos. Tā ir visa viņas dzīve. Bet ko viņš dara un kur pelna, lai visus uzturētu?
29.03.2023 09:43 |

Reitings 3198
elfa* @ 29.03.2023 09:43

Tas gan. Ja šādi saliek, tad reāli tur tiešām neviens neiet uz darbu. Es nesaprotu, kur Magone rauj naudu uzturēt tos savus ntos bērnus no ntajiem vīriešiem, jo viņa taču nestrādā un es apšaubu, ka tie tipi maksā alimentus.
Un Kuģis arī - tur sieva nestrādā, jo ticība. Ok. Sēž un vāc sīkos. Tā ir visa viņas dzīve. Bet ko viņš dara un kur pelna, lai visus uzturētu?

Kuģim ir tie pseido kursi, kuros bārsta savas gudrības, kas iet pretrunā ar pašu. Tagad arī ļoti daudz uz sadarbībām izbrauc. Piemēram sīkajiem viss no NordBaby veikal:rati, sēdekļi..
29.03.2023 09:47 |

10 gadi
Reitings 12645
Reģ: 15.03.2012

Magone pelna ar piedalīšanos šovā, tūkstotis priekš laukiem ir daudz. Un Kuģis kaut kādas gudro spriedelējumu lekcijas pasniedz. Un tāpēc jau viņi visi tā turas pie slavenību un burkas raidījuma, ne jau katru dienu viņiem jāfilmējas un mēneša beigās tūkstotis par darbu, kas kaulus nelauž + vēl sadarbību dāvanas.
29.03.2023 09:54 |

Reitings 3946
Reģ: 30.01.2022
Par Lieni pirmo reizi dzirdēju pirms jau šeit pieminētajiem 10 gadiem, bet ne kā mākslinieci. Viņa toreiz filmējās sms credit reklāmā 😀
29.03.2023 10:11 |

Reitings 24
kas nu kuram tuvāks .
29.03.2023 10:17 |

Reitings 1074
Reģ: 13.05.2022

Dalība šovā+ par bērniem ģimenes pabalsts+ uzturlīdzekļi, kopumā viņai un bērniem sanāk gana ok.
29.03.2023 10:45 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Par Graudiņiem.
Viņa atrada svešas vīriešu apenes savā atvilknē un izskatās, ka savāks sev. Nebrīnos, ja miljono reizi pārvācoties paķer līdzi kaut ko ne savu "netīšām".
Māja izskatās arī nekopta un nobružāta. Protams, 40kaķi.. jāpārvācas katru gadu, lai nav jāapmaksā bojājumi pēc tam.
29.03.2023 10:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits