ToBeFree @ 28.03.2023 22:52Hulu, bet tad mājas īpašnieks būtu iejaucies, ja viņam traucētu mantas viņa īpašumā. Ne īrniekiem tās iztrallināt. Un, protams, nozuda jau tieši visdārgākais sākumā.(:
ToBeFree @ 28.03.2023 22:26EsFeja Graudiņi īrēja māju, kur iepriekšējie īrnieki bija vēl atstājuši dažas savas mantas garāžā . Visvērtīgākais bijis bērnam dāvinātais kvadracikls pa 300+€. Tā nu 5mēn nevarēja mantas savākt vai nu vieni netika, vai otri netika. (Ok, laiks ilgs, bet nu sorry, graudini vareja iztarakānēt mantas, ja tās atrastis viņu mājā, ne mājā ko īrē). Un beigās īpasnieki grib braukt pakal savām mantam un graudainie pasaka “ok, bet kvadracikla nav”. Beigās vēl Burkas epizodē kvadracikls šiem istabas vidū stāv ar Skulmes māsas vīrs baigais vecis “tādu kvadraciklu 101, pieradat, ka sis ir vinu. Kur ir kāds akts?” Nu tas tā īsumā.
Pa manam, aptīrija bērnu…. Saviem bērniem labāk breketes būtu uzlikuši. Tādas skaistas meitenes, bet vecākiem nauda jātrallina uz sevi- fotosesijām, spā un sveši bērni jāaptīra!
ToBeFree @ 28.03.2023 23:16Hulu nu klau, tad jau īpašnieka skapi, kas traucē ar var iznest. :D Ja īpašnieks nedeva atļauju atbrīvoties no iepriekšējā īrnieka mantām tad graudainie to nevarēja darīt. To tak sižeta beigās arī pateica, bet vajag pierādījumus. Īpaši, ja kvadracikls ir pie viņiem- kā var neatdot bērnam.
vispār jau sižetā ir minēts, ka raidījums tiek filmēts uz priekšu. Tam gan es pilnībā ticu. Piemēram, filmētais marta sākumā, bet TV rāda 2-3 nedēļas vēlāk, protams, ka pa šo laiku var viss mainīties. Bet kādā sakarā viņiem tiešām būtu jātur svešu cilvēku parpalas vairāku mēnešu garumā? Jūs arī tā pa visiem saviem īres dzīvokļiem mantas atstājat un tad pēc vajadzības prasiet?ToBeFree @ 28.03.2023 22:26EsFeja Graudiņi īrēja māju, kur iepriekšējie īrnieki bija vēl atstājuši dažas savas mantas garāžā . Visvērtīgākais bijis bērnam dāvinātais kvadracikls pa 300+€. Tā nu 5mēn nevarēja mantas savākt vai nu vieni netika, vai otri netika. (Ok, laiks ilgs, bet nu sorry, graudini vareja iztarakānēt mantas, ja tās atrastis viņu mājā, ne mājā ko īrē). Un beigās īpasnieki grib braukt pakal savām mantam un graudainie pasaka “ok, bet kvadracikla nav”. Beigās vēl Burkas epizodē kvadracikls šiem istabas vidū stāv ar Skulmes māsas vīrs baigais vecis “tādu kvadraciklu 101, pieradat, ka sis ir vinu. Kur ir kāds akts?” Nu tas tā īsumā.
Pa manam, aptīrija bērnu…. Saviem bērniem labāk breketes būtu uzlikuši. Tādas skaistas meitenes, bet vecākiem nauda jātrallina uz sevi- fotosesijām, spā un sveši bērni jāaptīra!
Undiya @ 29.03.2023 09:13Kvadracikls nav tas pats, kas zābaku pāris vai tējas servīze. Es nekad nevarētu piesavināties/pārdot/atdot tik dārgu mantu, vēl pie tam bērnam. Ja man traucētu, tad arī tos iepriekšējos īrniekus brīdinātu, ka gadījumā, ja neatradīs iespēju savākt līdz kādam konkrētam datumam, tad rīkošos pēc saviem ieskatiem.
Kalnos @ 28.03.2023 19:54A kurš tur strādā ? Ceļas ziemā, brauc uz darbu? Neviens. Magone, Sauliete, Uģis Kugis, Kambalas, Agrita? Da neviens. STV taču jaunatnei to aktīvi reklamē.
Magonei vispār pat tāda Ārena nav, visi bērni no dažādiem veciem.
elfa* @ 29.03.2023 09:43
Tas gan. Ja šādi saliek, tad reāli tur tiešām neviens neiet uz darbu. Es nesaprotu, kur Magone rauj naudu uzturēt tos savus ntos bērnus no ntajiem vīriešiem, jo viņa taču nestrādā un es apšaubu, ka tie tipi maksā alimentus.
Un Kuģis arī - tur sieva nestrādā, jo ticība. Ok. Sēž un vāc sīkos. Tā ir visa viņas dzīve. Bet ko viņš dara un kur pelna, lai visus uzturētu?
Tas gan. Ja šādi saliek, tad reāli tur tiešām neviens neiet uz darbu. Es nesaprotu, kur Magone rauj naudu uzturēt tos savus ntos bērnus no ntajiem vīriešiem, jo viņa taču nestrādā un es apšaubu, ka tie tipi maksā alimentus.
Un Kuģis arī - tur sieva nestrādā, jo ticība. Ok. Sēž un vāc sīkos. Tā ir visa viņas dzīve. Bet ko viņš dara un kur pelna, lai visus uzturētu?