KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 3198
Reģ: 30.01.2023
Piviča kungs ar dzeršanu un negulēšanu, noteikti, ir iedzīvojies jau sirds kaitēs, kas klusām strinkšķina pēdējās stīgas. Viņam ar steigu jāatmet šis dzīves stils.
Runājot par darbu, šie cilvēki nav spējīgi strādāt standarta darba dienu. Dzīvotu kā Agrita, kas visu laiku bija uz slimības lapām vecajos darbos.
28.03.2023 19:43 |

Reitings 24
Reģ: 27.03.2023
šī centība kādu nodirst ir mazliet pārmērīga :D
Mhm, Liene ir skaista.. Ok Madara ir vēl skaistāka.. Ok , ir daudz skaistu sieviešu arī kategorijā over 40 ! Ok, viņai nav perfekti mati. Cilvēku gaumi var vērtēt dažādi. Bet te sarakstītie komenti ir vnk wtf , gribētos jūs apskatīt modeles :D apskatieties viņu dzīvē. un pārlasiet te sarakstīto :D
28.03.2023 19:43 |

Reitings 2113
Reģ: 09.12.2021
StrawberryGirl @ 28.03.2023 19:43
Mhm, Liene ir skaista.. Ok Madara ir vēl skaistāka.. Ok , ir daudz skaistu sieviešu arī kategorijā over 40 ! Ok, viņai nav perfekti mati. Cilvēku gaumi var vērtēt dažādi. Bet te sarakstītie komenti ir vnk wtf , gribētos jūs apskatīt modeles :D apskatieties viņu dzīvē. un pārlasiet te sarakstīto :D

Domā nav redzēta dzīvē? 😀
Arī, kā Tu izskatījies tajā sūda šovā - Kivičs. Pavisam privāti?
Pēc nodzertas, pieblīdušas babenes. Tā kā slīkonis piepūties tas purns Tev ir, kad kod.
28.03.2023 19:49 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
GrabuļLiene @ 28.03.2023 19:43
Piviča kungs ar dzeršanu un negulēšanu, noteikti, ir iedzīvojies jau sirds kaitēs, kas klusām strinkšķina pēdējās stīgas. Viņam ar steigu jāatmet šis dzīves stils.
Runājot par darbu, šie cilvēki nav spējīgi strādāt standarta darba dienu. Dzīvotu kā Agrita, kas visu laiku bija uz slimības lapām vecajos darbos.
A kurš tur strādā ? Ceļas ziemā, brauc uz darbu? Neviens. Magone, Sauliete, Uģis Kugis, Kambalas, Agrita? Da neviens. STV taču jaunatnei to aktīvi reklamē.
Magonei vispār pat tāda Ārena nav, visi bērni no dažādiem veciem.
28.03.2023 19:54 |

Reitings 24
😀😀😀
28.03.2023 20:03 |

Reitings 44612
Reģ: 10.11.2022
qwe @ 28.03.2023 18:48
Leņka man nekad neliksies skaista jo viņai ir ļaunas odzes acis un ļauna dvēsele
Tieši tā! Sieviete kura ir sabojājusi dzīvi saviem bērniem un kiviča bērniem, vienkārši nevar būt skaista. Ļaunums nevar būt skaists. Protams, ka viņa nav arī sevišķi gudra un es nesaku ne pieci, ka tas Baltijas krievu institūta diploms ir nopirkts, jo toreiz tos tirgoja kā maizi veikalā. Tas, ka viņi ar kivi ir diezgan netāli, bija skaidrs, kad bļaustījās par to kriminālprocesu un cietumu Madarai. Es ļoti ceru, ka Madara pastāsta Keitijai, ka no Lienes neko nedrīkst ņemt un, ka viņas dāvanas ir jāizmet, jo ir ar sliktu auru un var nodarīt ļaunu. Bet nu nolikti ar kivi ir pie vietas. Liene jau rimties nevar, kaut ko vēl cenšās no sevis tēlot, bet vismaz nevirina savu netīro muti.
28.03.2023 20:23 |

Reitings 44612
Reģ: 10.11.2022
amoreamore @ 28.03.2023 17:11
Paskatījos Jelgavas Sigitas storijus. Neesmu pārsteigta, ka abas ar plancku ir draudzenes, abas nav spilgtākās spuldzes virtenē.
Tā babene ir pilnīgi čau! Prasta, vulgāra, netīra un vēl tagad ar to savu grūtniecību nēsājas kā septīto pasaules brīnumu. Un tā graudiņa arī ar meijām ar tām bantīšu lūpām. Trīs māsiņas, viena otru papildina savā stulbumā.
28.03.2023 20:32 |

10 gadi
Reitings 430
Reģ: 29.01.2009
Nu ko, var redzēt kāda Lienes draudzenei Graudiņai morāle. Lūk tur gan- tāds tādu atrod.
28.03.2023 20:33 |

Reitings 2714
Reģ: 30.03.2022
StrawberryGirl @ 28.03.2023 18:25
Kāpēc lai vīrietis nevarētu uzturēt savu sievieti un bērna māti ? Viņiem taču ir kopīgs bērns ?

Nav jau slikti, ka virietis gimene ir galvenais pelnitajs, taa tam ari jaabuut, principaa nav jau slikti, ka Kivics Lienei uztur, bet tad ari tajaa pasaa laikaa nevajag blaut, ka Madara ir bezdarbniece un dziivo uz citu reekina. Tas luuk ir slikti! Saakumaa ir jaapaskataas pasai uz sevi un tad var blaut par citiem!
28.03.2023 21:59 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Par Lienes māsu līgu graudinu gan pēc šodienas Bez Tabu esmu vairāk kā šokā! “Likumīgi” piesavinas sveša bērna kvadraciklu un tipa “es neko nezinu. Paradat man aktus”. Nozog no sveša bērna!!! Mati sacēlās stāvus.
28.03.2023 22:05 |

Reitings 2714
Es par tadu Lieni Skulmi uzzinaaju no ta skandala ar Andri Buli, kur vinja izraadijja vinja apaksbikses, toreiz gan man bija dusmas uz Buli, jo skita - nu kas tas par viiriieti, gridaslupata ne virietis un bija Lienes zel. Bet tad, kad pie apvarsna paradijas Kivics, tad gan viss bija skaidrs. Kaut kur te foruma pamaniju teikumu, ka gan Liene, gan vinjas radinieki Skulmes ir makslinieki, nevajag teikt, ka Skulmes ir Lienes radinieki, jo vinja vienkarsi bija ieprecejusies Skulmees.
28.03.2023 22:10 |

Reitings 2714
StrawberryGirl @ 28.03.2023 19:43

Nee, par Madaru gan teiksu, ka vinja vismaz pec sejas nav nekada skaistule, vinjai ir skaists, tvirts augums, bet seja gan nav ipasi skaista, teiksim taa - vinja izskatas normali un ir sakoptaka un gaumigaak gerbta par Lieni.
28.03.2023 22:15 |

Reitings 290
Reģ: 06.08.2021
ToBeFree @ 28.03.2023 22:05
Par Lienes māsu līgu graudinu gan pēc šodienas Bez Tabu esmu vairāk kā šokā! “Likumīgi” piesavinas sveša bērna kvadraciklu un tipa “es neko nezinu. Paradat man aktus”. Nozog no sveša bērna!!! Mati sacēlās stāvus.

Kas tur bija?
28.03.2023 22:19 |

Patīk
Reitings 23459
Reģ: 09.12.2015
.
28.03.2023 22:26 |

10 gadi
Reitings 361
EsFeja Graudiņi īrēja māju, kur iepriekšējie īrnieki bija vēl atstājuši dažas savas mantas garāžā . Visvērtīgākais bijis bērnam dāvinātais kvadracikls pa 300+€. Tā nu 5mēn nevarēja mantas savākt vai nu vieni netika, vai otri netika. (Ok, laiks ilgs, bet nu sorry, graudini vareja iztarakānēt mantas, ja tās atrastis viņu mājā, ne mājā ko īrē). Un beigās īpasnieki grib braukt pakal savām mantam un graudainie pasaka “ok, bet kvadracikla nav”. Beigās vēl Burkas epizodē kvadracikls šiem istabas vidū stāv ar Skulmes māsas vīrs baigais vecis “tādu kvadraciklu 101, pieradat, ka sis ir vinu. Kur ir kāds akts?” Nu tas tā īsumā.
Pa manam, aptīrija bērnu…. Saviem bērniem labāk breketes būtu uzlikuši. Tādas skaistas meitenes, bet vecākiem nauda jātrallina uz sevi- fotosesijām, spā un sveši bērni jāaptīra!
28.03.2023 22:26 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
Jā, ja man Ģimenes burkā sezonas sākumā Graudiņi vēl šķita normāli, tad jo dziļāk sezonā, jo vairāk purvā. Sabojātas kredītvēstures ar kredītiem KĀZĀM un alimentiem, ātrie kredīti, mājas ar tām dīvainajām mēbelēm. Pieauguši cilvēki, kas dzīvo kā tādi… nezinu, kā raksturot dažbrīd to, kas tv redzams, bet sapņo par 300 eur vērtām gultasveļām 😂 Ā, un 400 kvadrātu māja (kuru arī īrēs ar izpirkšanu, kā lepni paziņoja) 40 kaķiem ir ļoti ok 😂 Reāls cirks
28.03.2023 22:41 |

Reitings 290
Reģ: 06.08.2021
ToBeFree @ 28.03.2023 22:26
EsFeja Graudiņi īrēja māju, kur iepriekšējie īrnieki bija vēl atstājuši dažas savas mantas garāžā . Visvērtīgākais bijis bērnam dāvinātais kvadracikls pa 300+€. Tā nu 5mēn nevarēja mantas savākt vai nu vieni netika, vai otri netika. (Ok, laiks ilgs, bet nu sorry, graudini vareja iztarakānēt mantas, ja tās atrastis viņu mājā, ne mājā ko īrē). Un beigās īpasnieki grib braukt pakal savām mantam un graudainie pasaka “ok, bet kvadracikla nav”. Beigās vēl Burkas epizodē kvadracikls šiem istabas vidū stāv ar Skulmes māsas vīrs baigais vecis “tādu kvadraciklu 101, pieradat, ka sis ir vinu. Kur ir kāds akts?” Nu tas tā īsumā.
Pa manam, aptīrija bērnu…. Saviem bērniem labāk breketes būtu uzlikuši. Tādas skaistas meitenes, bet vecākiem nauda jātrallina uz sevi- fotosesijām, spā un sveši bērni jāaptīra!

Omg. Drausmas. Būs laikam jānoskatās sižets, bet nu jā, cik es esmu paskatījusies tās dažas sērijas "Ģimene burkā", man noteikti nav radies labs iespaids par šo ģimeni.
28.03.2023 22:44 |

Patīk
Reitings 61735
Reģ: 20.07.2021
ToBeFree @ 28.03.2023 22:05

Kaut ko nesaprotu - no kurienes tāda informācija, ka Līga Graudiņa ir Lienes māsa un kas tas par Skulmes māsas vīru?
Līdz šim domāju ,ka Graudiņa ir Lienes draudzenīte un Lienes bērna krustmāte.
28.03.2023 22:46 |

Reitings 40
ToBeFree @ 28.03.2023 22:26

Redzēju Bez tabu sižetu, absolūti nepiekrītu. Vieni īrnieki izvācās no mājas, izīrētājs izīrē nākošajiem īrniekiem. Izīrētājam vienalga par tur atstātajām mantām un nākamie īrnieki pēc 5 (!!!!!!) (vai pat vairāk) mēnešiem atbrīvojas no liekām mantām. Tur Bez tabu no sarakstēm var redzēt, ka Līga teica, ka tai sievietei bija jāierodas jau novembrī un pēc tam runa bija par decembri. Tagad uz vasaras pusi sagribējās, bet rudenī, ziemā izmantoja svešas mājas kā bezmaksas noliktavu? Neviens likums nebūs viņu pusē un domāju, ka nekur tālāk nemaz neies - vienkārši uz Graudiņu rēķina sagribējās atpazīstamību. Tāpat arī tajās sarakstēs tā sieviete ļoti neglīti runāja ar Graudiņu.
Jūs tiešām esat gatavi bez maksas turēt savā dzīvojamā telpā svešas mantas, vairākkārt runāt tikšanās, tad pieciest, ka tās tiek atceltas? Varbūt Graudiņiem vēl vajadzēja viņiem pievest uz jauno dzīvesvietu? Kādā sakarībā?
Savukārt to, ka izīrētājam vienalga - esmu daudzus dzīvokļus īrējusi un ir bijis tā, ka bez problēmām sarunāts izmest mantas. Esmu pirkusi arī citas mantas un atstājusi (piem, dīvānu, bet bez nekādas norunas, ka atdodu viņiem). Tas nozīmē, ka tagad pēc teiksim gada varu iet tās atprasīt? Atstājot to dīvānu un aizbraucot ir pašsaprotami, ka es no savas mantas atteicos.
28.03.2023 22:49 |

10 gadi
Reitings 361
Tusnelda atvainojos, sajaucu. Radu rakstu. Draudzene
28.03.2023 22:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits