StrawberryGirl @ 28.03.2023 19:43šī centība kādu nodirst ir mazliet pārmērīga :D
Mhm, Liene ir skaista.. Ok Madara ir vēl skaistāka.. Ok , ir daudz skaistu sieviešu arī kategorijā over 40 ! Ok, viņai nav perfekti mati. Cilvēku gaumi var vērtēt dažādi. Bet te sarakstītie komenti ir vnk wtf , gribētos jūs apskatīt modeles :D apskatieties viņu dzīvē. un pārlasiet te sarakstīto :D
A kurš tur strādā ? Ceļas ziemā, brauc uz darbu? Neviens. Magone, Sauliete, Uģis Kugis, Kambalas, Agrita? Da neviens. STV taču jaunatnei to aktīvi reklamē.GrabuļLiene @ 28.03.2023 19:43Piviča kungs ar dzeršanu un negulēšanu, noteikti, ir iedzīvojies jau sirds kaitēs, kas klusām strinkšķina pēdējās stīgas. Viņam ar steigu jāatmet šis dzīves stils.
Runājot par darbu, šie cilvēki nav spējīgi strādāt standarta darba dienu. Dzīvotu kā Agrita, kas visu laiku bija uz slimības lapām vecajos darbos.
Tieši tā! Sieviete kura ir sabojājusi dzīvi saviem bērniem un kiviča bērniem, vienkārši nevar būt skaista. Ļaunums nevar būt skaists. Protams, ka viņa nav arī sevišķi gudra un es nesaku ne pieci, ka tas Baltijas krievu institūta diploms ir nopirkts, jo toreiz tos tirgoja kā maizi veikalā. Tas, ka viņi ar kivi ir diezgan netāli, bija skaidrs, kad bļaustījās par to kriminālprocesu un cietumu Madarai. Es ļoti ceru, ka Madara pastāsta Keitijai, ka no Lienes neko nedrīkst ņemt un, ka viņas dāvanas ir jāizmet, jo ir ar sliktu auru un var nodarīt ļaunu. Bet nu nolikti ar kivi ir pie vietas. Liene jau rimties nevar, kaut ko vēl cenšās no sevis tēlot, bet vismaz nevirina savu netīro muti.qwe @ 28.03.2023 18:48Leņka man nekad neliksies skaista jo viņai ir ļaunas odzes acis un ļauna dvēsele
Tā babene ir pilnīgi čau! Prasta, vulgāra, netīra un vēl tagad ar to savu grūtniecību nēsājas kā septīto pasaules brīnumu. Un tā graudiņa arī ar meijām ar tām bantīšu lūpām. Trīs māsiņas, viena otru papildina savā stulbumā.amoreamore @ 28.03.2023 17:11Paskatījos Jelgavas Sigitas storijus. Neesmu pārsteigta, ka abas ar plancku ir draudzenes, abas nav spilgtākās spuldzes virtenē.
StrawberryGirl @ 28.03.2023 18:25Kāpēc lai vīrietis nevarētu uzturēt savu sievieti un bērna māti ? Viņiem taču ir kopīgs bērns ?
StrawberryGirl @ 28.03.2023 19:43šī centība kādu nodirst ir mazliet pārmērīga :D
Mhm, Liene ir skaista.. Ok Madara ir vēl skaistāka.. Ok , ir daudz skaistu sieviešu arī kategorijā over 40 ! Ok, viņai nav perfekti mati. Cilvēku gaumi var vērtēt dažādi. Bet te sarakstītie komenti ir vnk wtf , gribētos jūs apskatīt modeles :D apskatieties viņu dzīvē. un pārlasiet te sarakstīto :D
ToBeFree @ 28.03.2023 22:05Par Lienes māsu līgu graudinu gan pēc šodienas Bez Tabu esmu vairāk kā šokā! “Likumīgi” piesavinas sveša bērna kvadraciklu un tipa “es neko nezinu. Paradat man aktus”. Nozog no sveša bērna!!! Mati sacēlās stāvus.
ToBeFree @ 28.03.2023 22:26EsFeja Graudiņi īrēja māju, kur iepriekšējie īrnieki bija vēl atstājuši dažas savas mantas garāžā . Visvērtīgākais bijis bērnam dāvinātais kvadracikls pa 300+€. Tā nu 5mēn nevarēja mantas savākt vai nu vieni netika, vai otri netika. (Ok, laiks ilgs, bet nu sorry, graudini vareja iztarakānēt mantas, ja tās atrastis viņu mājā, ne mājā ko īrē). Un beigās īpasnieki grib braukt pakal savām mantam un graudainie pasaka “ok, bet kvadracikla nav”. Beigās vēl Burkas epizodē kvadracikls šiem istabas vidū stāv ar Skulmes māsas vīrs baigais vecis “tādu kvadraciklu 101, pieradat, ka sis ir vinu. Kur ir kāds akts?” Nu tas tā īsumā.
Pa manam, aptīrija bērnu…. Saviem bērniem labāk breketes būtu uzlikuši. Tādas skaistas meitenes, bet vecākiem nauda jātrallina uz sevi- fotosesijām, spā un sveši bērni jāaptīra!
ToBeFree @ 28.03.2023 22:05Par Lienes māsu līgu graudinu gan pēc šodienas Bez Tabu esmu vairāk kā šokā! “Likumīgi” piesavinas sveša bērna kvadraciklu un tipa “es neko nezinu. Paradat man aktus”. Nozog no sveša bērna!!! Mati sacēlās stāvus.
ToBeFree @ 28.03.2023 22:26EsFeja Graudiņi īrēja māju, kur iepriekšējie īrnieki bija vēl atstājuši dažas savas mantas garāžā . Visvērtīgākais bijis bērnam dāvinātais kvadracikls pa 300+€. Tā nu 5mēn nevarēja mantas savākt vai nu vieni netika, vai otri netika. (Ok, laiks ilgs, bet nu sorry, graudini vareja iztarakānēt mantas, ja tās atrastis viņu mājā, ne mājā ko īrē). Un beigās īpasnieki grib braukt pakal savām mantam un graudainie pasaka “ok, bet kvadracikla nav”. Beigās vēl Burkas epizodē kvadracikls šiem istabas vidū stāv ar Skulmes māsas vīrs baigais vecis “tādu kvadraciklu 101, pieradat, ka sis ir vinu. Kur ir kāds akts?” Nu tas tā īsumā.
Pa manam, aptīrija bērnu…. Saviem bērniem labāk breketes būtu uzlikuši. Tādas skaistas meitenes, bet vecākiem nauda jātrallina uz sevi- fotosesijām, spā un sveši bērni jāaptīra!