to sev arī neaizmirsti kādreiz pateikt.Marfa @ 28.03.2023 14:35vai vai vai :) nevajadzeja apsaukat citus pirms tam :D
LilyLady @ 28.03.2023 14:31
Oi, paga, paga, cik Liene ir apdirsusi citas sievietes pēc izskata. Īpaši Madaru - resnas kājas, liela. Un Kivičs visus par veciem, resniem un maukām saukājis. Abi vienīgie skaistuļi uz zemes. Lai necer, ka tagad citi viņus žēlos - resno vepri un sažuvušo pleksti. Cilvēki pasaka, kā ir. Lai tik izgaršo paši sevis izvārīto samazgu spaini.
StrawberryGirl @ 28.03.2023 13:14nē nopietni, cik viņai gadu, dzirdēju ka kāda saka over 40 .. neizklausās ticami
EmilijaArm @ 28.03.2023 14:10Es tomēr gribu aicināt šejienes dāmas - nu lūdzu beidziet nodirst plusmīnus 35/40 sievietes ar vārdiem "veca, savītusi" utt. Nu kamooon! Novecosim, mīļās, mēs visas. Ir barbariski, ja sieviete sievietei pārmet šos nenovēršamos dabiskos procesus, skaita krunkas un mēra ovāla noslīdējumu. Pilnīgi dusmas uzsit!
Kad man bija 10 gadi, man likās, ka ap 35 cilvēki jau ir tik veci, ka mirst nost. Jūs apmēram tādā pašā bērna līmenī.
Neviena un ne ar kādām metodēm nav spējusi izbēgt no novecošanas, tad kāda huja pēc to vispār pārmest un iesmiet??
cmykk @ 28.03.2023 14:42interesanta tā Jelgavas Sigita. pāris nedēļas stāvoklī, bet storiji katru dienu it kā viņa būtu pregnancy influencere 8. mēnesī ?
EmilijaArm @ 28.03.2023 14:10Es tomēr gribu aicināt šejienes dāmas - nu lūdzu beidziet nodirst plusmīnus 35/40 sievietes ar vārdiem "veca, savītusi" utt. Nu kamooon! Novecosim, mīļās, mēs visas. Ir barbariski, ja sieviete sievietei pārmet šos nenovēršamos dabiskos procesus, skaita krunkas un mēra ovāla noslīdējumu. Pilnīgi dusmas uzsit!
Kad man bija 10 gadi, man likās, ka ap 35 cilvēki jau ir tik veci, ka mirst nost. Jūs apmēram tādā pašā bērna līmenī.
Neviena un ne ar kādām metodēm nav spējusi izbēgt no novecošanas, tad kāda huja pēc to vispār pārmest un iesmiet??
Super komentārs,es gandrīz no krēsla novēlos!😂😂😂kapibara @ 28.03.2023 13:19
Tā nodzērusies esi, ka nezini, cik Tev gadu, slampa?
ooo ka uzvilkies :DKalnos @ 28.03.2023 15:03to sev arī neaizmirsti kādreiz pateikt.
amoreamore @ 28.03.2023 15:24
es vispār nesaprotu kā viņa tā piepūta to vēderu, ka izskatās kā septītajā mēnesī. nē, nu es zinu, ka otrajā grūtniecībā puncis ātrāk izlien, bet man ir 15 nedēļas un nekā, kāds bija tāds ir :D
cmykk @ 28.03.2023 15:57
tur jāskatās kopējais ķmi(ķermeņa masas indekss, Sigita), viņa nav nekāda tievā?♀️
Globuss @ 28.03.2023 16:30Es esmu sajūsmā par itāļu un spāņu kundzēm 60+.
Kamēr jaunietes džinsās, sporta apavos un T-kreklos, tikmēr kundzes skaistās kleitās, ar krellēm un citām rotām, kurpēs uz papēdīšiem, ar frizūru un sakoptu seju. Skaties un priecājies, cik skaistas un elegantas kundzes. Ko tas dod, ja cilvēks ir jauns, bet nevīžīgs un nošņurcis?
Minelūše @ 28.03.2023 17:00
Nedomāju, ka var likt vienādības zīmi starp sportiska stila apģērbu un nevīžīgumu. Ne visas sievietes jūtas komfortabli kleitās un augstpapēžu kurpēs.
:* es to sev regulari saku, tikai neapsauka Lenku un Tefteli. Loti censos. Bet tad ieraugu baleta svarcinus un atsauto dibenu un ... ak vai! Ja nu ne publiski, vismaz censos publiski nu neko sliktu, neko sliktu bet galva jau neielidisi.Kalnos @ 28.03.2023 15:03to sev arī neaizmirsti kādreiz pateikt.