StrawberryGirl @ 28.03.2023 13:02cik Lienei ir gadu ?
StrawberryGirl @ 28.03.2023 13:14nē nopietni, cik viņai gadu, dzirdēju ka kāda saka over 40 .. neizklausās ticami
StrawberryGirl @ 28.03.2023 13:02cik Lienei ir gadu ?
StrawberryGirl @ 28.03.2023 13:26ja pareizi saprotu , Lienei šobrīd ir 43 gadi, un 31. martā paliks 44 !
Minelūše @ 28.03.2023 11:09Lienei "beidzot iekrituši vaigi". Ko nozīmē beidzot? Tas būtu kāds skaistuma mērķis? Nekad neesmu dzirdējusi, ka kāda gribētu sev iekritušus vaigus.
Gan jau jūs zināt labāk , netaisos iedziļināties klačās un aprunāšanas komentos netā .. Kāda no jums ar viņiem kopā dzīvo , kaut vai kaimiņos ? Sorry, uz mani viņi neatstāj sliktu iespaidu .
Ok, Andris man ir licies pastulbs cilvēks. Bet tas pagātnes formā ! Un vai tik pati tajā laikā nebiju vērtējama kā pastulba no malas .. Bija raidījums rampas ugunis, tagad kaut kāds - no bs ar Kiviču .. Reāls domājošs cilvēks, ar sakarīgu viedokli. Liene , man viņa patika jau no seniem laikiem , 10 gadus atpakaļ zināju viņu kā mākslinieci , mazliet kautrīgu meiteni . Tagad vispār uzplaukusi sieviete. Domāju viņi neko sliktu Latvijai nenodarīs .
Rakstniece @ 28.03.2023 11:46Iekrituši vaigi? Uzlikusi tonāko kārtu kārtām, tad bronzeri (brīnumlidzeklis!) un tad entos filtrus. Mati aizvien briesmīgāki. Mājas apstākļos var nokrāsot matus, ja labi grib. Ja pašai nav pa spēkam, mīļotais vīrs Andris Kivičs vai kāda no 2 draudzenēm var palīdzēt. Derētu arī no tās salmu krāsas atvadīties un nokrāsot kaut ko drusku tuvāk dabīgajam tonim. Jo cilvēkam vislabāk piestāv tieši tā matu krāsa, kas dabas dota. Šitādas blondas ķeskas liek Lienei izskatīties pēc putnubiedēkļa, kurš neprot ar cieņu novecot.
diezgan veca un izskatas vecaka par saviem gadiemStrawberryGirl @ 28.03.2023 13:26ja pareizi saprotu , Lienei šobrīd ir 43 gadi, un 31. martā paliks 44 !
Tad jautājums Lienei. Citur taču bloķē.kapibara @ 28.03.2023 13:43
PĒC ŠĪ VAKARDIENAS KOMENTĀRA, TAK ATKLĀJĀS, KA
StrawberryGirl ir Liene.
Kalnos @ 28.03.2023 13:34Vecumdienas ir Dieva dāvana. Tās tiek piešķirtas reti kuram. Daudzi mirst bērnībā vai jauni. Taču 44 gadi tagad vispār jaunība. Ne nu, bijušā padomju savienībā vecs esi jau 30 gados. Tas gan fakts, te tāda sovjeta domāšana. Par pensiju vari sākt domāt kakraz 26 gadi srazu varēsi sakrāt. Drīz jau būs 70 gadi pensijas vecums kad jāiet.
EmilijaArm @ 28.03.2023 14:10Es tomēr gribu aicināt šejienes dāmas - nu lūdzu beidziet nodirst plusmīnus 35/40 sievietes ar vārdiem "veca, savītusi" utt. Nu kamooon! Novecosim, mīļās, mēs visas. Ir barbariski, ja sieviete sievietei pārmet šos nenovēršamos dabiskos procesus, skaita krunkas un mēra ovāla noslīdējumu. Pilnīgi dusmas uzsit!
Kad man bija 10 gadi, man likās, ka ap 35 cilvēki jau ir tik veci, ka mirst nost. Jūs apmēram tādā pašā bērna līmenī.
Neviena un ne ar kādām metodēm nav spējusi izbēgt no novecošanas, tad kāda huja pēc to vispār pārmest un iesmiet??
EmilijaArm @ 28.03.2023 14:10Es tomēr gribu aicināt šejienes dāmas - nu lūdzu beidziet nodirst plusmīnus 35/40 sievietes ar vārdiem "veca, savītusi" utt. Nu kamooon! Novecosim, mīļās, mēs visas. Ir barbariski, ja sieviete sievietei pārmet šos nenovēršamos dabiskos procesus, skaita krunkas un mēra ovāla noslīdējumu. Pilnīgi dusmas uzsit!
Kad man bija 10 gadi, man likās, ka ap 35 cilvēki jau ir tik veci, ka mirst nost. Jūs apmēram tādā pašā bērna līmenī.
Neviena un ne ar kādām metodēm nav spējusi izbēgt no novecošanas, tad kāda huja pēc to vispār pārmest un iesmiet??
vai vai vai :) nevajadzeja apsaukat citus pirms tam :DEmilijaArm @ 28.03.2023 14:10Es tomēr gribu aicināt šejienes dāmas - nu lūdzu beidziet nodirst plusmīnus 35/40 sievietes ar vārdiem "veca, savītusi" utt. Nu kamooon! Novecosim, mīļās, mēs visas. Ir barbariski, ja sieviete sievietei pārmet šos nenovēršamos dabiskos procesus, skaita krunkas un mēra ovāla noslīdējumu. Pilnīgi dusmas uzsit!