Kalnos @ 27.03.2023 18:49Lielākā daļa ig kontu ir garlaicīgi. Vot jā godīgi
Ne jau tikai viņai.
Kalnos @ 27.03.2023 18:12Es Lienes vieta fb un insta slēgtie profili uztaisītu, un pat tur savas foto vairs neliktu neteiktu ko daru, kur esmu. Vo trakotu heiteri ?
un kad iziet ara viss ir wooow, cik skaisti! Ka no cietuma uz britinu izlaista.Kalnos @ 27.03.2023 17:59Kāpēc Lienīte nav tik tok? Un vispār redzot to heiteri barus, kāpēc insta nav slēgtais profils? Nu nav taču viņai peļņas no insta vai sadarbību. Kāpēc jādod viela uz paplātes heiteriem? Kāpēc katrs solis Mia vai Hesiti kad ed jārada? Nav viņai ne hobiju ko attīsta, ne Latviju brīvdienas brauc apskatit. Vai dzerstini vai mājā tup.
Marfa @ 27.03.2023 20:19un kad iziet ara viss ir wooow, cik skaisti! Ka no cietuma uz britinu izlaista.
hmm nu ta gan nav. Piemeram Madara. Vinai ir labs tf, labs apgaismojums.Kad filme, var redzet - vienmer pardomats ieprieks, tapec ari ir rezultats. Lienei butu japardoma, ja ir 15tk sekotaju, tad, kaut vai nelielas pules ir jaieliek, lai cilvekiem butu kaut nedaudz interesanti. Bet pules pielikt da jebkam, izskatas, ka vinai par grutu. Un ne - es neheitoju. Es sekoju lidzi, lai atceretos, kaa tiesi nevajag pap..st dzivi.Kalnos @ 27.03.2023 18:49Lielākā daļa ig kontu ir garlaicīgi. Vot jā godīgi
Ne jau tikai viņai.
Parasts salons, kā desmitiem citu, ne kaut kāds īpašs interjers, nekā, bet kā jau Lieņuks, viss viņai wov, viss viņai, cik skaisti, tik salkani un uzspēlēti. Laikam švaki ar klientūru, ka tādai kā liene piedāvā sadarbību. Nekad neietu uz vietu, kuru reklamē Liene. Staigājoša antireklāma! Šī atkal tajās briesmīgajās biksēs un netīraja jakā😝.Pidarņaudis @ 27.03.2023 21:09Wow... lienīte izkļaņčījusi procedūriņu...wow cik viss skaisti...wow.. 1x uz procedūriņu aizies...wow...cik forši... Uzminiet kas par procedūriņu..gan jau endosfēriņa...wow...wow .wow..cik skaista procedūriņa, bet naudiņas vairs nebūs, lai tālāk turpināt procedūriņu..bet tā jau wow cik skaisti viss...
Nav Norvēģijā,bet Kivkas memmes mājā.McSara @ 27.03.2023 16:39
It īpaši tā glezna ar sirdi, ko "uzgleznoja" Norvēģijā!
Īsts mākslas ģēnijs es teiktu!
Nesaprotu kā tādu šedevru varēja Norvēģijā atstāt ?
Mercury6 @ 27.03.2023 21:16Žēl, ka šis salons izvēlējies Lieņuku sadarbībai jeb barterim ? Līvu Gobu arī redzēju. Salona īpašniece ir mana attāla paziņa, ļoti forša sieviete un pie viņas ir perfekta, ātra, cik nu vien var nesāpīga vaksācija. Esmu dzirdējusi labu arī par pārējiem salona meistariem, lokācija arī laba. Mazs salons, nekad nav piebāzts, vienmēr tāda forša noskaņa tur. Bet nu sejas reklāmai gan neīstās paņēmuši, manuprāt. Bet gan jau mērķi daļēji vismaz sasniegs. Reklāma ir reklāma.
Pidarņaudis @ 27.03.2023 21:09Wow... lienīte izkļaņčījusi procedūriņu...wow cik viss skaisti...wow.. 1x uz procedūriņu aizies...wow...cik forši... Uzminiet kas par procedūriņu..gan jau endosfēriņa...wow...wow .wow..cik skaista procedūriņa, bet naudiņas vairs nebūs, lai tālāk turpināt procedūriņu..bet tā jau wow cik skaisti viss...
uz pohām vairs matus nepietika spēka veidotSpinosaurus @ 28.03.2023 06:49Ļena, nogriez īsākus matus. Nu neizskatās labi 40+ healthy mom of 4 sausi, pārbalināti salmi. Jo garāki ataug, jo vairāk krīt acīs.. Nokrāsot arī derētu kādā dabīgākā tonī ? paskaties, pat Magonei bij smuki mati gan nokrāsoti, gan ieveidoti labā salonā, kad viņa dzeju 5 cilvēkiem lasīja…a te uz operu kā no gultas tikko izvēlusies ?
Kalnos @ 27.03.2023 18:12Es Lienes vieta fb un insta slēgtie profili uztaisītu, un pat tur savas foto vairs neliktu neteiktu ko daru, kur esmu. Vo trakotu heiteri ?