Adele4 @ 27.03.2023 13:14Kurš vēl 10 gadus atpakaļ zināja tādu māksliniecei Lieni Skulmi?
StrawberryGirl @ 27.03.2023 16:02māksliniece vai nē, bet dažas gleznas viņai ir tīri ok sanākušas. Skulmes uzvārds mākslas pasaulē zināms , nezinu gan viņas radu rakstus. Par to vai viņa bijusi kaut kāda miss vai skaistuma konkursu uzvarētāja, par to man nav zināšanas , ne arī intereses . Personīgi es nevērtēju viņu tik augstu vizuālā tēla ziņā, lai saistītu viņu ar kaut kādu miss . Šobrīd vienkārši redzot , ir sakarīga personība un koptēls . Neiedziļinos ko viņa velk mugurā , cik kas maksā , kas tur ir feiks vai nav. Lētas drēbes un feik zīmolu preces gan uzskau ka sievietei pēc 20 ir muļķīgi nēsāt.
paliksim katrs pie sava viedokļa
Ja būtu pirkti apavi pa tūkstoti, tad sen jau būtu atrādīti simtiem reižu.Berry5 @ 27.03.2023 10:56
https://www.valentino.com/en-us/product-patent-rockstud-caged-pump-100mm-WS0393VNW_P45
No aļika. Ļoti prastas izskatās jau pa gabalu. Un neticu, ka pirka apavus pa tūkstoti. Viņai pat normāla frizūra nav bijusi.
Pirms kāda laika man visu laiku šitās aļikā leca ārā reklāmas.
StrawberryGirl @ 27.03.2023 16:02māksliniece vai nē, bet dažas gleznas viņai ir tīri ok sanākušas. Skulmes uzvārds mākslas pasaulē zināms , nezinu gan viņas radu rakstus. Par to vai viņa bijusi kaut kāda miss vai skaistuma konkursu uzvarētāja, par to man nav zināšanas , ne arī intereses . Personīgi es nevērtēju viņu tik augstu vizuālā tēla ziņā, lai saistītu viņu ar kaut kādu miss . Šobrīd vienkārši redzot , ir sakarīga personība un koptēls . Neiedziļinos ko viņa velk mugurā , cik kas maksā , kas tur ir feiks vai nav. Lētas drēbes un feik zīmolu preces gan uzskau ka sievietei pēc 20 ir muļķīgi nēsāt.
McSara @ 27.03.2023 16:39
It īpaši tā glezna ar sirdi, ko "uzgleznoja" Norvēģijā!
Īsts mākslas ģēnijs es teiktu!
Nesaprotu kā tādu šedevru varēja Norvēģijā atstāt ?
elfa* @ 27.03.2023 15:37
Man šķiet, ka viņas sasniegumi kā māksliniecei ir tik pat nopietni uztverami un vērā ņemami, kā viņas sasniegumi kā pilotei vai onkoloģei, kas viņa, protams, mums arī ir.
Vienīgie sasniegumi, kas viņai bija agrāk, bija tie kaut kādi miseņu konkursi. Tur kkāds kronis ir dabūts un tātad, tas nav izdomāts.
Viss pārējais ir 13 orgasmi un sīkās sardeles miesassardzes pienākumu izpilde ar izcilību.
hahaha šmari mara taču nevar ne dienu izturēt bez gorīšanās internetā, turklāt parunāt viņai arī nav ar ko,tad nu sitas pa ig 🤣viņa barojas no tās negatīvās enerģijas....Kalnos @ 27.03.2023 18:12Es Lienes vieta fb un insta slēgtie profili uztaisītu, un pat tur savas foto vairs neliktu neteiktu ko daru, kur esmu. Vo trakotu heiteri ?
tad hobiji vajag. Kursi, vēl viss cits būs. Bet tā nopietni. Būs par ko domāt, kur enerģiju likt. Galu galā lai iet strādāt, būs cilvēkos. Ig toč viņai un fb jāslēdzqwe @ 27.03.2023 18:27hahaha šmari mara taču nevar ne dienu izturēt bez gorīšanās internetā, turklāt parunāt viņai arī nav ar ko,tad nu sitas pa ig ?viņa barojas no tās negatīvās enerģijas....
tur no sākuma vajag pāris kursus ģintermuižā un tad izdzīt sliņķi kāda fiziskā darbā,tad nebūs duha sūdus ventiletKalnos @ 27.03.2023 18:31tad hobiji vajag. Kursi, vēl viss cits būs. Bet tā nopietni. Būs par ko domāt, kur enerģiju likt. Galu galā lai iet strādāt, būs cilvēkos. Ig toč viņai un fb jāslēdz