Ariete @ 17.03.2023 13:15Tak tā dura var dirst ko grib par kvīriem un citiem, bet viņa pati ir vispār pēdējā kurva, kura pameta 3 nepilngadīgus bērnus dēļ pipeles!
Tās nav saknes. Tas ir ombrē🤣🤣🤣LilyLady @ 17.03.2023 13:08Iespraudusi kaut kādu mākslīgu bizi speķainā un nemazgātā galvā.?♀️ Un tās ataugušās tumšās saknes. ?♀️ Man būtu kauns publicēt tik nekoptu frizūru. Kāpēc plekste neiet pie friziera? Bīloveds nedod peso un haļanvo sadarbību arī neviens nepiedāvā? #richlifestyle
SantaBarbara @ 17.03.2023 16:20Atraktivais tētis slido-drošvien rada cik superigs tetinš,cerams ar sirdstrieku neaizies slidojot
Helga Andersson @ 17.03.2023 17:43Švabra nenovaldījās - jau ielikusi ka nopirkusi dāvaniņu Keitijai un sev ????? vajag tak palielīties kāda šī gādīga un lai Madara redz pat ja nevar likt bildes ar bētnu ka Lieņuks visur piedalās
Helga Andersson @ 17.03.2023 17:43Švabra nenovaldījās - jau ielikusi ka nopirkusi dāvaniņu Keitijai un sev ????? vajag tak palielīties kāda šī gādīga un lai Madara redz pat ja nevar likt bildes ar bētnu ka Lieņuks visur piedalās
Mathilde @ 17.03.2023 17:48
nesaprotu kā tā Madara viņai reāli nav pa muti uzšāvusi. Viņa taču neko nesaprot! Pērc kaut briljantu, bet neliec IG!
neesmu redzjusi bildes bet man no vina baigais gay vibe tā ka brīnos ka šis ar tādiem atklātiem homofobiem draudzējas 😏Ariete @ 17.03.2023 17:51Tas rižais vedējtēvs laikam ir gejs. Skatījos FB, pilns bildes ar kaut kādu džeku apķēries.
čučundra 🤣🤣🤣🤣🤣 labsMinelūše @ 17.03.2023 17:56Čučundra lien vai no ādas ārā, lai Keitijai pielīstu un uzpirktu ar spīgulīšiem. Ķipa, redz, kāda laba pamāte, tevi apdāvina, a mamma slikta, negrib, lai Keitija ar labo pamāti satiktos. Kad viņa savām meitām pēdējo reizi ir kādu dāvanu nopirkusi dzimšanas dienās, Ziemassvētkos, utt.? Vēmiens nāk, cik riebeklīga vecene.
Ariete @ 17.03.2023 18:04Tikko paskatījos vēl Eldara postu ar to savu džeku. Liene Kiviča uzspiedusi like ?
gan jau karma vinai driz atmaksas. Tris savas meitas jau pazaudejusi, atliek tikai teftelim velreiz appreceties, un, nakotne vinai garanteta vel skumjaka.Helga Andersson @ 17.03.2023 17:55
Par šo es arī ik pa laikam iedomājos - drausmīga situācija vispār ka tāda mātīte var visādi izdarīties, bet tu īsti nwko pa lielam nevari izdarīt. Man liekas ne- Latvijā ne teftelis ne švanra tiem brtniem bez suprvision netiktu klāt pēc visām viņu izdarībām jo īpaši ka tas nav pa kluso bet viss ir publiski internetā. Tik bezkaunīga tā Liene.