ZapeNape @ 10.03.2023 17:00Lienei esot skaistas skropstas! Liene, tev ir briesmīgas skropstas! Tās skropstas izskatās lēti un bezgaumīgi. Es nezinu, kas tā ir par meistari, kas viņas tev liek, bet viņa ir slikta meistare, jo laba meistare nekad savu klienti nepataisītu par prieka mājas komendanti. Sāc nodarboties ar savu bērnu, nevis bungot un likt kaut kādus bezjēdzīgus ierakstus. Tevī ir pilnīgs tukšums. Neviens neilgosies pēc taviem muļķīgajiem ierakstiem. Saņemies! Lai arī kivičs ir rupjš, prasts tēviņš, bet tik infantila būtne arī viņam var apnikt.
lai kādā dubļu peĺķē stavētu un lai cik dziļos laukos, liene vienmēr un visur ar milzu apbrīnu dvesīs - te ir tik ļoti, ļoti skaisti! 😀Rakstniece @ 10.03.2023 16:09Liene ir atpakaļ pie bungām. Ar šādu tempu, izlaižot pa nedēļai, tālu tiks. Un jau atkal pasniedzējs ir vislabākais, kāds vien var būt. Viss, kur Liene paliek pa nakti na haļavu, ēd ārpus mājas to reto reizi, aizbrauc uz kādu citu pilsētu, tiek pie haļavnā fillera - visur viss ir vislabākais. Vislabākā meistarīte, superīgs ēdiens, skaists skats pa logu, vienkārši viss fantastiski. Neabšaubu bundzinieka profesionalitāti, bet tā duras acīs, ka visur viss ir vislabākais, lai kur viņi būtu. Izņemot PMLP, protams.
Facundo @ 10.03.2023 16:04No kurienes viņa tādas kļošenes izvilkusi priekšējā vīle galīgi šķība. Sejai arī kaut kāda dīvaina rieva metas viena puse pie zoda. Vienvardsakot viņai viss šķībs un greizs.
Tavai zināšanai tā nav dzertuve,un tur ļoti garšīgas picas.Un kas vainas lauku ūķim? Kas te vienai otrai ir ar tiem laukiem? Vai esat kā Liene,baigās rīdzenieces? Par to ka aicina Kivi baurot,jau ir cita runa!Ariete @ 10.03.2023 16:19Atradu FB to Piciņu. Slavenais mākslinieks brauks vairāk kā simts km lai kliegtu kaut kādā lauku ūķī (dzertuvē) ?
😂😂😂Kachux @ 10.03.2023 17:469tajā jūnijā zscars Taurupes pagastsvētkos uzstāsies. Tur vispār tikai 200 iedzīvotāji ?
Es esmu no laukiem un nekaunos atzīt, ka te arī ir ūķi, nav normālu kafejnīcu 😁kuranavliene @ 10.03.2023 18:08Tavai zināšanai tā nav dzertuve,un tur ļoti garšīgas picas.Un kas vainas lauku ūķim? Kas te vienai otrai ir ar tiem laukiem? Vai esat kā Liene,baigās rīdzenieces? Par to ka aicina Kivi baurot,jau ir cita runa!
Man arī pēc rētas nomaskētas izskatā vai svaiga uzsituma. Varētu būt atkal gučī maks🤔 Acs atkal pavisam nošļukusi. Es te nesen uzjautāju par aci uzreiz tiku nobloķēta, tagad tik no vīra IG redzu😃 Tā acs šļūk nez no birstēm vai maks pie vainas nez?Hubabuba @ 10.03.2023 18:14Ev nu tiešām kas tā par dīvainu veidojumu vienā pusē, pēdējos storijos. Tā nav gadījumā rēta, kas nomaskēta ar tonālo?
Kachux @ 10.03.2023 17:469tajā jūnijā zscars Taurupes pagastsvētkos uzstāsies. Tur vispār tikai 200 iedzīvotāji ?
kuranavliene @ 10.03.2023 18:08Tavai zināšanai tā nav dzertuve,un tur ļoti garšīgas picas.Un kas vainas lauku ūķim? Kas te vienai otrai ir ar tiem laukiem? Vai esat kā Liene,baigās rīdzenieces? Par to ka aicina Kivi baurot,jau ir cita runa!
Tu uztaisīji man piektdienas vakaru😂😂😂JERSIKA @ 10.03.2023 18:25
Jāsāk ar mazumiņu :D un tad jau arī līdz Mežaparka lielajai estrādei
Ak, vai, kaa tad taa? Andris tacu tik loti pieprasits muzikis. Kaa arii cilveeki liecas araa no masiinu logiem un kliedz, cik vini abi ar Lieni briiniskiigi... Smiekli naak. :D Klauns.Kachux @ 10.03.2023 17:469tajā jūnijā zscars Taurupes pagastsvētkos uzstāsies. Tur vispār tikai 200 iedzīvotāji ?
kuranavliene @ 10.03.2023 18:08Tavai zināšanai tā nav dzertuve,un tur ļoti garšīgas picas.Un kas vainas lauku ūķim? Kas te vienai otrai ir ar tiem laukiem? Vai esat kā Liene,baigās rīdzenieces? Par to ka aicina Kivi baurot,jau ir cita runa!
Kachux @ 10.03.2023 17:469tajā jūnijā zscars Taurupes pagastsvētkos uzstāsies. Tur vispār tikai 200 iedzīvotāji ?
Miuce @ 10.03.2023 22:27Botokss kunkuļos sakritis vienā zoda pusē un pazodē, nu tā kā govs būtu pa seju savulaik iespērusi un ielauzusi žokli un vaiga kaulu ? Teftels šoreiz pie vainas nebūs, ar gucci maku tādu meistardarbu dabūt nevar, tik šķība seja var būt tikai 2 variantos - vai nu ir bijuši lauzti vairāki kauli sejā un nav būtus pie ķirurga vai nu kreisos injekciju rezultāts, Lieņukam būs 2.variants, pat filts vairs neķer.