Charl0tte @ 11.08.2021 13:59Kad pirmo reizi dzirdēju par Lieni Skulmi, viņu stadīja priekšā kā “Sabiedrības dāma”.
Man “Sabiedrības dāma” asociējas ar elegantu, pievilcīgu, sievišķīgu, ietekmīgu dāmu. Kad ieraudzīju Lieni, es nesapratu- tas joks vai kas? Paliku uz pauzes!
Lai nu kas, bet viņai nepiemīt ne elegance, ne stila izjūta, ne cieņa, nekas!!! Viss, ko viņa prot, ir negaumīgi uzlikt pārmērīgi daudz kosmētikas, izmantot Insta filtrus un izjaukt citu cilvēku laulības.
C00L Dzipsy @ 11.08.2021 13:41
Charl0tte @ 11.08.2021 15:10Nesaprotu kāpēc neviens nerunā par Lieni 2019.gada oktorbī ? #couplegoals
https://www.instagram.com/p/B3zcTMRpNw7/?utm_medium=copy_link
Kleita jau arī kā uz 9. klases izlaidumu.Charl0tte @ 11.08.2021 15:10Nesaprotu kāpēc neviens nerunā par Lieni 2019.gada oktorbī ? #couplegoals
https://www.instagram.com/p/B3zcTMRpNw7/?utm_medium=copy_link
Shayk @ 11.08.2021 17:26Labi, Kivis tur kko ieraksta, it ka dzied pasakumos, bet ar ko Lenka nodarbojas? Velkas tik visur lidzi. Es lasiju Kivim vecu rakstu, kur vins skaidroja, kapec izskiras no savas ex sievas, Elinas. Si neesot neko darijusi un tik vilkusies visur lidzi, bet vai tad Lenka nedara to pasu??
Ar ko nodarbosies, kad Mia paaugsies?
jenna @ 11.08.2021 17:34
Viņai taču bail, ka nocels kāda viņas mūža mīlestību, tādēļ seko kā ēna. Mia vēl maziņa, vismaz pus gadu noteikti vēl nestrādās un šaubos, ka arī pēc tam strādās. Kurš tad viņu gribēs pieņemt darbā?
Jau toreiz likās interesanti. Es nekad nesaprotu, kā tie cilvēki neredz to bilžu kvalitāti? Vienalga par gaumi, bet tā kvalitāte..
jenna @ 11.08.2021 17:34
Viņai taču bail, ka nocels kāda viņas mūža mīlestību, tādēļ seko kā ēna. Mia vēl maziņa, vismaz pus gadu noteikti vēl nestrādās un šaubos, ka arī pēc tam strādās. Kurš tad viņu gribēs pieņemt darbā?
Wtf šajā bildē Kivis pat izskatās tīri neko vīrietnis, nesalīdzināms ar tagdējo izskatu.LaikamGarlaicigi @ 10.08.2021 23:26
Lienes passive agressive storija sakarā....
Liene,
No sirds,
Forums
Tak aizvēra abi mutes tiklīdz Madara dažus faktus parādīja, pie tam, tādus virspusējus. Iedomājaties cik daudz čerņa būtu, ja Madara sāktu visu stāstīt.C00L Dzipsy @ 10.08.2021 23:35Dažas dienas klusums medijos par Kivuļiem Čivuļiem, pat raksts par Andra alimentiem nebija. Ehh.. tad jau drīz jābūt kādam emociju izvirdumam…
Paijamuguru @ 11.08.2021 20:05Tak aizvēra abi mutes tiklīdz Madara dažus faktus parādīja, pie tam, tādus virspusējus. Iedomājaties cik daudz čerņa būtu, ja Madara sāktu visu stāstīt.