Mathilde @ 23.05.2022 21:24
Mēs neko nezinām, kas ir Madarai, bet mēs zinām, ka muti viņa aizvērt nemāk vai negrib.
Un nevajag viņas vietā izdomāt iemeslus, kāpēc viņa to piecueš un neko nedara.
Skan tā- pasaki man ko, un es pateikšu, kāpēc es to nevaru izdarīt.
Kāpēc Lenka neblēj gadiem virsū Ā sievai, pašam Ā, Kiviča citām sievām, Buļa sievai, utt?
Varbūt atbilde ir tajā, ka viņi neatļauj sevi pazemot?
LaikamGarlaicigi @ 23.05.2022 21:31
(Neesmu Madara, bet) Es zinu kā ir, ka n-tos gadus pa nakti zvana slima stulba kaza, lamājas, sūta vēstules, zvana darbā, draud ar BezTabu, degpunktu, policiju un visu ko. Un tiesa un policija, ar visiem materiālajiem pierādījumiem un izdrukām nesaskata pietiekamu problēmu, lai iesāktu tiesvedību vai kriminālprocesu. Pat liegumu tuvoties neiedeva.
Tā ka, ja esi tik gudra par kiberstalkošanu - lūdzu, ieraksti kur un kā griezties ar kādiem punktiem, pie kāda advokāta iesaki griezties un kā tieši panākt slimu kazu apklušanu. ?
Mathilde @ 23.05.2022 21:37
Man nav tādu problēmu, bet mani arī neviens nav pazemojis.
Kā jau teicu- tāda kaza kā Lenka atļautos vienu reizi un pēdējo tā iznesties. Es vienkārši bērnu dēļ izdarītu visu, lai viņa turētu turpmāk muti.
Kā?
Sāktu darīt un visa pasaule sadotos rokās… ?
Man šajā sotuācijā uzdzen dusmas siguldiešu nekānedarīšana- tip’a- ko mēs varam izdarīt, lai jau vēl trešo un ceturto gadu paventilē un tad es dārza šķēres vēl pagaidīšu… vai ko tur psihie mēdz darīt.
Tādu naivumu mūsdienās, iespaidīgi 🙃Mathilde @ 23.05.2022 21:37
Man nav tādu problēmu, bet mani arī neviens nav pazemojis.
Kā jau teicu- tāda kaza kā Lenka atļautos vienu reizi un pēdējo tā iznesties. Es vienkārši bērnu dēļ izdarītu visu, lai viņa turētu turpmāk muti.
Kā?
Sāktu darīt un visa pasaule sadotos rokās… ?
Man šajā sotuācijā uzdzen dusmas siguldiešu nekānedarīšana- tip’a- ko mēs varam izdarīt, lai jau vēl trešo un ceturto gadu paventilē un tad es dārza šķēres vēl pagaidīšu… vai ko tur psihie mēdz darīt.
galante @ 23.05.2022 22:08Ja Arens spēja aizsargāt savas meitas, arī Madarai tas būtu jādara. Abi vienā valstī un tiesu sistēmā.
galante @ 23.05.2022 22:08Ja Arens spēja aizsargāt savas meitas, arī Madarai tas būtu jādara. Abi vienā valstī un tiesu sistēmā.
Sarma1986 @ 23.05.2022 22:16
Vēl viena naivule. Uztaisi eksperimentu, piesoli publiski nošaut, piemēram, Kariñu un kaimiñu Pēteri. Pirmajā gadījumā pie tevis piebrauks daudzi busiñi/auto, aizvedīs rokudzelžos, izkratīs māju un būs pants, otrajā gadījumā menti pasūtīs Pēteri, kad šis zvanīs. Viss. Visu nosaka nauda un sakari nevis sapuvsī wanna be tieslietu sistēma.
Madara tiesiski var izdarīt tik daudz, cik kaimiñu Pēteris.
AnnijaB @ 23.05.2022 19:07Viņa saprot, ka tā zjemeļmeita nav Madara? Vai kas viņai vainas?
Mathilde @ 23.05.2022 22:42Secinājums- ir cilvēki, kuri var sevi un bērnus aizstāvēt, un ir- kuri nevar.
Šī epopeja nevelkās nedēļu vai mēnesi, bet gadus, vairākus gadus! Lenka&Kivis iet uzvaras gājienā un pārējie applaudē, jo neko jau nevar izdarīt?!? ( izņemot Ārenu)
Kukuuu @ 23.05.2022 22:13
Tāpēc, ka viņam ir vai nu laba informācija ar pierādījumiem, vai nauda. Nu, principā, noteikti abi divi. Sazin ko tās Ļenkas meitenes bija redzējušas, kamēr vēl dzīvoja pie Ļenkas un Kivijs jau bija ievācies vai arī ko Ļenka pagātnē sadarījusi. Cik forši būtu, ja visu varētu tā vienkārši un pēc kaut kādas grāmatas izdarīt.
ReReReRe @ 23.05.2022 23:06
Teorētiski, madara arī var palūgt ziedot naudu, tāpat kā mairita. Domāju, ka savāktu naudu łooooooti ātri. Un būtu tāda pati tiesvedība, kā Ārenam
Besiibembisti @ 23.05.2022 20:50
Ir cilvēki, kas sporto, trenējas, lai nebūtu resni kā Tu nevis mācās boksēt lai interneta dirsējus piekautu kā Zutis.
Ko Madara var padarīt? Tu maz zini cik impotenta ir mūsu VP šinī jautājumā!?