vienā laikā, neredzēju Tavu komentāru 🙈🥲🤣LaikamGarlaicigi @ 23.05.2022 19:16Jautāju vēlreiz (un Liene arī uz šo jautājumu neatbild) - kāpēc "Sievietei no Siguldas" vienīgais Follower ir Andris Kivičs? ?
LaikamGarlaicigi @ 23.05.2022 19:16Jautāju vēlreiz (un Liene arī uz šo jautājumu neatbild) - kāpēc "Sievietei no Siguldas" vienīgais Follower ir Andris Kivičs? ?
Katzenfamilie @ 23.05.2022 18:22
Nu, protams, ka tagad tacu nelaidis uz darzinju - tur tacu no ritiem agri jaceljas, berns kartigi jasataisa un laicigi jaaizved, kas tad to visu daris? Ta slinka Liene?
Bjork @ 23.05.2022 20:05Viņa tak jau iepriekš rakstīja par to Ziemelmeitu, kāpēc tad nenobloķēja? Uz bloķēšanu tak viņi abi varen manīgi
Melna oga @ 23.05.2022 14:03
Jèzus marija…
Lai dieviņš vienreiz ievieš kārtību un miers bērniņiem.
Neko citu nevar pateikt.
Melna oga @ 23.05.2022 14:03
Jèzus marija…
Lai dieviņš vienreiz ievieš kārtību un miers bērniņiem.
Neko citu nevar pateikt.
galante @ 23.05.2022 20:10
Kāds Dieviņš. Psihahiem iet pa fāzēm. Kādēļ Madara nerīkojas, lai aizsargātu savas meitas ? Pat forumnieces var uzsūtīt policiju.
Hortenze @ 23.05.2022 20:16
Kāpēc nesargā? Man jau liekas, ka sargā gan, tikai līdzekļi ir citi, taču, kad visi birokrātijas un paragrāfu ganģi būs izmalti un izskatīti, tad viņai droši vien arī būs miers. Viņa iet likumīgo ceļu un man liekas, ka tā ir pareizi.
DamnFine @ 23.05.2022 20:27Manuprāt, Madara kā Kivičs gaida 1 (jūliju?) kad meitenes tiks pratinātas. Ja pierādās, ka Madara nav psiholoģiski ieteikmējusi meitenes, un Kivis šito dara pa lielam sava prieka pēc, viņai ir stabila lieta par goda un cieņas aizskaršanu.
Mathilde @ 23.05.2022 20:36
varētu padomāt, ka vajadzēja gaidīt 2 un co gadus tiesu, kuru ierosināja pats Kivičs ne Madara.
Šitas jau ir ziediņi, kas redzams IG, īstenībā tur ir daudz vairāk.
Jautājums- kādā jēgā Sniedzāns apgūst boksu?
Un kvp Madara neaizsargā savas meitas un sevi? Tas jau ir otra galējība- kad atļauj mierīgi sevi un bērnus pazemot publiski jau ntos gadus
Vot, šitais man ir reāli nesaprotams.
Mathilde @ 23.05.2022 20:36
varētu padomāt, ka vajadzēja gaidīt 2 un co gadus tiesu, kuru ierosināja pats Kivičs ne Madara.
Šitas jau ir ziediņi, kas redzams IG, īstenībā tur ir daudz vairāk.
Jautājums- kādā jēgā Sniedzāns apgūst boksu?
Un kvp Madara neaizsargā savas meitas un sevi? Tas jau ir otra galējība- kad atļauj mierīgi sevi un bērnus pazemot publiski jau ntos gadus
Vot, šitais man ir reāli nesaprotams.
Besiibembisti @ 23.05.2022 20:50
Ir cilvēki, kas sporto, trenējas, lai nebūtu resni kā Tu nevis mācās boksēt lai interneta dirsējus piekautu kā Zutis.
Ko Madara var padarīt? Tu maz zini cik impotenta ir mūsu VP šinī jautājumā!?
Mathilde @ 23.05.2022 20:58
nevajag! ja gribētu- aizvērtu, lai pajautā Ārenam, ja ir vispār ko grib darīt. Haips un žēlums arī ir reklāma
Mathilde @ 23.05.2022 20:17
aha… pareizi, łoti! Jau ntos gadus Lenka reāli uzbrūk un pazemo Madaru un viņas meitas. Kā var neko nedarīt?!?
Mathilde @ 23.05.2022 20:58
nevajag! ja gribētu- aizvērtu, lai pajautā Ārenam, ja ir vispār ko grib darīt. Haips un žēlums arī ir reklāma
LaikamGarlaicigi @ 23.05.2022 21:05
Pasaki, ka nekad neesi saskārusies ar kiberstalkotāju, nepasakot "es nekad neesmu saskārusies ar kiberstalkotāju". ?
Ārenam un Liepiņiem visi Ļenkas psiho-skeleti zināmi. Figviņzin, kā aizvēra muti. Nepiedzen parādus, nepastāsta interesantus faktus par Ļenku dzeltenajiem vai Andrim. Madarai nav ne to līdzekļu, ne skeletu. Visa Latvija zina, cik maziņš Andrim, kā sit sievas, kā lido krēsli. Andrim nav vairs ko zaudēt sabiedrības acīs. Pats ņem lāpstu un publiski rok sev dziļāku bedri.