Mercury6 @ 23.05.2022 16:16Atļaušos atzīt, ka, ja mans bijušais ar jauno amēbu mani šādi vajātu un čakarētu, es jau būtu veikusi pasūtījumu, lai viņus ABUS uz ielas vienkārši pārtver un apstrādā fiziski. Un par Miu iesniegums BT no manas puses būtu katru dienu, es tai sušķei sen būtu bērnu atņēmusi. Es tiešām esmu pārsteigta, ka tie abi vēl nav piekauti vai aizvesti uz mežu piesieti pie koka. ?
es uzdevu neitrālu jautājumu, kā andris ir pārsteidzis viņu? Atbildes nav. Viņai pašai interesē jautājumi Madaru.Dzidra Zupa @ 23.05.2022 13:34Ļenka: es vairs uz jautājumiem neatbildēšu.
10 storiji ar Madaras aprunāšanu.
Ļenka: atbildēšu uz vēl diviem jautājumiem.
Ļenka: kāpēc jūs man vispār uzdodat jautājumus?
MeltedCheese @ 23.05.2022 18:20Tur gan jau cits iemesls, kāpēc Miu nelaiž bērnudārzā/ vilcinās ar to. Tieši ar steigu viņa būtu jālaiž bērnudārzā, lai komunicē ar saviem vienaudžiem utt... Un neticu, ka viņa dod viņai pilnvērtīgu ēdienu. + tas storijs ar to atmesto kartupeli izsaka visu! ?
Katzenfamilie @ 23.05.2022 18:22
Nu, protams, ka tagad tacu nelaidis uz darzinju - tur tacu no ritiem agri jaceljas, berns kartigi jasataisa un laicigi jaaizved, kas tad to visu daris? Ta slinka Liene?
AnnijaB @ 23.05.2022 19:07Viņa saprot, ka tā zjemeļmeita nav Madara? Vai kas viņai vainas?
viņa domā,ka Madara nevar aizmirst sapņu vīrieti Andri Kiviču un izseko viņu 😍🤣🤣🤣🤣🤣AnnijaB @ 23.05.2022 19:07Viņa saprot, ka tā zjemeļmeita nav Madara? Vai kas viņai vainas?
Bjork @ 23.05.2022 18:02es uzdevu neitrālu jautājumu, kā andris ir pārsteidzis viņu? Atbildes nav. Viņai pašai interesē jautājumi Madaru.
pa fāzēm nobrukusi.Creta @ 23.05.2022 19:10
Tas pats. Bija neitrāls jautājums. Arī neatbildēja.