Vakar noskatījos Kiviča interviju pie Horena. Nu, nav viņš glups. Viņam vienkārši ir problēmas ar alkoholu un Madara viņu par to zāģēja un strostēja tik ilgi, kamēr uzradās Liene bez smadzenēm un teica "Andrīt, tak neķer kreņķi, iedzer, atpūties - viss būs labi" 😁
Bulis tak ar iesmēja par to, ka Lienītei nav bijis orgasms un neviens nav kafiju gultā pienesis.
Vīriešiem patīk tādas sievietes, kurām blakus var justies baigie veči, pasaules atklājēji, orgasma sniedzēji un vispār prinči baltā zirgā. Uz kādu laiku, vienīgi. Liene to zin un tēlo svēto Mariju.
Ja mana vīra ex palūgtu izņemt viņas bērnu foto no mana profila es to arī izdarītu. Bet nē, Lienei jāspītējas pretī un jātēlo pasaules gudrākā un labākā pamāte.
Kivis noteikti nav slikts tēvs, bet, nu, drusciņ aizgājis pa fāzēm. Ja mīl savus bērnus, tad vajadzētu būt arī kādai cieņai pret bērnu māti. Bērni taču visu var izlasīt gan instagramā, gan fb. Tie paši meiteņu klasesbiedri sāks skolā ņirgāties un teikt, ka tava mamma ir prostitūta, jo dzīvojas pa seksa ballītēm. Varbūt nabaga Madarai ar nekad dzīvē nav bijis orgasms un gribēja to sameklēt seksa ballītē. Kivis var publicēt bildes, kur ņem priekšā Lienīti, bet Madara (brīva sieviete) uz seksa ballīti iet nedrīkst. 😀
P.S. Kivis vakardienas storijos likās viegli iešvilpis. Kamēr šodien sakopsies, būs nedaudz jāuzgaida uz jaunākajiem jaunumiem. 😂