Negribēju, bet pastāstīšu Madaras pusi un Kiviča pusi, bet no savas pieredzes. Mana pirmā bērna tēvs, kad šķīrāmies, arī runāja kā Kivis - es lieku dušā, es mazgāju, es spēlējos, es vedu uz cirku, es vedu uz skolu, es pērku riteni, skrituļslidas, es 1 x mēnesī uzcepju kotletes, jo pārējo laiku ēdam kruta kafūžos.
Realitāte ir tāda, ka man un arī Madarai (tikai pēc sava spieredzes) - vannā jaliek katru dienu, zobi jāmazgā katru dienu, jāspēlējās, jāpirlda mājas darbi - katru dienu, katru dienu jāklausās, ka tētis aizveda uz kino un mamma nevar - jo mammai kotletes jācepj KATRU vakaru. Kotletes šeit humoram, protams.
Kafūzī ēst atļauties es nevaru, jo ir jāmaksā rēķini, jāved uz skolu - degviela laiks utt.
Un ziniet, vienā brīdī arī es neļāvu tikties ar ex un viņa čiepiņu, jo par katru izmazgāto galvas reizi man bija jāce;l piemineklis, bet es to daru katru nedēļu!!!!!
Jā, es ticu, ka Madara arī nav svēta, bet uz tā fona tas pīļu pāris - saņem to ko ir pelnījuši, man gan žēl Mias, bet gan jau izaugs un ātri pati aizies prom no šīm holivudas zvaigznēm ļoti ātri.
Kā ari Andris dzivo kaut kada shovbiznesa pasaule, kura Latvija nepastav. Liene sevi salidzina ar Amberu, bet viņa ir tālu no viņas un Depa... viņiem ir cita planēta abiem