Es nesaprotu viņu galīgi.. es savam dēliņam(7 mēneši) taisu tītara gaļu ar dārzeņiem, putras dodu, fīderī ogas.. viņš vēl mazs nevar visu ko bet nu.. es parūpējos lai viņš ir paēdis un uzņem dabīgus vitamīnus.. Divos gados viņš jau man ēdīs kārtīgi visu ko, man prātā neienāktu pirkt maisījumu!!! Tā ir nolaidība zemākajā pakāpē pret savu bērnu. Un tad Kivičš brīnās kāpēc Madara neļauj ar meitām tikties.. ir iemesls!Mazaa15 @ 19.05.2022 23:07
Ja kuņģis piepildīts ar šķidrumu, ēst neprasās, tik daudz. Bet, tādā bērna vecumā diemžēl, tas nav labi, pat slikti,nedrīkst pārtikt no piena maisījuma. Vairāk jābūt, graužamam, biezam-ēdienam reālam, ne burciņu. Šeit mammai rokas,ne no tās vietas aug virtuvē - gatavojot.
Un tieši tā, kā saki klāt piedzerams. Bet, nejau no tādas litrīgas pudeles ar knupi. Tam domāta krūze.
Kambalam meitiņa vai tad nenomira pēc dzemdībām? Vai arī tur cits stāsts? Ļoti traka tēma tagad pacelta par Kambalu.. tā tomēr traģēdija..Mathilde @ 19.05.2022 23:13
bēdigs
Good girl @ 19.05.2022 23:20Kambalam meitiņa vai tad nenomira pēc dzemdībām? Vai arī tur cits stāsts? Ļoti traka tēma tagad pacelta par Kambalu.. tā tomēr traģēdija..
Good girl @ 19.05.2022 23:20Kambalam meitiņa vai tad nenomira pēc dzemdībām? Vai arī tur cits stāsts? Ļoti traka tēma tagad pacelta par Kambalu.. tā tomēr traģēdija..
nu nevajag salīdzināt 2 dažādas lietas 🤦🏻♀️ jau pārspīlēMathilde @ 19.05.2022 23:23
nē, ne pēc dzemdībām. Bija pāris mēneši.
Bet jā, tas bija bēdīgs stāsts.
Un šis stāsts, kur 2 g bērnu baro ar pienu no pudeles un ņem līdzi uz nakts pārtijām, jau ar velk uz neforšu stāstu.
Dzidra Zupa @ 19.05.2022 23:22
Meita nomira 5. mēnešu vecumā, zīdaiņu pēkšņās nāves sindroms.
HannaAnna. @ 19.05.2022 23:24nu nevajag salīdzināt 2 dažādas lietas ??♀️ jau pārspīlē
labāk tādas lietas nepiesaukt.. tas ka meita viņiem ir kā suņa vietā, tas nu ir skaidrs..Nezinu pat ko lai vairs saka par to Miu. Atceros ka viņi minēja, ka bērnu gribēja lai viņu mīlestībai būtu turpinājums, ķipa lolojums.. Tātad secinājums- tur nekādas baigās mīlestības nav, tas viss jau viņiem ir slimi.. 24/7 kopā, braukāšana visur līdz, viss tas ko viņi dara ir tieši toksiski attiecībām.Mathilde @ 19.05.2022 23:27
un kur ir atšķirība?
To, ka kiviču mazā ir dzīva? ir pagaidām, bet, kas notiks, kad abi senči nenovaktēs, piedzersies vai aizmirsīs mašīnā?
Atkal būs- visi taču redzēja, neviens neko neteica.
Good girl @ 19.05.2022 23:33labāk tādas lietas nepiesaukt.. tas ka meita viņiem ir kā suņa vietā, tas nu ir skaidrs..Nezinu pat ko lai vairs saka par to Miu. Atceros ka viņi minēja, ka bērnu gribēja lai viņu mīlestībai būtu turpinājums, ķipa lolojums.. Tātad secinājums- tur nekādas baigās mīlestības nav, tas viss jau viņiem ir slimi.. 24/7 kopā, braukāšana visur līdz, viss tas ko viņi dara ir tieši toksiski attiecībām.
Dzidra Zupa @ 19.05.2022 23:17Kāpēc bārs atļauj tur atrasties bērniem?
Good girl @ 19.05.2022 23:16Es nesaprotu viņu galīgi.. es savam dēliņam(7 mēneši) taisu tītara gaļu ar dārzeņiem, putras dodu, fīderī ogas.. viņš vēl mazs nevar visu ko bet nu.. es parūpējos lai viņš ir paēdis un uzņem dabīgus vitamīnus.. Divos gados viņš jau man ēdīs kārtīgi visu ko, man prātā neienāktu pirkt maisījumu!!! Tā ir nolaidība zemākajā pakāpē pret savu bērnu. Un tad Kivičš brīnās kāpēc Madara neļauj ar meitām tikties.. ir iemesls!