Ko mēs dzirdam par Lienes pārējiem bērniem - neko, meitenes ir pasargātas no visa šī, neticu, ka Madara to arī nevarētu panākt, bet tur cits jautājums - darbiņš, ig, sadarbības, šoviņi - piķis nāk.
Klaviere @ 19.05.2022 11:46Nē, absolūti ne mums kādu mācīt, ne ko. Vienkārši situācija no mana dīvāna eksperta krēsla - Madara zināja, ko precēja, rozā brilles ok, bet šobrīd situācija ir izdevīga abām pusēm, Kivičs vispār pretīgs, spāņu kaunu izjūtu skatoties, bet pagale nedeg viena. Katrs, protams, ir tiesīgs dzīvot kā grib, bet, vēlreiz, tas ir tikai mans viedoklis, abi divi dara bērniem pāri, lai gan tās pakāpes nevar salīdzināt.
Dzidra Zupa @ 19.05.2022 12:46
Ko tu te muldies, ka Madara zināja ko prec. Madara neko nezināja. Ja palasīsi vecas intervijas, tad Madara ar Kiviču iepazinās bibliotēkā. Madara nepazina Kiviču, nezināja pat kas ir Zscars.
Un tas nav nekāds brīnums un nekas neiespējams. Arī šobrīd daudzi nezin kas ir Kivičs un Zscars.
Tad kad viņi iepazinās nebija tik attīstīts internets un ne visi sēž internetā un ne visi lasa dzelteno presi.
Bet ir naivi noliegt to, ka šis viss nāk Madarai par labu, ja citas wannabe influenceres ir samaksājušas aģentūrām baisos ciparus par savu popularitāti, jo vnk gribās tādām pabūt tad šeit haips ir bijis naudas izteiksmē par velti, bet viņiem visiem ar to dzīvot, ne man.
Klaviere @ 19.05.2022 12:56
Aaa pirms gadiem padsmit nebija attīstīts internets? Mājās lietošanā varbūt arī nē, bet visi sēdēja bibliotēkās un izmantoja Trešā tēva dēla bezmaksas interneta iespējas, kas noteikti bija arī TAJĀ bibliotēkā, tur sarkanie karogi leca uzreiz, bet, protams, rozā brilles, ok, labi, lai būtu.
Bet ir naivi noliegt to, ka šis viss nāk Madarai par labu, ja citas wannabe influenceres ir samaksājušas aģentūrām baisos ciparus par savu popularitāti, jo vnk gribās tādām pabūt tad šeit haips ir bijis naudas izteiksmē par velti, bet viņiem visiem ar to dzīvot, ne man.
Jā, es tā daru, neko ārkārtēju tur neredzu. Sveši cilvēki, kas no foruma raksta iesniegumus uz visām iespējamām instancēm ir ok, bet saguglēt veci, ar ko liekos gultā - nav ok. Dubultais standartiņšDzidra Zupa @ 19.05.2022 13:01
Nu un? Bija internets? Un kas par to? Madarai jāsēž un jāstalko tikko iepazīts vīrietis? Tu arī tā dari kad iepazīsties ar vīrieti? Nevis uzticies tam ko viņš saka, bet spiego viņu internetā?
Klaviere @ 19.05.2022 13:13Jā, es tā daru, neko ārkārtēju tur neredzu. Sveši cilvēki, kas no foruma raksta iesniegumus uz visām iespējamām instancēm ir ok, bet saguglēt veci, ar ko liekos gultā - nav ok. Dubultais standartiņš
citas ar rozā brillēm ignorē arī 40 gados joprojām 😂MelnāVārna @ 19.05.2022 12:30
Nav ar šādiem tipiem viss tik vienkārši, jā, sarkanie karogi noteikti lec ārā uzreiz, bet Madara i bija 18 gadi, nu nav 18 gados tas prāts tik nobriedis, lai tu saprastu, ka ar tevi manipulē, lai vai cik man pašai likās, ka esmu pieaugusi, atskatoties uz attiecībām kādas man bija 18 gados, nu jomajooo
Dzidra Zupa @ 19.05.2022 13:04Te daža laba laikam nesaprot, ka cilvēks 18 gados ir naivs muļķis. Mans ieteikums ir atcerēties pašām kādas jūs bijāt savos 18 gados ar savu pirmo mīlestību? Viss tak likās rožaini, un, ja kāds ko sliktu teica, tad simt punkt viņš meloja.