C00L Dzipsy @ 08.08.2021 22:27
Hujavejs! ?
sola1 @ 08.08.2021 20:12Ātri pārskrēju viņu šovam, bet tur nav 18. sērijas. Kas tajā sērijā tāds bija?
Viņai attiecību sākumā saprotu bij iPhone
Shameon @ 08.08.2021 22:15Es gan neesmu speciāliste, beeet
vai tik košu grimmu vispār ir piedienīgi likt jau no rīta? ? Es nez, man tas pēc kāda oldschool striptīzkluba izskatās. Es jejbogu gribētu redzēt kā Ļenka 10 no rīta pērk Sovetskoe šampi ar tiem rozā gliteriem un pakulu ? es pat varētu samaksāt par to ?
Es vispār gaidu, kad vēl kāda publiska persona, vēlams kāds ar attiecīgo izglītību izanalizēs bomžaras.
Es nevaru, labāk par Netflix ? bet nu ko tad mēs, mēs jau nejēdzam pat komatus salikt ??????
C00L Dzipsy @ 08.08.2021 22:29
Kivim arī bija solīds paskats. Ejot prom no Madaras, bija diezgan glīti saģērbts, tagad kā pumpains tīnis no Purčika. Bija gan iPhone, gan Apple planšete, utt.
ganesha @ 08.08.2021 22:30
Tas jau sen sadauzīts pret viņas tukšo pauri. ?
Vienīgi vai caur to pakulu sajuta. ?
Miaa @ 08.08.2021 22:45Pārskrēju ar acīm pāri tam Kiviču šovam, kaut gan biju jau skatījusies. Īpaši interesanta tā vieta, kur Kivičs neizpratnē par to, kā Madara būtu varējusi dabūt bildi, kura atradās viņa telefonā un kura paroles zina tikai viņš. Tā Lienes neveiklā taisnošanās: "Viņa zināja tavas paroles... es nezinu... es nezinu, bet kāds to dara." Pēc nolaistā acu skatiena, murmulēšanas, balss pacelšanas un izmisīgiem centieniem it kā attaisnoties un reizē vainot Madaru, taču pilnīgi skaidrs, ka pati arī to bildi nosūtīja. Cilvēkus, kuri nemāk melot, var ļoti viegli un ātri atkost. Un tas, ka Liene ir vainīga pie bildes nopludināšanas, ir vairāk kā skaidrs, domāju, ka jebkurš cilvēks, redzot to neveiklo taisnošanos, to saprot. Līdz ar to vai vēl kādam rodas jautājumi par to, kurš tajā pārī ir tas, kurš dara visu iespējamo, lai sabojātu otra dzīvi, attiecības ar bērniem, draugiem un visiem cilvēkiem, kuri otram jebkad bijuši tuvi?
Un Skulme to darīja tik uzkrītoši,ka varēja just,ka tur pati visticamāk ir iesaistīta.
Jā. Tas iekrita acīs. Moš ieraudzīja Madaras bildes vai vienkārši nojūdzās šurījot pa Andra telefonu un kontiem, ka vienu vakaru izdzēsa kontu un nomainīja Paroli.Melisandra @ 08.08.2021 22:55
Jā, starpcitu, es arī šo ievēroju, kad Kivis stāstījs Skulmei ka Madarai ir tā bilde,Skulme uzreiz iekliedzās:es taču teicu ka to dara viņa, tapēc tev Ig ir izdzēsts. Tagad pilnīgi skaidrs ka to izdarīja Madara”
Un Skulme to darīja tik uzkrītoši,ka varēja just,ka tur pati visticamāk ir iesaistīta.
Melisandra @ 08.08.2021 22:55
Jā, starpcitu, es arī šo ievēroju, kad Kivis stāstījs Skulmei ka Madarai ir tā bilde,Skulme uzreiz iekliedzās:es taču teicu ka to dara viņa, tapēc tev Ig ir izdzēsts. Tagad pilnīgi skaidrs ka to izdarīja Madara”
Miaa @ 08.08.2021 23:18
Jā! Un vēl tas, ka Kivičs saka, ka, labi, skaidrs par Instagram, bet kā Madara varējusi tikt klāt bildei, kas ir telefona galerijā, uz ko šī atkliedz "Nezinu, bet kāds to dara!" un pēc tam aiziet uz guļamistabu un ielien gultā, un vēl pasaka, ka, ai, viņu vispār neuztraucot tas, ka tā bilde ir nopludināta. Nu, bāc, es nezinu kādam hakerim jābūt, lai no cita cilvēka telefona galerijas attālināti izzagtu tur esošu bildi. Un priekš kam Madarai to darīt? Visticamāk pašai Lienītei gribējās aizsūtīt to bildi Madarai, lai, pirmkārt, šai ieriebtu un parādītu, ka, redz, kādas viņiem kaislīgas attiecības un, otrkārt, pēc tam varēja visu vainu novelt uz Madaru, tādā veidā viņu padarot par vainīgo. Un tie Lienes mati tajā epizodē... es brīnos kā tur putni vēl ligzdu nevij uz tās galvas. ?
LaikamGarlaicigi @ 08.08.2021 23:05Jā. Tas iekrita acīs. Moš ieraudzīja Madaras bildes vai vienkārši nojūdzās šurījot pa Andra telefonu un kontiem, ka vienu vakaru izdzēsa kontu un nomainīja Paroli.
Tā tiešām izklausījās pēc glupas taisnošanās un bumbu velšanas uz Madaru. Gossip Girl wannabe Liene.
Miaa @ 08.08.2021 23:18
Jā! Un vēl tas, ka Kivičs saka, ka, labi, skaidrs par Instagram, bet kā Madara varējusi tikt klāt bildei, kas ir telefona galerijā, uz ko šī atkliedz "Nezinu, bet kāds to dara!" un pēc tam aiziet uz guļamistabu un ielien gultā, un vēl pasaka, ka, ai, viņu vispār neuztraucot tas, ka tā bilde ir nopludināta. Nu, bāc, es nezinu kādam hakerim jābūt, lai no cita cilvēka telefona galerijas attālināti izzagtu tur esošu bildi. Un priekš kam Madarai to darīt? Visticamāk pašai Lienītei gribējās aizsūtīt to bildi Madarai, lai, pirmkārt, šai ieriebtu un parādītu, ka, redz, kādas viņiem kaislīgas attiecības un, otrkārt, pēc tam varēja visu vainu novelt uz Madaru, tādā veidā viņu padarot par vainīgo. Un tie Lienes mati tajā epizodē... es brīnos kā tur putni vēl ligzdu nevij uz tās galvas. ?
C00L Dzipsy @ 08.08.2021 23:24
Andris tak vēl tajā brīdī teica, ka nomainījis visas paroles divas nedēļas atpakaļ. Vienīgie kas varēja piekļūt Andra kontiem ir Liene un Andris.
C00L Dzipsy @ 08.08.2021 23:33Dalbajobs!