tapēc, ka Madaras meitas viņai neko nenozīmēAnnijaB @ 17.05.2022 19:08Nafig uzreiz jāliek insta? Ko plekste savus bērnus slēpi nefilmēja un nelika soc.tīklos? Tiiiik pretīgi. Nu vnk vājprāts. Gribas tai lienei riktīgi pļauku iemaukt
man pēc balss liekas KimaAnnijaB @ 17.05.2022 19:06Jaaaa, man aizdomas, ka tā ir Keitija. Mosh savāca pie skolas? Omg. Un uzreiz liek instā. Pretīgi. Bet seju nefilmē. Cik pretīgi.
tas ir apbrīnojami. Tiešām cik viņi ir ēduši mājas vai ārpus. Miai nekad nav bijis pašai savs šķīvītis ar ēdienuteberebe @ 17.05.2022 19:17Protams - abi rij, bet bērniem nav ēdiena priekšā, klasika. Tiešām 500 eur tētuks nevar katram pa porcijai paņemt? Var jau būt, ka bērnu porcijas vēl gaida, bet nu normāli cilvēki parasti nesāk ēst, kamēr visiem pie galda nav atnests.
Mellenite @ 17.05.2022 19:09man pēc balss liekas Kima
Mellenite @ 17.05.2022 19:09man pēc balss liekas Kima
vivii @ 17.05.2022 20:55Parasti jau saka, ka tikai ārsts var noteikt diagnozi, bet nu cmooon, Liene taču ir pilnīga daune! Garīgi atpalicis cilvēks, kurš visu laiku ķiķina un izdod kaut kādas ne-cilvēku skaņas. Pēc tā pēdējā story vemt gribas, cik ļoti man tā Liene besī, viņa varēja nolikt kaut vai uz salvetes to kartupeli, nevis vienkārši nomest uz galda!
LilyLady @ 17.05.2022 21:25Keitija storijā saka, ka Miai kartupelis negaršo, Kivis atbild, ka laikam karsts ir, un Ļenka absolūti vienaldzīgi: "Jā, nu, ir laikam karsts", un neliekas ne zinis.
Nu, bļāāā, kur var būt tik trula mātīte - vienkārši nomet savam bērnam kā sunim uz plika galda vienu karstu kartupeli! Un Kivis šovā atļāvās muldēt, ka Lienīte esot superīga māmiņa.?