qwe @ 15.05.2022 19:44Cik dienas vajag nemazgāt matus lai būtu tāds speķis? Pilnīgi lielas smaku var sajust skatoties tās bildes ar speķainajiem matiem un izpuvušo muti + peregars
DamnFine @ 15.05.2022 20:21Tām kas saka, ka Madara nesaka pilnīgi neko. Story highlight “pret vardarbību” Savu viedokli ar pierādījumiem vienreiz publicēja, viņai, atšķirība no 2 demnces slimniekiem, nav jāatkārtojas kā papagailim
DamnFine @ 15.05.2022 20:21Tām kas saka, ka Madara nesaka pilnīgi neko. Story highlight “pret vardarbību” Savu viedokli ar pierādījumiem vienreiz publicēja, viņai, atšķirība no 2 demnces slimniekiem, nav jāatkārtojas kā papagailim
Man liekas ļoti smieklīgi, ka Madaru tu nodirs, jo viņa laikam ir vainīga, ka viņas bijušais vīrs ir psihopāts un tādu pašu tagad noprecējis, bet Didrihsoni tiek nepamatoti apbižoti, nabadziņi. :DKaijulens @ 15.05.2022 21:37
Es par to, lai Kiviči ar saviem viedokļiem un ventilatoriem aizvācās no Latvijas mēdijiem, jebkuriem.
Ja Madarai patīk, ka viņu nonstopā apdirš, izliek plikas meitas visos sociālos portālos, ka slepus iekļūst mājās un izložņā, zog drēbes, uttuttt, lai tā būtu.
Bet, ko darīt piem. man- es viņus negribu redzēt kā populārus lv cilvēkus.
Es negribu uzturēt viņu bērnu baru, kamēr Lenka botoksējās salonos, lidos uz Floridu, redz’ … uttutt.
Uzskatu, ka viņiem jāsaņem sods, nosodījums un jādzīvo klusi, cik vien to varētu.
LiepaShmiepa @ 15.05.2022 21:44Man liekas ļoti smieklīgi, ka Madaru tu nodirs, jo viņa laikam ir vainīga, ka viņas bijušais vīrs ir psihopāts un tādu pašu tagad noprecējis, bet Didrihsoni tiek nepamatoti apbižoti, nabadziņi. :D
Kaijulens @ 15.05.2022 22:02
nē, es negribēju nodirst Madaru, bet kāpēc līdz šim viņa nav aizvērusi muti kirpičiem? Jā, jaun, jā, bērni, jā, pretīgs ex vīrs izrādījās, bet tā ir viņas kļūda.. Bet es izvērtēju variantu, ka viņa kkādu iemeslu dēļ negrib vai nevar ar to nodarboties, tad kādas hui_as pēc viņus rāda TV, intervē žurnālos un prasa viedokļus.
Sieviešu sitējs, melis, alimentu nemaksātājs, rupeklis, uttutt, bet sabiedrība applaudē, gatavi uzturēt viņa bērnu baru, nolikt elka vietā?!?
Es neaicinu Madaru publiski kko darīt, runāt, nolaisties līdz viņu līmenim, bet darīt to likumiskā veidā- piem. aiziet pat līdz ģen. prokuratūrai, prezidenta kancelejai, Eiropas tiesai, ja iestādes, kuras ir pa ceļam, nespēj neko izveikt.
Nu bet tu taču nezini, kas notiek aiz instagrama. Kā to var zināt? Kāpēc ir automātiski pieņēmums, ka Madarai patīk, ka viņas bērnus pazemo, tikai tāpēc, ka viņa skaļi nepievērš uzmanību tiem video un nepopularizē viņus tālāk? Nu neparādās visa dzīves realitāte instagramā, no jurista kabineta viņa storijus netaisīs un konsultācijas ar bāriņtiesu arī diez vai ierakstīs. Instagrams nav visa realitāte, tu nekādā veidā nevari zināt, ko viņa dara vai nedara, lai tiktu ar Kiviču galā, tāpat kā nav iespējams zināt, vai tur gadījumā iestādes nav tās, kas laiž luni un ignorē.Kaijulens @ 15.05.2022 22:02
nē, es negribēju nodirst Madaru, bet kāpēc līdz šim viņa nav aizvērusi muti kirpičiem? Jā, jaun, jā, bērni, jā, pretīgs ex vīrs izrādījās, bet tā ir viņas kļūda.. Bet es izvērtēju variantu, ka viņa kkādu iemeslu dēļ negrib vai nevar ar to nodarboties, tad kādas hui_as pēc viņus rāda TV, intervē žurnālos un prasa viedokļus.
Sieviešu sitējs, melis, alimentu nemaksātājs, rupeklis, uttutt, bet sabiedrība applaudē, gatavi uzturēt viņa bērnu baru, nolikt elka vietā?!?
Es neaicinu Madaru publiski kko darīt, runāt, nolaisties līdz viņu līmenim, bet darīt to likumiskā veidā- piem. aiziet pat līdz ģen. prokuratūrai, prezidenta kancelejai, Eiropas tiesai, ja iestādes, kuras ir pa ceļam, nespēj neko izveikt.
LiepaShmiepa @ 15.05.2022 22:30Nu bet tu taču nezini, kas notiek aiz instagrama. Kā to var zināt? Kāpēc ir automātiski pieņēmums, ka Madarai patīk, ka viņas bērnus pazemo, tikai tāpēc, ka viņa skaļi nepievērš uzmanību tiem video un nepopularizē viņus tālāk? Nu neparādās visa dzīves realitāte instagramā, no jurista kabineta viņa storijus netaisīs un konsultācijas ar bāriņtiesu arī diez vai ierakstīs. Instagrams nav visa realitāte, tu nekādā veidā nevari zināt, ko viņa dara vai nedara, lai tiktu ar Kiviču galā, tāpat kā nav iespējams zināt, vai tur gadījumā iestādes nav tās, kas laiž luni un ignorē.
Ļaujiet, audzināt meitas harmoniskā vidē, pasargāt meitas. Kādam no vecākiem jābūt tak adekvātam.Madara meitas sargā un nerunā, lai pasargātu un nebūtu tāda pati, kā ex., jo labi zin, kas meitenēm sāp. Sāp, arī Madarai, bet mātes sirds pacieš daudz, kā redzam.
Ilze179 @ 15.05.2022 11:50
Zinu ļoti daudzas MAMMAS (arī tādas, kurām ir vairāk par diviem bērniem), līdz ar to, tas vien, ka viņa ir mamma ir forši, bet to nu es neuzskatu par super sasniegumu.
Attiecībā uz Kiviču - viņš ir idiots un liekulis, tomēr viņš PAGĀTNĒ tomēr ir kaut ko sasniedzis:
1) Z-Scars laiki - grupa Latvijā bija pazīstama un populāra (tikai nevajag melot, ka par šādu grupu pirmo reizi dzirdēji, pēc tam, kad tur Lienīte padziedāja).
2) Rampa ugunīs - samērā labs/interesants sarunu šovs, kuru viņš vadīja.
Viņi abi izšķīrās pirms vairāk nekā diviem gadiem!!! Šajā laikā Madara mierīgi varēja sākt studēt (kas viņai liedza to darīt laulības laikā? Ja gribi bāzt argumentu par finansēm, tad ņem vērā, ka visur gandrīz ir budžeta vietas (jautājums cik daudz), un kur bija problēma dabūt kādu no tām)?
Starp citu bērnus palīdz uzturēt valsts (Kivičam uzturlīdzekļu parāds neradās no viena bērna, bet no visiem), līdz ar to, nav tā kā Madara tikai meitas uztur, plus gan jau Kivičs kaut ko atmet (protams nepietiekami, bet tomēr kaut ko) meitu uzturēšanai.
Plus ja Madara gribētu, tad sen būtu apklusinājusi Kiviču attiecībā uz bērniem (kāpēc nevienā brīdī abi muļķi (Liene un Andris) nerunā par Lienes bērniem, kuri dzīvo pie Ārenta? Tāpēc, ka Ārents visdrīzāk viņu ir apklusinājis) Tiešām Madarai ir tik grūti uzrakstīt Ārentam un paprasīt kā viņš to panāca?
P.S. Saprotu, ka esi Madaras fane, tomēr dažreiz uz lietām būtu jāskatās neitrāli.