LiepaShmiepa @ 14.05.2022 13:47Tak viņš joprojām domā, ka tā ir Madara :D Un tie komentāri no "fake profiliem" bija Madaras uzdevumā :D
Es nedomāju specvienību,bet iestādēm būtu jāpieprasa izņemt tādu video uzreiz,līdz izsktīšanai..Ja nu vienīgi kirpičs visiem uzliek mīksto,jo saprot ka kārtējo reizi šim nekas nebūs.LiepaShmiepa @ 14.05.2022 13:27Es ceru, ka tie ogu storiji jau ir noreportēti? # ir diviem lienes storijaiem tikai un postā ir ieslēpts starp citiem #, kas viss kopumā ir nepareizi un maldinoši.
Te jau citām ir ietrenēta roka, es nemaz nezinu, kā to sūdzību ir jānoformulē. ?
kāpēc tu pieņem, ka no viņas iesnieguma nav? Varbūt notiek process, bet varbūt vienalga ir iestādēm. Ne jau nu Andri ietu nākamajā dienā kāda specvienība apcietināt lol
Vēl jau Norvēģijā bija tas stumjamais ritenītis,tas ar kautkur noplauka.Hortenze @ 14.05.2022 13:20
Kā nu nav dipdapa! Nu labi- tieši dipdapa nav, bet ritenītis gan ir. Kad sākās tā epopeja ar pludmales bildi, kaut kāda firmele šiem Miai uzdāvināja ritenīti. Atceros vēl storiju, kur kivis sēdēja apdzēries, uz pleciem Mia ( viņš viņu pat nepieturēja) un fonā tas dāvinātais ritenītis, liekas, ka sarkans ar melnu. Abi kaut ko tur noļurināja, paldies un reveranss davinātājiem un kopš tā laika tas ritenītis vairs nav redzēts. Domāju, ka uzsita gaisā, citādi jau mazā tagad braukātos. Vecums ļoti atbilstošs. Māte gan laikam aizmirsusi par tādas mantas eksistenci.
tie video ir izdzēsti un ielikti no jauna jau vairākas reizes. Tur gan no vietnēm cenzūra nāk, ne atbildīgajām instancēm. Un kāpēc lai viņš klausītu, ko viņiem kaut kāda stulba iestāde saka, ja vispār saka? Pilnīgi iespējams, ka labākajā gadījumā Madara šo var tikai ielikt savā vācelītē kā kārtējo pierādījumu, ka kivičš ir psihs.alex48 @ 14.05.2022 14:02Es nedomāju specvienību,bet iestādēm būtu jāpieprasa izņemt tādu video uzreiz,līdz izsktīšanai..Ja nu vienīgi kirpičs visiem uzliek mīksto,jo saprot ka kārtējo reizi šim nekas nebūs.
būtu ļoti smieklīgi, ja viņi pateiktu tiem diviem lopiņiem un tie nobloķētu :DBjork @ 14.05.2022 14:24Es uzrakstīju tiem berijiem savu viedokli par to, ka kivjus izvēlējušies kā reklamētājus. Atbildēja, ka novēl man arī jauku dienu.
Vismaz nenobloķēja
*Cap @ 14.05.2022 13:40Ooo, tagad mēs jau esam vietējās čūskas ?
xexehe @ 14.05.2022 15:31Aj, nu jūs jau arī te bišņ pārspīlējāt. Par tām ogām, ka bērniņš “pirmo reizi” ieraudzījis avenes. Vai, ka bērniņam pustukšu kastīti atstājuši. Vai cik slikti, ka extra berry aizsūtījuši odziņas, bet NOTEIKTI tikai tādēļ, ka bērniņam vismaz kaut kas veselīgs būs. ? cik tam bērnam ir gadi? 2? Divgadniekiem taču viss, kas tiek nolikts priekšā, ir kaut kas pārdabisks un nebijis, lai gan saskaras ar to jau ento reizi. Un pustukšā kastīte, varbūt ir opcija, ka bērniņš jau uzēdis, bet Liene izdomāja pēkšņi nofilmēt storiju pareklamejot avenes. Man liekas absurdi arī rakstīt extra berry savu sašutumu. Tieši ko Jūs ar to centāties panākt? ? skaidrībai, es neesmu viņu fane vai aizstāve, reizēm paskatos gan vienam, gan otram storijus, jo rēcīgi, bet, tomēr, nevajag jau aizmiegoties galējībās. Pietam, Kiviči priekš extra berry ir ļoti laba, izdevīga reklāma.
xexehe @ 14.05.2022 15:31Aj, nu jūs jau arī te bišņ pārspīlējāt. Par tām ogām, ka bērniņš “pirmo reizi” ieraudzījis avenes. Vai, ka bērniņam pustukšu kastīti atstājuši. Vai cik slikti, ka extra berry aizsūtījuši odziņas, bet NOTEIKTI tikai tādēļ, ka bērniņam vismaz kaut kas veselīgs būs. ? cik tam bērnam ir gadi? 2? Divgadniekiem taču viss, kas tiek nolikts priekšā, ir kaut kas pārdabisks un nebijis, lai gan saskaras ar to jau ento reizi. Un pustukšā kastīte, varbūt ir opcija, ka bērniņš jau uzēdis, bet Liene izdomāja pēkšņi nofilmēt storiju pareklamejot avenes. Man liekas absurdi arī rakstīt extra berry savu sašutumu. Tieši ko Jūs ar to centāties panākt? ? skaidrībai, es neesmu viņu fane vai aizstāve, reizēm paskatos gan vienam, gan otram storijus, jo rēcīgi, bet, tomēr, nevajag jau aizmiegoties galējībās. Pietam, Kiviči priekš extra berry ir ļoti laba, izdevīga reklāma.