Shayk @ 08.08.2021 10:05
Kivam vakar bija koncerts Adazos, vecpuisu ballite. Piesledzas live un Lenka tik komenteja.
Man ir tada sajuta, ka si tik vakte vinu.
Es tam attiecibam dodu max vel gadu.
C00L Dzipsy @ 08.08.2021 10:21Kivis ir runājis storijos! ????
kriksisix @ 08.08.2021 10:35Paliek jau nedaudz skumji klausīties tos story. Ja kāds prasītu manu viedokli ( :D ) , es ieteiktu viņiem ar Madaru normāli satikties, visu izrunāt (bez tās aitas protams klāt), izrunāt gan alimentu maksāšanu cik un kā, satikšanos ar meitenēm, par Madaras draugu, jo tomēr viņam kā bērna tēvam ir tiesības zināt un iepazīties ar vīrieti kurš tagad dzīvo ar meitenēm un izbeigt šo visu trakošanu publiski. Es tiešām no sirds ceru, ka Andris nāks pie prāta un pasūtīs to Lieni nahhhh, jo nu, lets be real viņa lielākoties ir visas šīs problēmas sākumpunkts.
tur jau tā lieta,pie laulību šķiršanās, tiek atrunātas lietas, kas saistītas ar bērniem kā arī uzturlīdzekļi,ko pats Andris lai laulību šķirtu,ir parakstījis,tātad apliecinot,ka tiks tāda summa maksāta.kriksisix @ 08.08.2021 10:35Paliek jau nedaudz skumji klausīties tos story. Ja kāds prasītu manu viedokli ( :D ) , es ieteiktu viņiem ar Madaru normāli satikties, visu izrunāt (bez tās aitas protams klāt), izrunāt gan alimentu maksāšanu cik un kā, satikšanos ar meitenēm, par Madaras draugu, jo tomēr viņam kā bērna tēvam ir tiesības zināt un iepazīties ar vīrieti kurš tagad dzīvo ar meitenēm un izbeigt šo visu trakošanu publiski. Es tiešām no sirds ceru, ka Andris nāks pie prāta un pasūtīs to Lieni nahhhh, jo nu, lets be real viņa lielākoties ir visas šīs problēmas sākumpunkts.
Kur tad shie liek naudu? Dziivo uz Kivicha maates diivaana, grabulji leetie, lupatas leetaas, beernam mantu nav. Nodzert tik daudz nevar. Tur tieshaam shnjauc kokaiinu. Taapeec tik murgaini teksti un tikpat murgaini izgaajieni.
bembij0 @ 08.08.2021 11:28Arī tas, ka viņš brauks uz Norvēģiju. Ko tad Tu pisies par kaut kādam saskarsmes tiesībām vai vēl kko, ja Tu brauc prom? Areviderči, atpakaļ vari nebraukt