Mani tik ļoti spēj sasmīdināt "glamour", ko Instagram mums piedāvā. Kāpēc liela daļa dāmu baidās parādīt sevi ikdienas gaitās, ārpus "Luxury Outfit and Perfection"? "Hiding their soul and heart, real personality?" Es burtiski cauri redzu tam filtram, kā kuram jāredz Tavs profils, ar kuru ikdienai maz sakara. Cietusī māte, pamestā sieva, "man viss ir labi", "es esmu labāka", ka cita ir tāda un tāda. Bet varbūt, ka tā otra tiešām ir labāka, talantīgāka, varbūt esmu palaidusi kaut ko garām, bet man ir tikai ķermenis, kas pagaidām ir alibi? Skaistums bez dvēseles ir nulle. Arī bez panākumiem. Tā ir tikai miesa. Vai piedzemdēt un dabūt sadarbību Instagram ir panākums? 💯
Manuprāt, ir svarīgi apzināties, ko Tu dzīvē esi paveikusi, kādi ir Tavi panākumi ārpus mātes lomas, ārpus kaut kādas pievienotās vērtības un aizvainojuma.
kas ir viņa, par ko Jūs runājat, īsti nesapratu. Kaut ko neesat pareizi uztvērusi. Veiksmi! ❤
varbūt lieciet meitenei mieru, lūdzu?
Gazelle @ 27.07.2021 19:31Kā jums šķiet , viņi prasa atļauju filmēt šis privātās pasēdēšanas un vai Liene ar bērnu vienmēr nāk komplektà ??
Shayk @ 27.07.2021 19:33Es, piemeram, negribetu sava tusina, lai Liene ar zidaini velkas lidzi. Man liekas, ka vina nak komplekta, jo sture Andri uz pasakumiem.
Shayk @ 27.07.2021 19:33Es, piemeram, negribetu sava tusina, lai Liene ar zidaini velkas lidzi. Man liekas, ka vina nak komplekta, jo sture Andri uz pasakumiem.
Mazaa15 @ 27.07.2021 20:59
Liene vienmēr min ka viņi ir duets, kopā dzied, kaut kad šo bij atbildējusi, kāpēc vienmēr līdz un jā pluss vēl, kad gādājot Andri.
Mazaa15 @ 27.07.2021 20:59
Liene vienmēr min ka viņi ir duets, kopā dzied, kaut kad šo bij atbildējusi, kāpēc vienmēr līdz un jā pluss vēl, kad gādājot Andri.
Wonder woman @ 28.07.2021 12:45Ko tas Kivičs tur vakar atkal murgoja!
Madaras gimene nav īsta,jo neesot precejusies,neesot kopeju bernu ar Jani!
Bet Kivičam gan viss ir īsti gimene,milestiba utt,galigi debils!
Pēc kiviča vardiem man ar sanak ,ka nav gimene,jo dzivoju ar draugu neesam precejusies,bet manam bernam vinjs ir ,ka tētis-bet nop tā nav gimene!
Gimene esot tikai preceti cilveki ar berniem,Vai 2 virieshi/sievietes ar berniem -nē nu galigi Vinjam nav pilns kalendars!
Nevar laikam pardzivot ,ka to ”gimene burka “ nepiedavaja kivičam ,runa abi ,ka Madara ir skaudiga un greizsirdiba,bet vieniga žults,kas nak ara ir no lienes un Kiviča,principa iztirzā visu Madaras dzivi,audzinashanu,vel fasciceja,kiviča koments par to ka sievietem nevajag saieties ar tadiem viriešiem kas nak un iet (hmm Un no cik gimenem pats ir aizgajis un cik virieši ir no lienes aizgajuši ) nu tādi gudrinieki,tikai gudri plūta atkal!
woman_wonderland @ 28.07.2021 09:11Es arī nesaprotu to Lienes vilkšanos līdzi. Ok, viņa stūrē. bet uzdzīvot uz svešu cilvēku rēķina, kas jau tāpat samaksā par šo klaunu izsaukšanu un dziedāšanu? :D
Kaut kā stulbi filmēt un jaukties citu cilvēku svētkos