ļenkai esot par grūtu palicis strādāt! Andris gan jau piedziedaja ausis cik par vienu konci pelna un šai jau acīs naudas zīmīteshahhaahahah @ 07.08.2021 12:57Kad tika seriāls filmēts, tad Lienei jau vairs nebija darba? Cik skatos, tad ļenka tik gulšņā pa gultu ar pinkainiem matiem, Andris iet uz veikalu, taisa ēst, utt. Vot sieviete! ?
angelis @ 07.08.2021 13:11ļenkai esot par grūtu palicis strādāt! Andris gan jau piedziedaja ausis cik par vienu konci pelna un šai jau acīs naudas zīmītes
angelis @ 07.08.2021 13:10Ui cik jūs daudz mīļās dāmas sarakstījušas, es esmu parsmējusies ???
Gaidām bildi no Andruha ātrajā palīdzība, pateiks, ka Madara noindeja? ??
ganesha @ 07.08.2021 12:21Agrāk (daudz agrāk) Liene izskatījās ok un pat jaunāka savam vecumam.
Traki, ka alkohols tā izmaina izskatu. It īpaši sievietēm.
cory @ 07.08.2021 13:48Klausoties Singapūras Satīna dziesmas "Toksisks" tekstus, liekas, ka dziesma par Kivičpāri :D
https://www.youtube.com/watch?v=2v902FNFFUY
Tu sapinies ar mani un tev kļuva sliktāk
Jē, tu sapinies ar mani un es kļuvu citāds
Šis neņems labu galu gaidām lielu finālu
Šitie dragi vairāk nedolbī man vajag stiprākus
A pohuj uz visu
Rums ar kolu uz visu
Laižam šito garām, bitch
Aijā žūžū, baby, glāzēs lejam vairāk bišķ
bembij0 @ 07.08.2021 14:25Es nevaru, Kivičs ieliek storiju norēcot Madaru, ka viņa kko iemainījusi un sazin ko vēl nē, un ieliek pēc brītiņa bildi ar jaunāko bērnu un “AH, es atnācu uz muzeju, zašibis”
C00L Dzipsy @ 07.08.2021 11:45
EsFreija @ 07.08.2021 14:32
Un tad vēl man interesē, kam tad tas ārsts bija vajadzīgs, ja izskatās, ka tagad viss ok, un tas pousts par ārstu ar izdzēst. ?
jenna @ 07.08.2021 14:41Un ko nozīmē viņa postā teksts “ un kuri ir ručījuši ārā neskaitāmas reizes saistībā ar meitenēm.” Ko? Kooooo? Paraugtēvam jau nu vajadzēja zināt, ka bērniem ir divi vecāki un ja Madarai darīšanas un tad viņam būtu jābūt ar meitenēm, ne jau viņai mūždien jāmeklē, kas pieskatīs bērnus. Andri, tie cilvēki TEVI ir ručījuši ārā, ja nevarēji pieskatīt savas meitenes ??♀️ Nu kur tiiiiik stulbs var būt??