Skaistslaiks @ 21.04.2022 17:02Zinātniece Liene Kiviča veikusi pētījumu, dzeriet visi kafiju, tas ir jaunības, slaidas figūras un nemirstības eliksīrs, izārstēs jūs no visām slimībām, vēlams kādas vismaz 10 krūzes dienā, enerģijas pieplūdums būšot garantēts, ēstgriba nebūs, perfekts detoksiņam???
Un, jā, noteikti pieturaties tikai pie kafijas dzeršanas, nekādā gadījumā neaizvietojat to ar ūdeni, jo ūdens ir tikai mārketinga triks, un, ja sāksiet to lietot, tad ātri vien uzresnēsiet, saslimsiet, un vispār būs ātrs gals klāt, jo tikai kafijas dzērāji dzīvo garu mūžu ? zinātniece Liene Kiviča saka, ka ūdens ir pilnīgs sūc
vivii @ 21.04.2022 17:21
Un Didrihsone var piebalsot??ka reāli strādā !
Bet par to kafijas dzeršanu, manuprāt, viņa ir izlasījusi Danilāna rakstā par kafiju, tikai sapratusi pa savam…
Minelūše @ 22.04.2022 09:05Zobus, Lienīt, tīrīt vajag, tad nepaliks dzelteni!
tad jau to, ka atbrauca uz LV atpūsties, ir plika diršana, ļenk? Kādreiz ir sanācis bez melošanas nodzīvot kaut dienu?Skaistslaiks @ 22.04.2022 11:43Pēc storijiem skaidrs, ka šovs nāks ārā, tik kāds ??? es ieteiktu to banot, un neskatīties. Liekuļi, nolika visus šovus, jo Madara piedalījās, tagad ,kad paši aptaisījās Norvēģijā, tad redz var piedalīties, jo šie šliņķi jau neko citu nemāk, tik meklē pēc vieglas naudas
gan jau kaut kāds stv vai 360tv brīnums atkal būs.Skaistslaiks @ 22.04.2022 11:43Pēc storijiem skaidrs, ka šovs nāks ārā, tik kāds ??? es ieteiktu to banot, un neskatīties. Liekuļi, nolika visus šovus, jo Madara piedalījās, tagad ,kad paši aptaisījās Norvēģijā, tad redz var piedalīties, jo šie šliņķi jau neko citu nemāk, tik meklē pēc vieglas naudas
Skaistslaiks @ 22.04.2022 11:43Pēc storijiem skaidrs, ka šovs nāks ārā, tik kāds ??? es ieteiktu to banot, un neskatīties. Liekuļi, nolika visus šovus, jo Madara piedalījās, tagad ,kad paši aptaisījās Norvēģijā, tad redz var piedalīties, jo šie šliņķi jau neko citu nemāk, tik meklē pēc vieglas naudas