LaikamGarlaicigi @ 15.04.2022 23:57Par to Lienes un Kiviča profilu atšķirību ("Mans mīļotais vīrs Andris Kivičs" pret "mīlu dzīvniekus visvairāk") man ir personīgi līdzīga problēma. ?
Manā IG profilā - pāru selfiji un bildes no vietām un ceļojumiem, vīra profilā - kaķis, kaķis, kaķis, hobija bildes, kaķis, kaut kur es kaķa bildes fonā ?. Pat vīra planšetes fonā - kaķis. Bet nu es arī nespamoju "mans mīļotais vīrs Mr. LaikamGarlaicīgi", #MrLaikamGarlaicigi #besthusbandever katrā postā. ?
Skaistslaiks @ 16.04.2022 12:07Skaidrs, ka ar JP Lienei auzas, nu jau storiji par kapsulām paliek ar vien retāki, un nu jau pat ir dienas, kad vispār neizliek, tāds čuššš vien bija, un izskatās, ka grāmata tā arī neiznāks, cik rudenī cītīgi reklamēja, tad tagad ar katru mēnesi ar vien mazāk, un man liekas, ka tagad aprīlī par to ne vārda, laikam saprata, ka pēc tā kļūs par pilnīgu apsmiekla objektu. Nu redzēsim kurš būs nākamais, kārtējais Lienes projektiņš?
Pata @ 16.04.2022 10:33Kivičs izdzēsis nevēlamos komentārus IG zem profila ?
Vai Kiviči lasa šo forumu?
Pilnīgi nesaprotami, kas notiek ar šo pārīti??? Slēpjas kā tādi spiegi. Kuram rūp, vai viņi tusē Norvēģijā vai Latvijā....