Miss Dee @ 10.04.2022 16:18Viņa izskatās tik nelaimīga tajā pēdējā story. Skumjas acis.
Hortenze @ 10.04.2022 18:49Kur ir bērns? ?
Ļoti ceru ka viņus paņems aiz dziesmas tā mazā dēļ.Kaijulens @ 10.04.2022 19:32
Labākajā gadījumā pie omes, sliktākajā- aizmugurējā sēdeklī
( tāpē jau es jautāju- nevajadzētu satraukties kur un kā tiek turēts bērns?)
kur? Viņiem komentāros?efeja35 @ 10.04.2022 20:55FB viena ir uzrakstijusi par to ka šie atgriezušies uz nīsto ciematu.Ta kă jau var līst laukā pļūtīzeri.
kas ir Alfijs? 😕Bjork @ 10.04.2022 21:16Es uzrakstīju Alfijam ?, ja zin kādu, kurš grib satikt kivi, tad var satikt Elefantā ?
Zutis, kurš it kā sadevis pa ņurņàm iepriekš kivimKaijulens @ 10.04.2022 21:27kas ir Alfijs? ?
pastĪjos- Elefantā numurs maksā ~70€. Cik ilgi viņi izvilks? Es neteiktu, ka izvēlējušies ekonomiskāko variantu ilgtermiņam priekš viņu finansu līmeņa. Šaubos vai viņiem ir peso maisos..
cik sapratu, kivja tēvs bijis arī iepriekš draugos ar zaļo pūķi. Bet šobrīd ticis pāri un ir skaidrā. Kivim ar ļenku būs grūtāk, jo, lai cik sūdīgi viņiem ir, viņi viens otram stāstīs, cik viņi brīvi, nesaprasti, īstā mīlestība utt. un turpinās dzīvot, nesaprotot, cik lielā pakaļā ir.Zalpetra @ 10.04.2022 21:28Pirmo reizi te komentēšu. Mans personīgais viedoklis kā cilvēkam no malas. Gan Andris, gan Liene abi cieš no klasiska spilgti izteikta alkoholisma, tā ir slimība. Nemitīgie skandāli un konflikti ar līdzcilvēkiem, regulāra dzīvesvietu un partneru maiņa, nespēja parūpēties par bērniem, nespēja ilgstoši strādāt, ārējā nevīžība, mukšana no "sliktajiem" (aka mukšana pašam no sevis), citu vainošana pie savām nepatikšanām, agresija, psihes un rakstura izmaiņas, degradācijas noliegšana, degradācijas maskēšana kā "esam brīvi,, nesamāksloti, patiesi, blablabla" nespēja atzīt problēmu un vēl virkne lietu, par to liecina pat jebkuram neprofesionālim. Vienīgais risinājums, kā abi spētu atgriezties normālā dzīvē ir šādi :
1) atzīt, ka ir nopietni slimi un lūgt līdzcilvēku vai ārstu palīdzību,
2) iestāties Minesotas programmā un ārstēties,
3) sākt apmeklēt Anonīmo Alkoholiķu programmu,
4)atrast kaut vienkāršu, bet stabilu darbu,
5)vienoties par paradu atmaksu grafikiem,
6) klusi un mierīgi dzīvot.
Pretējā gadījumā šis viss tikai progresēs, jo alkoholisms NEKAD pats no sevis neārstējas. Šis ir viņu vienīgais salmiņš. Jo pat ja kādu laiku "noturas" tad ar katru reizi "norāviens" ir aizvien sliktāks, tāda ir šī slimība. Tā nav ārstējama, taču ar to var sadzīvot, ja dara visu pēc augstāk uzskaitītā, ir iespējams atgriezties cilvēka cienīgā stavoklī un kaut cik labi dzīvot. Es novēlu, lai abi šie cilvēki spētu to atzīt un apstāties pirms ir par vēlu...un ka viņi to darīs, domāju, ka iespējams pat atgūtu vismaz kaut cik apkārtējo cieņu, jo būs atzinuši savu slimību un sākuši ko mainīt. Īsumā tā.
Zalpetra @ 10.04.2022 21:28Pirmo reizi te komentēšu. Mans personīgais viedoklis kā cilvēkam no malas. Gan Andris, gan Liene abi cieš no klasiska spilgti izteikta alkoholisma, tā ir slimība. Nemitīgie skandāli un konflikti ar līdzcilvēkiem, regulāra dzīvesvietu un partneru maiņa, nespēja parūpēties par bērniem, nespēja ilgstoši strādāt, ārējā nevīžība, mukšana no "sliktajiem" (aka mukšana pašam no sevis), citu vainošana pie savām nepatikšanām, agresija, psihes un rakstura izmaiņas, degradācijas noliegšana, degradācijas maskēšana kā "esam brīvi,, nesamāksloti, patiesi, blablabla" nespēja atzīt problēmu un vēl virkne lietu, par to liecina pat jebkuram neprofesionālim. Vienīgais risinājums, kā abi spētu atgriezties normālā dzīvē ir šādi :
1) atzīt, ka ir nopietni slimi un lūgt līdzcilvēku vai ārstu palīdzību,
2) iestāties Minesotas programmā un ārstēties,
3) sākt apmeklēt Anonīmo Alkoholiķu programmu,
4)atrast kaut vienkāršu, bet stabilu darbu,
5)vienoties par paradu atmaksu grafikiem,
6) klusi un mierīgi dzīvot.
Pretējā gadījumā šis viss tikai progresēs, jo alkoholisms NEKAD pats no sevis neārstējas. Šis ir viņu vienīgais salmiņš. Jo pat ja kādu laiku "noturas" tad ar katru reizi "norāviens" ir aizvien sliktāks, tāda ir šī slimība. Tā nav ārstējama, taču ar to var sadzīvot, ja dara visu pēc augstāk uzskaitītā, ir iespējams atgriezties cilvēka cienīgā stavoklī un kaut cik labi dzīvot. Es novēlu, lai abi šie cilvēki spētu to atzīt un apstāties pirms ir par vēlu...un ka viņi to darīs, domāju, ka iespējams pat atgūtu vismaz kaut cik apkārtējo cieņu, jo būs atzinuši savu slimību un sākuši ko mainīt. Īsumā tā.
Bjork @ 10.04.2022 21:35Zutis, kurš it kā sadevis pa ņurņàm iepriekš kivim
cik sapratu, kivja tēvs bijis arī iepriekš draugos ar zaļo pūķi. Bet šobrīd ticis pāri un ir skaidrā. Kivim ar ļenku būs grūtāk, jo, lai cik sūdīgi viņiem ir, viņi viens otram stāstīs, cik viņi brīvi, nesaprasti, īstā mīlestība utt. un turpinās dzīvot, nesaprotot, cik lielā pakaļā ir.
Nē, postu.😀 Agrita Saulīte.To viņi izdzēst nevar.😂😂😂😂Elvīra458 @ 10.04.2022 21:11kur? Viņiem komentāros?
Kaijulens @ 10.04.2022 21:38
man gan šķiet, ka pamatā ir psihes problēmas, pat dg. Alkoholisms ir vēl viena papildus slimība.
Lai jau viņi dara, ko grib, ja radinieki neiejaucās, bet skarbi, ka ar viņiem ir maziņš bērns. Es par viņiem šobrīd vispār nepārdzīvoju- bet par mazo gan.
Uzrakstīju omei komentāros, varbūt padomās un iejauksies- tomēr mazmeita.