vivii @ 10.04.2022 13:25Es nebrīnītos, ja Liene nemaz nesaprastu, kāpēc viņiem ir “jāslēpjas” un Kivis viņai būtu iestāstījis, ka viņi ir rockstāri, tāpēc nedrīkst postot, ka viņi ir LV…
Jo tad pie viņiem atskries žurnālisti un fani ??
Elvīra458 @ 10.04.2022 13:49Kāds tur vairs biznesiņš plekstei. Viņi tak atkal kārtējo reizi ir padirsuši visu,ko varēja. Tagad slapstās pa LV viesnīcu un nevar izdomāt kārtējos melus. Cerams, ka vismaz Mia ir pie omes, kamēr žūpu pārītis slapstās pa viesnīcu. Gan jau ,ka arī pamatīgi kož
Turklāt man aizdoma, ka jūs te kļūdāties, ka Andris grib tikt no viņas vaļā! Viņam ir ērti, ka kāda hihina un ir atkariga no viņa! Tiesa gan, laimīgs viņš neizskatās😂
McSara @ 10.04.2022 14:22
Kāda nedzīvo Šampēteri? Uzmet aci?
Liene "beidzot" var atpūsties, tagad Mia var nomest omei un nodarboties ar mēsliem! Nez kur tas gleznas? To sirdi pirmās klases līmenī, atstāja Norvēģijā?
Gan jau tagad taisīs haipu, lai Lienes pamatskolas domrakstu varetu pārdot!
Turklāt man aizdoma, ka jūs te kļūdāties, ka Andris grib tikt no viņas vaļā! Viņam ir ērti, ka kāda hihina un ir atkariga no viņa! Tiesa gan, laimīgs viņš neizskatās?
Es brīnos, ka šie divi kopš apprecējās + bērns, nav nākuši pie prāta! Saprotu, attiecību pirmie mēneši ir kā viens liels tusiņš, pavairāk alko utt. Bet šie divi vispār nav nākuši pie prāta!Tādiem diviem bezatbildīgajiem būtu jāatņem bērns! Lienītei bail palikt par kotlešu cepēju un māti, labāk visu dzīvi būs m*** un kompanjons pudeles cilāšanā .vivii @ 10.04.2022 14:28McSara teksts
Man arī tā liekas! Andris kačā savu ego un viņam patīk, ka sieviete no viņa ir pilnībā atkarīga, nerunā pretī, ir gatava darīt visu ko liek. Liene Andrim ir ideāls “upuris”.
Plusā vēl atbalsta viņa iedzeršanu un sastāda kompāniju!
McSara @ 10.04.2022 14:22
Kāda nedzīvo Šampēteri? Uzmet aci?
Liene "beidzot" var atpūsties, tagad Mia var nomest omei un nodarboties ar mēsliem! Nez kur tas gleznas? To sirdi pirmās klases līmenī, atstāja Norvēģijā?
Gan jau tagad taisīs haipu, lai Lienes pamatskolas domrakstu varetu pārdot!
Turklāt man aizdoma, ka jūs te kļūdāties, ka Andris grib tikt no viņas vaļā! Viņam ir ērti, ka kāda hihina un ir atkariga no viņa! Tiesa gan, laimīgs viņš neizskatās?
Hortenze @ 10.04.2022 15:50
Baidos, ka omis nemaz tik pūkains nav un arī par bezmaksas aukli šancēt netaisās. Man ir tādas aizdomiņas ?
Miss Dee @ 10.04.2022 16:18Viņa izskatās tik nelaimīga tajā pēdējā story. Skumjas acis.