domāju, ka Lv un to ļoti slēpj. Vakar kivja profilā atbildēju uz komentu, ka šie jau LV, šorīt mans komentārs izdzēsts un abi nobloķēja mani. 🤣Angel47 @ 10.04.2022 08:28Kur tad viņi īsti ir...Norvēģijā vai LV? ???
Bjork @ 10.04.2022 09:11domāju, ka Lv un to ļoti slēpj. Vakar kivja profilā atbildēju uz komentu, ka šie jau LV, šorīt mans komentārs izdzēsts un abi nobloķēja mani. ?
es Kristofera vietā tādu spermas donoru ienīstuSarma1986 @ 10.04.2022 09:43Pēc tam izdzīvos Kristoferu no istabas, iegāzīsies dzīvot pie memmja un paziņos, ka atbrauca Lieldienās apciemot memmi un cīnīties par bērniem, pēc kuriem tā skumst. Un ka tas ir plānots pārsteigums ???
Vai tik nebūs tā ka tika prasīts samaksāt par dzīvokli.Kivis -"Man koncerts. Samaksās,visu atdošu." Bet pa kluso aizmuka.Kā jau mīzali.Pama @ 10.04.2022 09:44Būtu interesanti zināt, vai jau pirms tā sava koncerta zināja, ka laidīs prom, vai arī aizbrauca un viņam pateica, ka atgriezties vairs nav kur. Varbūt arī BT sāka interesēties, tomēr diezgan daudz vēstules saņēma
man ar tā liekās, jo bieži tas īres maksāšanas datums ir 10.-15.efeja35 @ 10.04.2022 10:16Vai tik nebūs tā ka tika prasīts samaksāt par dzīvokli.Kivis -"Man koncerts. Samaksās,visu atdošu." Bet pa kluso aizmuka.Kā jau mīzali.
Ja par tādu komenāru bloķě,tad skaidrs ka slēpjas un sūdi ir savārīti nopietni.Tagad storiji būs no tualetes vai kādas alas.Pie memmes nevar,tur ja meklēs tad pirmām kārtām.Kaijulens @ 10.04.2022 13:00haha.. uzrakstīju komentāros- ar atgriešanos! Bloķēja. Interesanti kāpēc? Ja nu es fane, vai blakus numuriņā atrodos?!
efeja35 @ 10.04.2022 13:08Ja par tādu komenāru bloķě,tad skaidrs ka slēpjas un sūdi ir savārīti nopietni.Tagad storiji būs no tualetes vai kādas alas.Pie memmes nevar,tur ja meklēs tad pirmām kārtām.