vivii @ 09.04.2022 17:40
Kāda Liene izskatās dzīvē, bez filtriem?? :D
Kā cits cilvēks??! ?
Tad skaidrs, kur viņi tā brauca…
McSara @ 09.04.2022 18:09
O es ari gribu zināt par tiem filtriem! Ir vai nav tā seja ka zīdaiņa pakaļa?
man patīk Tavi avoti 👍👍LilyLady @ 09.04.2022 18:44
Norvēģijā runā, ka realitāte no IG atšķiras visai smagi. Esot jaušams noplukums un patikšana uz alkoholu. Krunkas neviens nepiezīmēja, tās tur vienkārši ir. Ar visu to esot sadomājusies no sevis nezin ko. Pasākumos par savu bērnu parūpējas tikai tad, kad Andrītis atgādina, citādi pat klāt neejot.
Bjork @ 09.04.2022 18:57Šampēterī bija, kaut kāda Zalves iela varētu būt.
Ārzemju numurus poliči mīl stopēt, jo čeko, vai ir atļauja reģistrēta csdd
Liene tak nestrādāja. Cik tad Andris tur varēja nopelnīt tajos meža darbos? Nevarēja vairs pavilkt un aizlaidās!Kaijulens @ 09.04.2022 19:15Viņu savienība nespēja novērtēt vienu no labākajām iespējām, vismaz meitas dēļ.
Tomēr un tomēr Norvēģijā, ja strādā, var dzīvot normāli. Kas tagad? Sarkanais dīvāns?
Un, kas tur ar to Amēriku? Lienes radiem uz astes?
MeltedCheese @ 09.04.2022 19:29Liene tak nestrādāja. Cik tad Andris tur varēja nopelnīt tajos meža darbos? Nevarēja vairs pavilkt un aizlaidās!
To, ka Lienei vajadzēja strādāt tas gan. Bet viņa nekad nestrādās un tupēs uz Andra kakla līdz pēdējam.Kaijulens @ 09.04.2022 19:37
Bet varēja strādāt abi. Sākums nekur nav viegls. Ar laiku pamainītu darbus, vietu, utt Cik tad tur viņi bija? Un jau atpakaļ.
Es par to, ka LV viņiem galīgi nav nekādu iespēju. Cik tad tas Kivis var te nelegāli pelnīt, un cik? Un alimentu parāds tik krājās…
Enazenaz @ 09.04.2022 20:21Bet sienas storijos nav no mātes mājas. Varbūt dzīvokli izīrējuši par “iekrāto” (nesamaksātie rēķini Norvēģijā) naudu?