Skaistslaiks @ 09.04.2022 10:04Varbūt tiešām šie atbraukuši uz Latviju, bet slēpj. Un nav jau brīnums, slēpās jau arī pirms aizbrauca. Mums tikai tiek mālētas acis ciet ar ceļošanu, bet skaidrs, ja viņi ceļotu, tas tiktu atrādīts 200storijos, ņemot vērā, kas tika demonstrēts pēdējos 7 mēnešos. Lai kur viņi brauktu tas tiktu reklamēts, vienīgi, jā es domāju, ka Latvijā viņiem ir bail, ka nāksies samaksāt par savu bravurību
Enazenaz @ 09.04.2022 13:12Tik pat labi viņi ir pārcēlušies uz UK. Tur tomēr tas JP+ ejošāks, Andža darbu atradīs kādā fabrikā, Ļenka gan jau pabalstus nokārtos. Ja jau izšļūca cauri Norvēģu papīriem, gan jau tiktu galā arī ar UK papīriem un atļaujām.
Vai tiešām Latvija. Bet nu ļoti klusi. Ļoti!
Līdz 6 mēnešiem var strādāt uz atvieglotiem noteikumiem.Greensleeves @ 09.04.2022 13:14Bet, šobrīd lai strādātu UK, vajag vīzu. Diez vai Dirsniņiem tādas ir.
LilyLady @ 09.04.2022 13:12Ja es pareizi sapratu, avotu neatklāšu, Kivičs esot izmests no dzīvokļa Norgē. Kaut kam kārtējo reizi ir palicis parādā. Vispār esot sadirsis par sevi visādas pasaciņas vietējiem letiņiem, parazitējis uz viņu rēķina. Tā vietā, lai atdotu parādus, nopircis to Škodu.
Tagad, pilnīgi iespējams, pirdīs atpakaļ pie mammītes pa kluso, inkognito, un tad kaut kur tālāk, jo arī Latvijā ir parādā cilvēkiem, tāpēc tur baidās atkal dabūt pa purnu.
Jesus Maria!!! Nekas nekad nemainās! Es neapskaužu to viņa nākamo, ja vien viņa nebūs kāda al’a tetovētāja, kura exenei paplucinās matus.LilyLady @ 09.04.2022 13:12Ja es pareizi sapratu, avotu neatklāšu, Kivičs esot izmests no dzīvokļa Norgē. Kaut kam kārtējo reizi ir palicis parādā. Vispār esot sadirsis par sevi visādas pasaciņas vietējiem letiņiem, parazitējis uz viņu rēķina. Tā vietā, lai atdotu parādus, nopircis to Škodu.
Tagad, pilnīgi iespējams, pirdīs atpakaļ pie mammītes pa kluso, inkognito, un tad kaut kur tālāk, jo arī Latvijā ir parādā cilvēkiem, tāpēc tur baidās atkal dabūt pa purnu.
LilyLady @ 09.04.2022 13:12Ja es pareizi sapratu, avotu neatklāšu, Kivičs esot izmests no dzīvokļa Norgē. Kaut kam kārtējo reizi ir palicis parādā. Vispār esot sadirsis par sevi visādas pasaciņas vietējiem letiņiem, parazitējis uz viņu rēķina. Tā vietā, lai atdotu parādus, nopircis to Škodu.
Pama @ 09.04.2022 16:20Tā stāstīja, ka Norvēģijā taisās palikt ?
efeja35 @ 09.04.2022 17:06Nez kāds bija tiesas spriedums Dimitera tiesā? Cerams kivelis dabuja pilnu programmu.
Tusnelda @ 09.04.2022 16:48
Mana iekšējā balss saka - uz vasaru būs atpakaļ, gan jau sacerējies spēlēt kūtspakaļas "koncertus" 10-15 piedzērušiem feisiem, pierīties, piedzerties uz viņu rēķina un vēl nopelnīt. Ļenka pie sveša galda arī aizmirsīs savus askētiskos ēšanas paradumus. Tikko jau redzējām - no rīta viesnīcā rija kā tītars, pavisam aizmirsusi, ka viņa brokastis neēdot.