nu beidz, tu neko nesaproti, tā ir OMBRE! 🤌🤌MeltedCheese @ 08.04.2022 22:41Bāc! Tā vietā, lai notrallinātu naudu Kivka varēja savu skaistumkaralieni pie friziera aizvest. Tās krimināli ataugušās matu saknes utt... Vai nu viņai galīgs pofigs kāda viņa izskatās un, kāda iziet cilvēkos! Nē, nu šis jau par traku!
njaa…kur viņi dabū naudu dārgajai Norvēģijas degvielai? Izskatās,ka visu notrallinās un tad ar pliku dirsu tālbraucēja kabīnē :/MeltedCheese @ 08.04.2022 22:41Bāc! Tā vietā, lai notrallinātu naudu Kivka varēja savu skaistumkaralieni pie friziera aizvest. Tās krimināli ataugušās matu saknes utt... Vai nu viņai galīgs pofigs kāda viņa izskatās un, kāda iziet cilvēkos! Nē, nu šis jau par traku!
Mmaija @ 09.04.2022 00:58Nu meitenes!
Briziem liekas,ka te ir salasījušās mēmās dāmas,bet izrādās, kuram nav nekā, kā tikai - sugurdady!.
1. Kārt! Man ļoti riebj,nu tā līdz kaulam, ka runa ir par berna veselību. ( Ja neesi ģimenes cilvēks).
Katrs bērns attistas savadak un jums nav tiesibu aprunat Miu ,vai vina ir pietiekami attistita.
To laiku,ko pavadat aprunāšanā, pilveidojiet savus bernus.
Man pirmais bērns, 1.5 gadu vecumā runāja teikumos un skaidri, otrs-vecums kā Miai. Arī nerunā, tik cik mamma,teta,bumba,kaka.
Savā IG profilā izlieku izvēlētus foto un storijus.
Tagad domāju! Noteikti pēc mana info jums rastos iespaids, ka ar bernu nerunaju,nedodu est,un velnez ko..
Ja to neparadi IG, tas nenozime,ka to nedaru!!!!
Briziem liekas,ka te ir salasījušās mēmās dāmas,bet izrādās, kuram nav nekā, kā tikai - sugurdady!.
1. Kārt! Man ļoti riebj,nu tā līdz kaulam, ka runa ir par berna veselību. ( Ja neesi ģimenes cilvēks).
Katrs bērns attistas savadak un jums nav tiesibu aprunat Miu ,vai vina ir pietiekami attistita.
Man pirmais bērns, 1.5 gadu vecumā runāja teikumos un skaidri, otrs-vecums kā Miai. Arī nerunā, tik cik mamma,teta,bumba,kaka.
Tagad domāju! Noteikti pēc mana info jums rastos iespaids, ka ar bernu nerunaju,nedodu est,un velnez ko..