vivii @ 08.04.2022 10:46
Tas kā kurā valstī, Vācijā velk nost tikai tad, ja ir uzlikta zīme, ja nav zīmes, tad neviens nevelk nost.
Tieši tas pats ar apavu novilkšanu atnākot ciemos ?
Tāpēc pieļauju, ka tur nav obligāti jāvelk nost tie apavi.
Man drīzāk gribas piesieties tai Lienes pozai, izskatās, ka viņa ir tikai “piesēdusi”, lai nobildētos nevis reāli spēlējas ar bērnu!
McSara @ 08.04.2022 12:19
Vācijā vēl saprotu, bet Skandināvijā tie laikaspstākļi it īpaši ziemā/pavasarī/rudenī ir dubļaini! Tāpat kā Latvijā, nebūs varbūt zīme, bet tā tāda pieklājības norma!
Un ļoti iespējams,ka arī apenes netiek mainītas.😬Skaistslaiks @ 08.04.2022 11:57Lienītei laikam tikai viena jaciņa, jau trešie dienu staigā tajā, vai arī ruksītis, ka 3 dienas ceļo vienā un tajā pašā apģērbā, tajā skaitā tajās tumšajās džinsās
vivii @ 08.04.2022 12:30
Mums latviešiem kā austrumeiropiešiem - jā, esam tā audzināti, bet citiek nē ???
Man kādreiz arī tas likās dīvaini, bet tad es sapratu, ka novelkot apavus, zeķes paliek tik netīras, ka nevar atmazgāt ???
Tieši tas pats ar aiziešanu ciemos, cik reizes nav bijis tā, kad nāk ciemos vācu draugi, grīdu jāmazgā pēc ciemiņiem, ne pirms, jo neviens nevelk nost apavus.
Es pat esmu teikusi, novelciet apavus, grīdas tikko mazgātas un tad es saņemu atbildi, bet man ir tīri apavi, nekur neesmu bradājis ???
It kā no Kivkas mazāka dvinga,viņš tak ļoti svīst.MeltedCheese @ 08.04.2022 17:19Ja viņa nemaina drēbes jau pāris dienas, tad jau noteikti nemazgājas arī. Līdz ar to, kāds tur sekss. Kivka gāzmasku velk?
Bjork @ 08.04.2022 17:32Vispār Latvija pieskaitāma pēc Ziemeļeiropas valstīm. Tas tā precizitātei. Mēs neesam Austrumeiropa.
Ziema @ 08.04.2022 17:29Liene aizej lūdzu taču pie friziera,tev mati ir dzelteni & oranži.
Ļenkas pēdējais posts ir vairākas dienas vecs. Andris no tās pašas vietas bildi FB ielika dienas atpakaļ. Bet nu Ļenkai protams paiet laiks, kamēr ieķūnē seju līdz tautai atrādāmam līmenim. 😁Skaistslaiks @ 08.04.2022 18:41Ooo, atrādīja beidzot kur aizceļojuši, bet Andrītis jau nav labāks arī vienā un tajā pašā apģērbā jau kuro dienu. Laikam šie tikai katrs mugursomu paņēmuši līdz ?, bet nu ož laikam pa gabalu, jo diez vai katru vakaru berž un žāvē tās drēbes viesnīcā?