Kaijulens @ 07.04.2022 19:45
vai tad NO maksā uz rokas? Automātiskais maksājums un elektrība, gāze utt uz viņu vārda. Grūti sanāk nesamaksāt.
Bet izskatās gan -bezjēgā kkur brauc, bet varbūt tas viņiem skaitās ilgi plānotais ceļojums?!
Dzidra Zupa @ 07.04.2022 19:58Kivičs ar savu algu, kur pusmēnesi sēdēja mājās, nevar atļauties maksāt īri par tik lielu dzīvokli. Nu tas nav reāli.
Es arī par to iedomājos, tā ķiķināšana ir kaut kāda nedrošības pazīmePama @ 07.04.2022 21:43Par to ķiķināšanu - man liekas, ka tas viņai tāds nervozs ieradums, jo viņa katru reizi kaut ko stāstot paskatās uz Andri un tad ķiķina. Ar tādu narcisu dzīvojot var tak mierīgi atrauties, ja kaut ko ne tā pasaka vai ne tā kaut ko izdara
Pama @ 07.04.2022 21:43Par to ķiķināšanu - man liekas, ka tas viņai tāds nervozs ieradums, jo viņa katru reizi kaut ko stāstot paskatās uz Andri un tad ķiķina. Ar tādu narcisu dzīvojot var tak mierīgi atrauties, ja kaut ko ne tā pasaka vai ne tā kaut ko izdara
Elvīra458 @ 07.04.2022 22:09Es arī par to iedomājos, tā ķiķināšana ir kaut kāda nedrošības pazīme
MeltedCheese @ 08.04.2022 03:47Miai taču neinteresēja mantas.
1. Pēkšņi sāka interesēt!
2. Liene izlika speciāli atsevišķu postu, kur Mia PlayRoom tur mantiņu. Tur jau pat muļķim skaidrs. Ienāca, palasīja un sabijās.
Jā, un treškārt, kāda Liene ir mele sakot, ka Miai nekas neinteresē, bet nez, kāpēc interesē, kad viņa tiek pie mantām.
LilyLady @ 08.04.2022 10:39Vispār jau normāli cilvēki tādos iekštelpu bērnu laukumiņos novelk āra apavus gan sev, gan bērnam! Ģerevņa!?
LilyLady @ 08.04.2022 10:39Vispār jau normāli cilvēki tādos iekštelpu bērnu laukumiņos novelk āra apavus gan sev, gan bērnam! Ģerevņa!?
vivii @ 08.04.2022 10:46
Tas kā kurā valstī, Vācijā velk nost tikai tad, ja ir uzlikta zīme, ja nav zīmes, tad neviens nevelk nost.
Tieši tas pats ar apavu novilkšanu atnākot ciemos ?
Tāpēc pieļauju, ka tur nav obligāti jāvelk nost tie apavi.
Man drīzāk gribas piesieties tai Lienes pozai, izskatās, ka viņa ir tikai “piesēdusi”, lai nobildētos nevis reāli spēlējas ar bērnu!