Shayk @ 07.04.2022 16:21"Seksiga" Sigita pie Lucifera uztaisija tongue split. Izskatas briesmigi, bet tas tikai manas domas.
Pati saka, ka viss esot sadzijis, bet parunat normali nevar.
McSara @ 07.04.2022 16:40
Redzot to Sigitu, saprotu, ka esmu vecmodīga ?? man nav nekas pret pirsingiem vai tetovejumiem, bet kas par daudz tas par daudz!
Man pasai ir bijusi pirsingi, bet šitas ir tomēr par traku!
varbūt bezmērķīgi notērē visu naudu un tad atgriezīsies Latvijā ar pliku dirsuLilyLady @ 07.04.2022 16:17Es arī domāju, ka pārvācas. Vai palikuši bez dzīvesvietas. Iespējams, cerēja uzkrist uz galvas tai koncerta organizatorei. Jo šobrīd tā visai bezmērķīgi klīst, it kā nesaprotot, kur īsti likties.
LaikamGarlaicigi @ 07.04.2022 18:11Interesanti. Internetā nekādi nevaru atrast, kad ir tas JP+ Mallorca pasākums.
BET, Ilze Rasa (Lienes upline) šobrīd ir Maljorkā ar dēlu. Varbūt aizbraukuši ātrāk, lai pabaudītu Maljorku pirms tusiņa? Bet vai tiešām Ilze Rasa brauktu 2x gadā uz Maljorku?
Un Kiviči arī noslēpumaini ceļā, intriga, u.t.t..... Varbūt šie kapā ar savu balto škodu uz... Maljorku? ?
LaikamGarlaicigi @ 07.04.2022 18:11Interesanti. Internetā nekādi nevaru atrast, kad ir tas JP+ Mallorca pasākums.
BET, Ilze Rasa (Lienes upline) šobrīd ir Maljorkā ar dēlu. Varbūt aizbraukuši ātrāk, lai pabaudītu Maljorku pirms tusiņa? Bet vai tiešām Ilze Rasa brauktu 2x gadā uz Maljorku?
Un Kiviči arī noslēpumaini ceļā, intriga, u.t.t..... Varbūt šie kapā ar savu balto škodu uz... Maljorku? ?
LaikamGarlaicigi @ 07.04.2022 16:14Madarai pēc ilga laika storijs. Laikam Kovids?
Man jau sāka likties, ka cietumā atsēž to 174. pantu... (joks)
MeltedCheese @ 07.04.2022 18:45Vēl pieļauju domu, ka nesamaksāja īri un tagad bēguļo!
Kaijulens @ 07.04.2022 19:45
vai tad NO maksā uz rokas? Automātiskais maksājums un elektrība, gāze utt uz viņu vārda. Grūti sanāk nesamaksāt.
Bet izskatās gan -bezjēgā kkur brauc, bet varbūt tas viņiem skaitās ilgi plānotais ceļojums?!