qwe @ 07.04.2022 12:54Ok,mājās bērnu nebaro jo nav jaudas tur kko viņam pirkt un taisīt. Bet te, kur ēdiens pa velti,ēd cik gribi,kāpēc nedot bērnam? Viņi tiešām nav normāli.
vivii @ 07.04.2022 11:51Interesanti, kāpēc viņi vēl joprojām nav mājās? Atvaļinājums-ceļojums vai bēguļo no BT? ??
Melna oga @ 07.04.2022 10:20Domājat, ka tik Damačka iekrampējusies?
Tam vecim citas pagaidām nav un pats ar turas pie “mūža mīlas”. Nav vairs jaunības svaigums un tas kādreizējais kiviča šarms. Kura tagad ņems veci, kurš ir debîls un dzer?
Vnm domāju, ka ir prasts - tagad var pilnā plaukumā būt prast un rupjš tēvainis.
MelnāVārna @ 07.04.2022 13:35
Oi es domāju, ka tur rindu pat varētu izveidot no tām kas gribētu kaut bišku 15min slavu sev.
Enazenaz @ 07.04.2022 14:29Nu redziet cik jauki paskatīties šo debīliķu seriālu un pašausmināties par viņiem :)
Varbūt tomēr pakustiniet kaut mazo pirkstiņu, lai bērns redz labāku dzīvi?
[email protected]
Šorīt nosūtīju vēlvienu vēstuli, pievienojot linkus uz video, kur bērns ir sapakots sēdeklītī un kur atrodās ballītē.
Un ja tie kropļi muks uz citu pilsētu vai valsti-lai zina, ka rakstīšu visām instancēm!
vivii @ 07.04.2022 11:51Interesanti, kāpēc viņi vēl joprojām nav mājās? Atvaļinājums-ceļojums vai bēguļo no BT? ??
Dzidra Zupa @ 07.04.2022 14:53
Es personīgi rakstīju divas vēstules, kurās aprakstīju abu personu dzīves gājumu Latvijā, Spānijā, visas viņu dzeršanas un iešanas vannā, saliku linkus uz visiem video kur viņi plosās, aprakstīju situāciju ar Madaru un viņas meitām, ka abiem personāžiem ir UGF parādi, par to, ka Kivičam bija liegums tuvoties sava bērna mātei, un visu pārējo. Saņēmu atpakaļ, ka manas vēstules ar informāciju ir saņemtas. To pašu šeit ir darījušas vēl daudzas meitenes.
Ko tu vēl no mums gribi? Katru dienu mums viņiem jāraksta? Visu informāciju esmu sniegusi viņiem kā uz paplātes. Ja Norvēģijas iestādes neko nevēlas darīt? Varbūt dara, bet tas neiet tik ātri. Ko tu no mums gribi?
Dzidra Zupa @ 07.04.2022 15:17
Varbūt Kivičs bez darba palicis. Mantu viņiem nav daudz, ieliek čemodānu bagāžniekā un brauc prom.