LaikamGarlaicigi @ 06.04.2022 18:05Lienei arī bija tā debilā filozofija par to, ka no “mīļākās/partneres” lomas kļūt par “mammu-zāģētāju un kotlešu cepēju” ir krāpšana tāpat kā, ja vecis pārguļ ar citu. Tad nu Liene iejūtas mammas lomā absolūti minimāli. Bez maz vai nemaz.
Elvīra458 @ 06.04.2022 19:24
Tas ir kaut kāds šizofrēnisks murgojums, pilnīgi nekādas loģikas. Viņai šķiet, ja rūpēsies par savu bērnu un mīlēs to ,tātad krāps vīru? :D Ak pareiz, bērns taču ir tikai ciemiņš..
Papildināšu - tur jau skaidrs, ka visa dzīve veltīta un pakārtota vienīgi rakveres cīsiņam. Kā jau te rakstīja pirmīt - kāda jēga likt tos briesmīgos nagus un skropstas, ja dzīvojas mājās? +vēl tas mūžīgais vakara grims katru dienu. Viņa domā, ka TĀDĀ veidā noturēs sev veci :D :D
KristineiVissLieliski @ 06.04.2022 20:48Ilgi nav dzirdēts par Lienes grāmatu. Un vasara nav aiz kalniem.
Manifestēju radošo enerģiju Lienei:
Kaijulens @ 06.04.2022 15:15Es ievēroju to, ka tādos lielos pārbraucienos, mazai nav nevienas mantiņas, nekādas uzkodiņas, ūdens pudeles, sēž ietūcīta kombītī un viss. Gan ratos, gan mašīnā, gan kuģī.
Tēja, ūdens, sviestmaizes, uzkodas? Domājiet tas viss bija?
Domāju nekas- nonstopā 9h nobrauca, pat uz meitu aizmugurējā sēdeklī nepaskatījās. ( 9h Liene pati rakstīja postā)
Nē, nu, izdevīgi tāds bērns.
Manējiem vajadzēja multenes, spēles, dziesmas, wc visnepiemērotākajās vietās, tad kādam bija slikta dūša, uttutt.
MeltedCheese @ 06.04.2022 23:37Domāju, ka Andris drīz tīs makšķeres! Kā vispār iespējams paciest to bezģeļņicu? Aa, un vēl, kad dzirdu tos hihihi. Točna gribētos ar kastroli iemaukt. Andrim ausis nez no šī neasiņo ??
Bjork @ 06.04.2022 22:55Tas ir arī vienā un tajā pašā pampērā ?
Pama @ 07.04.2022 07:55Man sāk likties, ka varbūt šī savienība ir uz mūžu, jo Kivis labi iekārtojies, būs grūti atrast tik pat dumju būtni, kas viņa dēļ gatava atteikties no visa. Viņam jau vajag tādu, kas viņu slavē un dievina un pretī neko neprasa
Pama @ 07.04.2022 07:55Man sāk likties, ka varbūt šī savienība ir uz mūžu, jo Kivis labi iekārtojies, būs grūti atrast tik pat dumju būtni, kas viņa dēļ gatava atteikties no visa. Viņam jau vajag tādu, kas viņu slavē un dievina un pretī neko neprasa