LaikamGarlaicigi @ 06.04.2022 00:38
Atkal sanāk, kā toreiz, kad Ļenka ieposto "Mans mīļais vīrs" un 15 minūtes vēlāk Andris ieposto Zirdziņu "Skaistulis". ??? Turies Turies, Liene, pie tās bikšu staras! Ka neizslīd caur pirkstiem rakveres cīsiņš kādas Norvēģu " Bagātās Natašas" rokās.
KristineiVissLieliski @ 06.04.2022 07:54Varbūt pēdējo gadu uzvedība iedvesmo, bet ir bildes, kur Andris nedaudz izskatās pēc sivēna, ar mazām šaurām cūkas actiņām uz lielā rozā sejas ovāla. Ilustrēju:
McSara @ 06.04.2022 12:05Dīvaini, ka pēdējos postos Mia ir pavisam minimāli bildēs!
Viņa malā kaut kur atrodas?
cory @ 06.04.2022 12:14
Varbūt Mija aiz kameras uzņem tās viņu abu kopbildes ?
MissZanju @ 05.04.2022 12:21Ceru drīzumā šī un didrihsones diskusija tiks laika gaitā dzēstas. Ir nosūtīta informācija trim, par droša interneta lietošanu, atbildīgajām iestādēm. Sūtītāji ir daudz. Ir nodota info par šeit zināmajām personām kuras domā, ka ir anonīmas. Jūsu pretigie izteikumi ir interneta bullyings un mobings. Naida kurināšana. Uz naidu vērstas sarunas. Mazgadigu bērnu iesaistīšana.
Un nē, lai kā jums gribas, es neesmu Andris. Šeit ir neskaitāmas klusās lasītājas, esam apvienojušās. Un daudzas ir senas foruma lietotājas, gluži kā es. Pirmsākumos šādi murgi šajā forumā nebija lasāmi. Administrācija izliekas neredzam.
MeltedCheese @ 06.04.2022 17:12Pag, no kurienes viņiem pēkšņi tik daudz piķis? Nesen vēl pat kafiju atļauties nevarēja. Te pēkšņi baigie ceļotāji. ?
Viņa liek speciāli,it kā ņirgdama par visiem.''Skataties visi,un neko man neviens nevar padarīt!''McSara @ 06.04.2022 13:05
Mani jau laikam nekas nespēs pārsteigt!
Tajā storija, tagad gan laikam pagājušas 24 hrs, kad viņi bija tajā veikalā, Mia nostumta malā ratiņos, nabaga bērns ar rokām sniedzas, lai kāds paņem, bet abi deģenerāti aizņemti paši ar sevi! Man brīžam pretīgi skatīties! Saprotu, ka ne jau katru minūti var ar bērnu un ta, bet varbūt nav viss jāliek Instagrama!