MissZanju @ 05.04.2022 12:21Ceru drīzumā šī un didrihsones diskusija tiks laika gaitā dzēstas. Ir nosūtīta informācija trim, par droša interneta lietošanu, atbildīgajām iestādēm. Sūtītāji ir daudz. Ir nodota info par šeit zināmajām personām kuras domā, ka ir anonīmas. Jūsu pretigie izteikumi ir interneta bullyings un mobings. Naida kurināšana. Uz naidu vērstas sarunas. Mazgadigu bērnu iesaistīšana.
Un nē, lai kā jums gribas, es neesmu Andris. Šeit ir neskaitāmas klusās lasītājas, esam apvienojušās. Un daudzas ir senas foruma lietotājas, gluži kā es. Pirmsākumos šādi murgi šajā forumā nebija lasāmi. Administrācija izliekas neredzam.
nē, viņai nav nevienas valodas, tāpēc pat angliski, kad uzrunāta, bēg prom tik ar sorry sorry. Pārdevējs tik pasveicināja, a šī uzreiz liek leku. Jo pēc tam vīrietis piebilda, ka nav nekādu problēmu.alex48 @ 05.04.2022 14:14Bet man šķiet tur kur, šī atkal sāka filmēt tās zivis,plancku patrieca! Šī vēl sory,sory hi hi hi!
MissZanju @ 05.04.2022 12:21Ceru drīzumā šī un didrihsones diskusija tiks laika gaitā dzēstas. Ir nosūtīta informācija trim, par droša interneta lietošanu, atbildīgajām iestādēm. Sūtītāji ir daudz. Ir nodota info par šeit zināmajām personām kuras domā, ka ir anonīmas. Jūsu pretigie izteikumi ir interneta bullyings un mobings. Naida kurināšana. Uz naidu vērstas sarunas. Mazgadigu bērnu iesaistīšana.
Un nē, lai kā jums gribas, es neesmu Andris. Šeit ir neskaitāmas klusās lasītājas, esam apvienojušās. Un daudzas ir senas foruma lietotājas, gluži kā es. Pirmsākumos šādi murgi šajā forumā nebija lasāmi. Administrācija izliekas neredzam.
vivii @ 05.04.2022 17:41Starpcitu, tā jaka ar kažokpūku viņai arī nav pirkta, to viņa toreiz dabūja kā sadarbību, kad vēl bija stāvoklī. Tā kā Liene var necerēt, ka Kivis viņai kaut ko nopirks… maku uzdāvināja - pietiks, lai priecājas par maku līdz Ziemassvētkiem, varbūt tad dabūs dāvanā cepuri vai jaunus zābakus!
Reāli skumji, bet pati dabūja ko gribēja, bija slikti, kad viss bija uz paplātas, tagad var priecāties par konkrētu ignōru no resnā vepra! Fascinē tā attieksme, Andža vienkārši pagriežas un aiziet, pilnīgi po**j par to Ļenku ????
Kaijulens @ 05.04.2022 17:45
Bet, ja viņa zin, ka Kivičam nav naudas, par pēdējiem grašiem tiek pirkta kafija, tad prasīt cepuri un jaku, ir stulbi.
Pie viņu ģimenes finansu stāvokļa Lenkas vietā skrietu uz darbu. Un ar viņas izglītībām viņai vajadzētu atkauties no piedāvājumiem- kas tik viņa tur nav? Nopelnīt vismaz 1000 viņai jābūt bijis kā uzlikt filtru.
foella @ 05.04.2022 18:40Ak dies, izskatās, ka tas Kivičs vienkārši ņirgājas par to Ļenku un tā taka apdirsusies lēkā aiz priekiem? Šorīt jau arī tādā nievājošā attieksmē teica , jā jā MIELOJOS, apnicis, ka to kameru sejā bāž haha