LaikamGarlaicigi @ 04.04.2022 19:23
Tā Kristīne Platače nav iešērojusi nevienu bildi ne ar stāriem, ne lielkoncertu (FB). Tad varbūt tiešām financiāli pak*ļā ar to pasākumu.
Andris arī izņēmis pasākuma reklāmpostu no FB. Tad jau zina, ka vairs diez vai aicinās uz to pusi.
MeltedCheese @ 05.04.2022 00:02Kāds vēl pasākums būs? Vai tad tas nebija tas pasākums ar to balli un spēli par Latviju?
Vēl balle būs? ?
MeltedCheese @ 05.04.2022 00:02Kāds vēl pasākums būs? Vai tad tas nebija tas pasākums ar to balli un spēli par Latviju?
Vēl balle būs? ?
LaikamGarlaicigi @ 05.04.2022 01:44
Tas nedēļās nogales pasākums ar 25 nelaimīgām dvēselēm bija tā "balle ar Quiz par Latviju, un balvām".
Starp citu, Liene uzkrītoši iepozē ar kafiju. Vot, nav tā, ka "Andris PAT KAFIJU ārpus
mājas nenopērk", kā te foruma lesbietes 100x aprunā. ???
KristineiVissLieliski @ 04.04.2022 23:53Grandiozs pasākums, un vēlviena sauļe ieberzusies ar Kivičiem.
Bet galvenais, ka pašiem labi, un nav neērti nākamajā dienā.
MeltedCheese @ 05.04.2022 08:29Vakar šķirot viņas storijus atkal ieraudzīju to jaundzimušo krēsliņu, kurā bija iestūķēta Mia + siltās drēbes. Pilnīgi dusmu uzsita, kamēr viņš tai dīkdienei nagus, ragus sponsorē sen jau varēja iegādāties vecumam atbilstošu krēslu! Tagad iedomājaties kā mazā Mia jūtas tur iestūķēta + ilgās brauciena stundas. Jo tālāk, jo trakāk!
es nesaprotu šinī, tak Andris pie stūres vai ne?MikaR @ 05.04.2022 08:50
Šis?
KristineiVissLieliski @ 04.04.2022 23:53Grandiozs pasākums, un vēlviena sauļe ieberzusies ar Kivičiem.
Bet galvenais, ka pašiem labi, un nav neērti nākamajā dienā.
Īsti jau vairs ko publicēt,visiem šis klaunu pāris sen jau apnicis.Ja kādreiz pie Kas Jauns rakstiem,par viņiem bija ap 400 komentāru,tad tagad labi ja 20.Drīzi teftels savas dziesmas varēs baurot govīm ganībās,bet pat tās, šaubos vai klausīsies.LaikamGarlaicigi @ 04.04.2022 20:42
Man ir sajūta, ka stāri ir kaut kādā mediju Blacklistā. Bija laiks, kad Andra Kiviča cīsiņa peldināšana, Lienes slēpšanās klosteros, u.t.t. bija visu laikrakstu top ziņas. Bet tad, Andris sāka draudēt ar laikrakstu sūdzēšanu tiesā, "miskastes kantori", epopeja ar uzbrukšanu žurnālistei/paparazzi/Mias foto tirgošanu.... Un vairs neko par stāriem nerakstīja vai ļoti reti, lai kā tie 2 idioti neizpildītos.
Un tagad vienīgi Santa Sergejeva KasJauns raksta sīrupainos pasūtījuma rakstus Kivičiem.
alex48 @ 05.04.2022 09:45Īsti jau vairs ko publicēt,visiem šis klaunu pāris sen jau apnicis.Ja kādreiz pie Kas Jauns rakstiem,par viņiem bija ap 400 komentāru,tad tagad labi ja 20.Drīzi teftels savas dziesmas varēs baurot govīm ganībās,bet pat tās, šaubos vai klausīsies.
Kaijulens @ 02.04.2022 17:42Es nevaru iedomāties, cik tad tas honorārs, lai brauktu ar mazu bērnu cauri visai Norvēģijai uz kkādu letiņu koncertu?!?
Un atpakaļ taču arī jātiek!
Nē, tur nav kautkas tīrs. Jebkurā gadījumā bērns nevar mierīgi nosēdēt tādus attālumus bez pauzēm, ēšanas un iespiests kautkā kautkādā krēslā.
Man asiocācijas ar BN bērniem, kuri neraud, nesūdzās, nesaka, vai tiek zāļots.