Tusnelda @ 04.04.2022 14:01
Nez vai publicēs : tur sēž žurnālista izstrādājums Sergejeva, kas Ļenkai tikpat kā draudzene.
Tusnelda @ 04.04.2022 11:50
Jā. Tagad arī - superkoncerta rīkotāji palika mīnusos, bet pārītim viss labākajā kārtībā - pierijušies, (gan jau arī padzērušies, vismaz Kivičs), izgulējušies viesnīcās, vēl izvadāti ekskursijā pa pilsētu.
Sarma1986 @ 04.04.2022 16:01
Superkoncerta rīkotāji laikam paši ar galvu nedraudzējas. Ta jau tikpat labi varēja aicināt Kombuļu Inesi no Latvijas, līmenis būtu tikpat nožēlojams, izmaksas mazākas.
Te uzaicina vepri, kuram piekabē viss tabors un kurš ir neadekvāts alkāns un agresors. Karaoke labāk būtu uzrīkojuši, nebūtu sliktāk kā Kiviča baurošana. Lai priecājas, ka vismaz nepierijās lopā un nesāka visiem uzkasīties.
Kaijulens @ 04.04.2022 15:20FB Lenka saka, ka ceļo. Man jautājums- Kivičam nav jābūt darbā? Kurš to visu pasākumu sponsorē?
McSara @ 04.04.2022 16:31
Vismaz kivis aizbrauca! Pirms pāris gadiem uzmeta latviešus Vācijā, kad vajadzēja Jāņu pasākumā uzstāties!
LilyLady @ 04.04.2022 18:09Bet kāpēc Ļenkai vispār bihs jāvelkas bija ar visu mazo tādu gaisa gabalu līdzi? Mans vīrs regulāri komanējumos brauc pa Eiropu, tad man arī varbūt ar bērniem jālekšo līdzi, un vēl jāpieprasa, lai darba devējs visu to apmaksā?! ?
Tā vecā šļura laikam šausmīgi baidās, ka Kivičs neaiziet neceļos, tā jau ir bijis, ka šim 5 minūtēs jauna "mūža" mīla uzrodas. Un tad jau Ļenka par bomzeni paliks, ne viņai mājas, ne attiecības ar ģimeni, kur atgriezties. Tāpēc pasākumos ne soli neatiet un noteikti šļūc pat uz WC līdzi savam Andrītim. ?
LilyLady @ 04.04.2022 18:09Bet kāpēc Ļenkai vispār bihs jāvelkas bija ar visu mazo tādu gaisa gabalu līdzi? Mans vīrs regulāri komanējumos brauc pa Eiropu, tad man arī varbūt ar bērniem jālekšo līdzi, un vēl jāpieprasa, lai darba devējs visu to apmaksā?! ?
Tā vecā šļura laikam šausmīgi baidās, ka Kivičs neaiziet neceļos, tā jau ir bijis, ka šim 5 minūtēs jauna "mūža" mīla uzrodas. Un tad jau Ļenka par bomzeni paliks, ne viņai mājas, ne attiecības ar ģimeni, kur atgriezties. Tāpēc pasākumos ne soli neatiet un noteikti šļūc pat uz WC līdzi savam Andrītim. ?
Tusnelda @ 04.04.2022 11:50
Jā. Tagad arī - superkoncerta rīkotāji palika mīnusos, bet pārītim viss labākajā kārtībā - pierijušies, (gan jau arī padzērušies, vismaz Kivičs), izgulējušies viesnīcās, vēl izvadāti ekskursijā pa pilsētu.
McSara @ 04.04.2022 19:15
Suns zin ko ēdis! Liene labi apzinās, ka izjauca Andra laulību ar Madaru un Andris bija paraujams projam just like that! Lai tric un dreb, karmai nav pat mazais pirkstins japakustina!
Enazenaz @ 04.04.2022 20:20Varbūt viss šis materiāls ir jāsūta uz Delfiem un Apollo? ?