Katzenfamilie @ 03.04.2022 14:18
Man personigi skiet, ka ar Miu kaut kas isti nav kartiba, protams, negribu neko sliktu teikt, bet paskatoties video un bildes, pec skata vien skiet, ka kaut kas isti nav, piemeram, kaut vai sejas grimases. Diezgan divains iespaids paliek. Ka ari es nesaprotu, ka berns tada vecuma var but tik mierigs un tik ilgi masina pacietigi nosedet, atceros, kad mans dels vel bija mazs un mes devamies divu dienu izbrauciena, masina bija tads troksnis, visur bija ar cepumiem piebirdinats, dzeramais bija izlaistits, mantas bija apnikusas, pat fotografet isti nesanaca laika, bet siem pat braucot atrodas laiks storijus filmet!
Tur tā lieta, ka bērns vienkārši nevarētu to visu izturēt un naktī klusējot tusēt ballītēs.
Atceros, kad man bija divi bērni mazi, tad vienu reizi izbraucām vēlu vakarā un braucām visu nakti. Tad sīči gulēja, bija guļus pozīcija krēsliem, bet tas tāpat nav ok. Neesam to atkārtojuši. Vnk taisījām pauzes. Mašīnā bija ekrāni, bērni skatījās multenes, dziedājām dziesmas, uzlīmju bloki utt.
Bērni pierod, tas gan, bet viņu situācijā, ko var redzēt IG, šķiet, ka māmule ir iedomājusies, ka tieši viņu kāds tur aicināja.
Principā visas dziedātājas, arī R.Pauls, teātra aktieri var ņemt uz skatuves savus bērnus, mazbērnus, un caurām naktīm tusēties, pēc Kiviču idejas.
Aukles? Jūs ko? Atkal bikses nokritīs!