traka lapsa. Es skaļi sasmējos😀vivii @ 03.04.2022 00:32Kas tie Lienei par tādiem “jauniem smiekliem”? Izklausās pēc trakas lapsas, izklausījās jau sadzērusies !
MeltedCheese @ 03.04.2022 00:37Liene vispār varēja būt mājās. Tak ne jau viņai jāuzstājas tur. Visu laiku kā piektais ritenis Kivičam.
Toties tu seko tiem, kuri seko Kivičiem un te nodirš.Cosmochic @ 03.04.2022 01:28Šī diskusija vel nav mirusi???? Sekojiet kkādiem Kivičiem, lai pēc tam nodirstu šeit . . loģika??
klubā un bārā pēc 22.00 bērni kategoriski aizliegts atrasties, kaut vai garām ejot pačurāt! Apsardze neviena nekad nelaidīs bērnu iekšā.Dzidra Zupa @ 03.04.2022 00:14
Re kur ir! 24:00 naktī, mazs bērns starp piedzērušiem cilvēkiem.
Sarma1986 @ 03.04.2022 11:28Uz pārējos sieviešu fona izskatās kā spoks ar savu feiko versace karekli un pārējiem aļika metāliem.
Un tā filmēšana tiešām atbaidoša, man nepatiktu, ja privātā tusiņā mani un draugus filmē un tad izvieto publiskā IG kontā.
Pasākumam izskatās, ka noīrētas privātas telpas un iestiepts tas nelaimīgais bērns, kur visi dejo un dzer, savus bērnus atstājuši mājās vai auklēm. Nu reti pretīga sieviete.
To apkopoto info, ko visi sūtīja bāriņtiesai, kura nekustas, varbūt tiešām jāsūta laikrakstiem , lai žurnālisti iekustina vai pa taisno policijai, ja policija pārsūtīs bāriņtiesai, varbūt, kas notiks. Te jau nu pāri mēram, tā pat Latvijā nenotiek, ka kāds stieptu mazu bērnu iekšā jampadrača kulminācijā ar dzeršanu, dejošanu naktī un kur nav citu bērnu.
_komedija_ @ 03.04.2022 12:42Esmu bijusi citas valsts latviešu pasākumā.
Ar dzīvo mūziku, mūziķi no Latvijas, kurš visu nakti dziedāja un spēlēja.
Jā, dejoja jau no pirmās dejas.
Paši visi nesa groziņus. Bija konkursi utt.
Un bija arī tādi kas piedzērās ātri.
Domāju šeit Lienei bail, ka vīrs neatrod citu un nepaspēj kaut ko figļi migļi.
Bet par mazo bērnu nerunāšu. Varēja paņemt auklīti uz tām 5h.